Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Galerie lidiček na cz-pes
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
Anu
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 11:32
- Nahlásit

chtěla jsem vám zaslat moji jedinou fotku Anubise ,která je zveřejněná na netu a dala by se sem dát.Je přes rok stará.Jdu na známé místo abych ofotila adresu a najednou koukám,že v plemené knize někdo vyměnil moji fotku a dal tam fotku z výstavy z Prahy. To jsem teda vyřízená kdo to mohl být. Jsem to já a je to pes letos v dubnu a o nikom nevím,že mě fotil....takže to flekaté jsem já a to rezaté pes a ten kdo to vyměnil a nafotil ať se mi urychleně ozve

Tchor
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 11:49
- Nahlásit

Linkovat sem fotky vsech svejch psu nebudu kdo se na ne chce podivat tak jsou na nasich strankach

Syska
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 11:50
- Nahlásit

žanda
Holčička, který bude v listopadu šestadvacet... No ale je fakt, že mi spousta lidí hádá ani ne osmnáct...Tessince vzkážu, že je fešanda...

Ginouškova
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 11:53
- Nahlásit

Ahojky, já jsem tu taky krátce, no snad se mi povede vložit jsem toho svýho raubíře. Je mu rok a půl, oba jsme z Prahy. Zdravíme všechny prima lidičky a pejsany.

Zet
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:06
- Nahlásit

Syska
Z toho si nic nedělej, já jsem o rok starší než ty a většina lidí mi tyká a říká si "To je ale drzý fracek." Ještě před rokem po mně chtěla prodavačka občanku, když jsem kupovala láhev vína

wami
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:11
- Nahlásit

Zet, Syska
A co mam rikat ja...?
Stejny vek a onehda mi nabizeli polovicni listek v autobusu...

Zet
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:13
- Nahlásit

wami

Evik
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:15
- Nahlásit

Zet, Syska

abych Vás holky uklidnila, tak jsem o rok mladší než syska a taky mi každý hádá, že jsem "sotva vylezla ze základky"

Syska
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:41
- Nahlásit

Tak koukám, že věkový průměr tady na CZ-pes je tak pětadvacet let, že? Ale je dobrý vědět, že v tom nejsem sama. Už se ani nesnažím lidi opravovat, když mi říkají "slečno" tím, že jsem mladá paní...to vždycky koukaj jak na exota..

žanda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:42
- Nahlásit

holky za pár let budete rády,až vám někdo tykne)) já tedy jsem))

Vistra
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:12
- Nahlásit

To jsou Terry a Kesy, nyní téměř 3 roky staří. V době focení jim bylo něco přes rok.
Terry je ušatý, ale povaha naprosto vyjímečná, empatický, milující lidi a psy, když je někomu v rodině špatně, sedí u postele a hlídá.
Kesy je šampion dvou zemí, precizní ve všem jako hodinky, nyní nemocný s nožkou. Když jsme ho přinesli z operace, Terry u něj 2 dny seděl a hlídal.

Vistra
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:13
- Nahlásit

Vistra
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:14
- Nahlásit

Zany
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:25
- Nahlásit

Tchoř: malí dobrmánci jsou nádherní, to asi máte doma docela rušno.

Tchor
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:29
- Nahlásit

Zany
Docela jo,a leuz jich je doma jenom pet.Z toho jedna bude u nas zustavat. takze mala reklama mame doma jeste ctyri hnedy dobrmanky k odberu (2xp a 2xf)

Handy
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:29
- Nahlásit

Tak tohle je Handík...teď bude tomu puberťákovi 14 měsíců...

kac
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:49
- Nahlásit

Tak tohle jsou moje 2 zvířata - Míša a Bárt...

kac
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:51
- Nahlásit

Žjůva žjůva a díky Aren jsem se sem naučila dávat obrázky !!!!! To mám radost jako malej Jarda...)))))))) Díky díky !

abby
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:53
- Nahlásit

Jak si sem můžu dát fotku,když ji nemám v galerii?!?

wensday
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:53
- Nahlásit

kac
Ahoj Kačíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

kac
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:55
- Nahlásit

Ahoj Haničko ! To jsem šikulka, viď ? Já se z toho budu radovat až do večera, chi chíííí....))

wensday
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:56
- Nahlásit

Tohle jsou holky / Anne a Daisy / :

a tohle babča Denisa :

více fotek na www.labradorka-anne.com

kac
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:56
- Nahlásit

Abby : Já jsem si to přes ty vlastnosti podle návodu od Aren okopírovala z fotky, kterou mám v mailu...

wensday
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:57
- Nahlásit

kac
Já sem ráda, že Tě někde zase čtu, na lbr se neukážeš... jak de život ? na tábor pojedete, ne ? ??????????
jj, si šikula šikovná

abby
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:58
- Nahlásit

kac

Tak ja se mrknu do mailu a zkusim to taky)

Zany
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:58
- Nahlásit

Tchoř

U nás chodí taky pěkná hnědá dobrmanka,ale ta je moc hodná a hraje si i s malýma pejskama, u tý mi vůbec nenapadne, že by na sídliště nepatřila nebo měla chodit na vodítku atd.

kac
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 15:03
- Nahlásit

Wensday : Já jsem na labradoru pořád, ale poslední dobou tam moc nejsou příspěvky, do kterých bych mohla "přicmrndnout".. Na tábor samosebou pojedeme, už se na vás na všechny strašně těšíme..
Btw: Dneska jsem koukala na retrivri.estranky a v útulku v Tróji v Praze je 1,5 roku starý labík, který má zdeformované přední tlapky..( Je mi ho strašně lítóó...((

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 15:34
- Nahlásit

tak tohle je Roneček-9 let-asi..nalezenec
a Trinity-4 měsíce AST

wensday
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 15:34
- Nahlásit

kac
tak to je fajn, konečně pořádně pokecáme.....
no jo, když toho je tolik, to bychom potřebovaly barák s megazahradou,abysme si tydle pejsky mohly všechny vzít , bohužel..... četlas jakej měla Daisy úspěch na klubových závodech ? Jsem na ni tááák pyšná......

wensday
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 15:37
- Nahlásit

sarax
jůůůůů, maj tolik hraček !!!!!! Tjo, ty by naše holky hnedle zlikvidovaly....... Sarax, co s tou čivavou, nevíš něco ???? Díky předem....

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání