| Autor |
Zpráva |
diniseck
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 20:08
- Nahlásit
ahoj!! našla jsem štěně černého knírače, fenku asi 8-10 měsíců a bohužel si ji nemohu nechat doma a nechcu ji dát do útulku.. neměl byste o ni někdo zájem?? je to úžasný pejsek!! jsem z prahy, tak kdyby jste někdo měl zájem, nebo o někom věděl, pište prosím na mail: diniseck@centrum.cz nebo na tel. 603729143
|
aren
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 20:11
- Nahlásit
diniseck
No a není něčí? Třeba někdo brečí a hledá ji. Dalas ji na Nalezence?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 20:19
- Nahlásit
diniseck
už sem psala na mujpes, že by stálo za to, zaskočit na veterinu, zdy pes nemá čip, když je z Prahy. Tedy pokud už si tam nebyla.
|
diniseck
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 23:19
- Nahlásit
jak na nalezence?? kam?? byla sem na veterině zdejší a ty nic nevědi o ztracenym psíkovi, ani ho nezná, že by věděl čí by byl..
|
Klara a Bara
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2006 23:47 - Změnil/a: Klara a Bara
- Nahlásit
nalezenci = www.nalezenci.cz
Kontrolovali na ty veterine, jestli nema cip?
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2006 07:08
- Nahlásit
diniseck
když si byla na veterině, když už to nenapadlo tebe, veta taky nenapadlo zkontrolovat psa, zda nemá čip????? V Praze by měli být dle vyhlášky očipovaní všichni psi, kteří nemají tetování. Dívala ses té fenečce do ucha, zda ho nemá....či na břicho...já nevím, kam se knírači tetují Prostě zkontroluj obě uši, i to břicho a slabiny raději a pokud najdeš tetování, vytrub to na netu a někdo už Ti jistě pomůže s obrácením se na příslušnou plemenou knihu.....
|