| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 11:21
- Nahlásit
Jen tak zcela mimo témata.
V sobotu šel jeden můj známý volit i s babičkou, s sebou měli psa. Babička šla k urně a psa držel známý v náručí. Babička odvolila a přebírala si psa, aby mohl svou volební povinnost splnit i onen známý. Sotva ho položila na zem (přímo před komisí ve volební místnosti), bafík se skácel k zemi a byl na místě mrtev...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 11:28
- Nahlásit
Garfield
To byly vůbec nějaký divný volby ohledně umrtí.Prý snad přímo ve volebních místnostech zemřeli 2 lidé.a teď ještě i pes..Tak nevím...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 11:31
- Nahlásit
Garfield
Chudák babička. ...to pro ní musel být hrozný šok
|
wami
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 11:37
- Nahlásit
Hm, blba nahoda...
A babicka asi uz jen tak volit nepujde... je mi ji lito...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 12:11
- Nahlásit
a to je jako pravda???? Jestli jo, tak to je teda sila.....to rikam porad, ze politika je na prd
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 12:17
- Nahlásit
nika00
...pravda pravdoucí...
Bych byla asi trošku naštvaná, místo aby mi pes umřel na rozkvetlé louce při aportu balónku, tak skončí tak blbě.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 12:21
- Nahlásit
Garfield
to je ale fakt desnyy...to se jako skacel a zustal lezet???ja bych jim asi tu urnu omlatila o hlavy...
letos to bylo naky divny...babicky umiraji vedle urny, ted pes pred komisi....no me by asi odvezli
|
Ginouškova
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 12:24
- Nahlásit
Ahojky. Jsem tu nově, až je mi blbý přidávat se k tak smutnému tématu, ale hned jak jsem to přečetla tak mi to připomělo, co se stalo o víkendu u nás. Pánovi z vedlejšího baráku umřel o víkendu ovčák. Skácel se najednou na chodníku, prý to byl infarkt. Je to hrozný, ale bylo mu už 14 let.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 12:25
- Nahlásit
Garfield
normálně bych podlálila volební místnost nebo co...blbá náhoda.....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 12:27
- Nahlásit
smarja nestrasteee...to je tim blbym pocasim...furt to kolisa...tlak je divnej, bio predpovedi jsou kolisavy....
uplne se bojim se sandy ven....jeste kdyz ma prasky na srdicko....uz ted mi pri prochazce funi jak alik a slinta jak doga...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 12:28
- Nahlásit
Skácel se najednou na chodníku, prý to byl infarkt. Je to hrozný, ale bylo mu už 14 let.
Ginouškova
Hrozný to je,ale uznej sama-není to krásná smrt a ještě v tomhle věku?
|
Ginouškova
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 12:36
- Nahlásit
Jo to je, taky bych si přála aby se můj brouček dožil takového věku a abych potom jednou nemusela být já tím kdo rozhodne o konci jeho života. Stačilo mi, že jsem musela nechat utratit své potkany, u svýho broučka se na to bojím jen pomyslet.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 13:38
- Nahlásit
Ginouškova
Tak v to doufej,já to řešit musela a můžu zodpovědně říct,že nevím,jak jsem to dokázala vůbec přežít a že si to neumí nikdo představit,kdo to neprožije..
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 13:40
- Nahlásit
davidkova renata
...ano ano a úspěšně si tuhle nemilou povinnost navozujeme s každým dalším bafem...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 14:05
- Nahlásit
Garfield
A taky jsi těsně poté přísahala,že ti domů nesmí už ani packa?Já jo,ale jak je člověk těma psama postiženej,tak se neubrání,je to prostě životní styl..Ale u mne musí uplynout blíže neurčený čas smutnění..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 14:08
- Nahlásit
davidkova renata
jj,tak to mas uplnou pravdu,vydrzela jsem to tyden doma bez psa,pak uz ani den,tak doufam,ze se mi psisko dozijeaspon dvanacti let.reni,ty jsi mi psala na e-mail,jestli maa zkusenosti s homeopatikama,ano mam a dobre na funkci strev.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 14:10
- Nahlásit
nemethova5
Jo tak díky moc,já je taky koupím,snad to budou mít u nás v lékárně.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 14:31
- Nahlásit
davidkova renata
v lekarne maji fakt hodne(tedy u nas),dokonce jsem si nasla ve psu pritel cloveku,ktere homeopatikum se na co hodi a nazvy k tomu,zabralo to dost rychle,jen namatkou hajanovy prerustala strevni sliznice,nechtela jsem ho opet cpat chemii,ale dostala jsem napad,kazdy den jsem mu davala aktivii(jogurt) a k tomu homeopatikum a vysledek parada.jo k tem volbam,jak rikam, i psa z toho chudaka kleplo!!!!
|