Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / "Kytička" u www
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:02
- Nahlásit

brut
delas si ze me srandu? konkurenci? hned podle fotky jsem jako poradce chovu RLDC poznal dve vady vylucujici z chovu a tim padem to pro nas neni konkurence. ma oproti standardu spatne narostly usi a malo vypoukly oci .... to at se na me majitelka nezlobi, ale proste to tak je, nemuzeme nas znackovy chov znehodnotit tim, ze do nej pustime psa s vylucujici vadou ...

gayfield
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:02
- Nahlásit

Ale mám to zapotrebi, ja zacal zlehka, pritvrzuji jini, navic to cisilko nemusi znamenat to, co je u nej psany, vid? ) Treba nebo taky netreba.
No ale klidne se ho zastavej...aspon bude vic srnd :- jsem zvedav, co za objev zase dotahne, jestli nejakou mou novou identitu nebo adreu skoly nebo snad fotku??? To radej ne, tolik lidi, co by umrelo desem a hruzou ) To Garfe nedělej...mohli by mne za to odsoudit )

gayfield
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:04
- Nahlásit

Brut nerozumím, ale stejně běžím...tak to jsem jinak rád, že to tak bereš, takovej Garfield toho totiž není nějak schopen.....apon teda nevim, ale prijde mi to tak.....pokud se pletu, tak Kocoure soráč!

Garfield
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:05
- Nahlásit

gayfield
O svých IT schopnostech mě přesvědčovat nemusíš čumáčku, již jsem znalá těchto Tvých předností. MLASK!

PS: Všiml sis, že polibek (vřelý a temperamentní) vydává téměř tytéž zvuky jako temperamentní facka?

gayfield
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:05
- Nahlásit

Jakože u kocoura doma jo? Ty jo..tak doufam, žes mne pomstil a řádně mu to tam i za mne znečistil...a už dost musím fakt jít páááááááááááááá

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:07
- Nahlásit

gayfield
je videt, ze nectes nase prispevky poradne. protoze jinak bys vedel, ze jsem byl nejen ja u kocoura doma, ale dokonce i kocourice u me doma.

tak a ted pukni zavisti!!

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:07
- Nahlásit

Jirikovo
No já nevím, přece jen jsem viděla Ronií jen na fotkách,ale při srovnání........řekla bych, že podobnost je obrovská......jen aby jsi nebyl špatný poradce chovu.....to taky známe.

Garfield
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:08
- Nahlásit

gayfield
Škoda nóó. Rozproudíš vždy diskutujícím krev a pak zmizíš. Tolik škody na Starém Bělidle.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:09
- Nahlásit

gayfield
To nevadí, až se vrátíš, tak si vzpomeneš a porozumíš....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:10
- Nahlásit

brut
jelikoz jsem sam tuto rasu objevil, popsal standard a podobne, tak nemuzu byt spatny poradce chovu ... podoba na fotce nestaci, zeptej se treba Garfielda, ze vypoukle oci jsou skutecne charakteristickym znakem RLDC

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:12
- Nahlásit

Jirikovo
No já nevím, potřebovala bychvidět Ronií v reálu...takhle se to blbě posuzuje. A že jsi rasu objevil tvrdíš ty, ale..........

em_de
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:13
- Nahlásit

Jirikovo
můj exemplář taky není žádné RLDC, ale čistokrevný LABRAČÍK. A vypouklé oči k této skvostné rase rozhodně nepatří

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:22
- Nahlásit

brut
muzes si precist stare diskuze treba tuhle a pochopis, jak vznikla rasa RLDC

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:23
- Nahlásit

em_de
no vzdyt rikam, ze bych vas do chovu vzit stejne nemohl ... aspon si nebudeme konkurovat a muzeme vydelavat kazdy z nas horentni sumy na nasich znackovych a nedostatkovych stenatkach ...

ale zkusit seznamit bychom je mohli

em_de
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:26
- Nahlásit

Jirikovo
škoda, že jsou obě fenky.. mohli bychom dát vzniknout úplně nové rase a to by teprve odborná veřejnost sedla na prdel

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:28
- Nahlásit

Jirikovo
em_de
Třeba se někde najde i pejsek...to by bylo, aby se nenašel...

em_de
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:29
- Nahlásit

Jirikovo
jé.... nikdy mě nenapadlo, že by Angie mohla být ridgeback... spíš jsem myslela, že je v ní nějaká odnož dikobraze

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:30
- Nahlásit

em_de
mam obavu, ze stene z tohoto krizeni dvou velevzacnych ras by si nemohl dovolit koupit ani Bill Gates, ani britska kralovna ... proste by to bylo neco tak exkluzivniho, ze by to bylo skoro neprodejny ...

em_de
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:31
- Nahlásit

brut
tak hledej, hledej... já už hledám, ale nikdy jsem neobjevila nic, co by stoprocentně vyhovovalo kritériím. Přece nenechám tak vzácnou rasu zaniknout

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:31
- Nahlásit

em_de
no vis kolik mi to zabralo casu, nez jsem tu rasu spravne urcil?

em_de
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:34
- Nahlásit

Jirikovo
to jsi v nebýhodě... já ji měla určenou prakticky okamžitě.. ale mnoho času mu zabere, abych udržela rod

em_de
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:40
- Nahlásit

jediné co mi dělá starosti je, že když něco provede, tak vypadá jako lachtan a když si chce hrát, tak stojí jako surikata. Tak doufám, že čistotu jejímo plemene obhájím.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:46
- Nahlásit

Jirikovo
em_de
Už jsem do hledání zapojila dětičky....dostaly přesně vymezená kritéria a snad najdou odpovídajícího nápadníka.

Teda ne že bych měla něco proti, ale že by měla Ronií v sobě ridgebacka ,se mi nezdá... Nechceš ještě přehodnotit svůj nález?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:48
- Nahlásit

Garfield
Všiml sis, že polibek (vřelý a temperamentní) vydává téměř tytéž zvuky jako temperamentní facka?
Hm, mi ten zvuk připomíná zase něco zcela jiného mlassssk slint

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:49
- Nahlásit

Škoda nóó. Rozproudíš vždy diskutujícím krev a pak zmizíš. Tolik škody na Starém Bělidle.
Garfield
Už jsem ale nazpět, venku jsem zažil drobný psychický traum a tak jsem se raději uchýlil zpět do budovy...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:49
- Nahlásit

brut
že by měla Ronií v sobě ridgebacka
az ji uvidis nazivo kdyz se boji, tak pochopis ....

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 15:51
- Nahlásit

Kocourku
ty slibotechno, kdopak mi slíbil překvápko???? Já cu!!!!!! překvápko!!!!!!

em_de
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 16:00
- Nahlásit

Jirikovo
hele, odkud Ronie máš? Třeba opravdu mají podobný původ

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 16:15
- Nahlásit

em_de
asi ne, v utulku meli ®onie a jeste jejiho brachu, dalsi fenka tam nebyla. jinak se narodila v unoru 2004 a nasli ji u Benesova privazanou u vyfuku nejakyho auta

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 16:21
- Nahlásit

pro srovnani:

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání