Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tak nam ten den pekne zacal.....
Autor Zpráva
viky
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 07:11
- Nahlásit

Dneska to fakt bezvadne zacina.
Ve tri rano zacal pes rvat jak pominutej a nebyl k utiseni. Cekala jsem s hruzou, kdy me prijdou sousedi lincovat. Nastesti neprisli. Prestal az pred ctvrtou, to zrovna vztavam. A jak tak specham na autobus, tak jsem zapomela zavrit dvere od spajzu a ty tri maly chlupaty bestie ( kocky ), tam vlezli a shodili mi kybl, kterej mame pod bojlerem a kterej byl samozrejme skoro plnej vody. Takze sem jeste o pul pate vytirala skoro 10 litru vody. Na autobus jsem uz musela klusem, coz me malem zabilo. Nejakym zazrakem jsem se dostala do prace a mela jsem strasnou chut si pustit nejaky cedecko. No tak jsem je prohrabala a narazila na Orliky. Zavzpominat na stary casy neni nikdy spatny, ze ? No a zrovna kdyz jsme si tady s Danem Landem broukali ze BILEJ JEZDEC JEDE TMOU, tak me do kanclu vlezl vratnej, kterej bohuzel patri k one tmave mensine. Hodil po me nenavistnej pohled, triskl s dverma a nekam sel. Pravdepodobne si stezovat, protoze uz dva kluky od nas obvinil z rasove nesnasenlivosti, protoze v jeho pritomnosti kaslali ( jsou oba astmatici ). Tak ted cekam co prijde, mozna me zavrou az zcernam......

Evik
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 07:15
- Nahlásit

jako začátek dne fakt nic moc, ale ber to tak, že to blbé už sis odbyla a zbytek dne bude v pohodě

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 07:16
- Nahlásit

viky
hlavně se nenechej stresovat vrátným, který má evidentně problémy sám se sebou... vytírání ti ani trošičku nezávidím, to tedy ne. ale satisfakcí ti může být, že teď u nás leje jak z konve a já jdu s psí holčičkou minimálně na hodinu ven promoknout...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 07:20
- Nahlásit

Mi začal den už včera. Zítra mám zkoušku, docela těžkou, učit jsem se začala včera. Koukám, kde mám CD s materiály a ono nikde. Asi se propadlo, jinak nevím, prostě neexistuje. Vezmu zálohu, a ta nejde přečíst. Horko těžko jsem z toho vytáhla polovinu dat. Nmůže někdy existovat zkouška, ke které půjdu s klidnou myslí že jsem se učila?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 07:21
- Nahlásit

Neodolám, abych nepřihodila citaci z jedné fantasy povídky, která mě okamžitě napadla:
Snězte každé ráno živou ropuchu a můžte si být téměř jisti, že se vám celý den už nic horšího nestane.

shiba
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 07:30
- Nahlásit

viky
mozna me zavrou az zcernam
A bude po rasové nesnášenlivosti

fromeli
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 07:47
- Nahlásit

Já dnes měla taky bezva ráno. Praskla nám žárovka v koupelně, vyhodilo to pojistky, což není tak strašný, umím je nahodit, jenže bohužel to vyhodilo i hlavní jistič, kterej je v bytovce na schodišti ve skříni s měřákama, takže s mokrou hlavou, na níž sem měla turban a pyžamu sem vypochodovala na chodbu, že otevřu skříń a nahodím a bude, jenže ouha, nějakej dobrák tu skříň tak dobře zavřel, že sem se do ní nemohla dostat. Jelikož vstávám před pátou, neměla sem ani tu odvahu zvonit na souseda, navíc by mohl bejt ožralej a tak by mi to bylo prd platný. Takže sem volala muže, kterej byl na noční, že musí hned domů a otevřít tu skříň. Manžel přiklusal ve slejváku, naštěstí pracuje asi 5 minut od baráku, otevřel skříň a mazal zpět do práce.

Syska
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 07:52
- Nahlásit

fromeli
Hihi, ten musel mít radost... No já takhle jednou seděla hodinu potmě v bytě, protože jsem si myslela, že vypadl proud v celým baráku, až po tý hodině jsem si uvědomila, že slyším z vedlejšího bytu rádio...tak jsem se aspoň naučila nahazovat hlavní jistič...

fromeli
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 07:56
- Nahlásit

Syska
bral to v pohodě, on je kliďas. Navíc taky způsobil rámus, protože ta skříň nešla otevřít ani jemu.
Nahazování jističů zvládám od útlého dětství, když jsem ještě s našima bydlela v domečku, tam to bylo dost časté

Nikka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:05
- Nahlásit

No tak se taky přidám...
Protože jsou celkem chladný rána,tak svého pesu rozmazluju jako v zimě a nosím mu krupicovou kaši,no a jak lilo,tak pesan už stál za dveřma,já o něj brkla,celou tu krupicovou kaši jsem vylila na NOVOU bundu-kterou jsem si včera koupila,takže rychle domů,převléct....rychle do auta a lepím se ještě teď v práci

fromeli
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:06
- Nahlásit

Nikka

viky
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:22
- Nahlásit

Tak uz jsem byla na koberecku. Napred jsem myslela, ze to cdecko zabavi jako ve skole a vrati na konci roku. Musela jsem skoro prisahat, ze to cele byla pouhopoha touha po kulture a nikoliv zamer rasove napadat spoluobcana vratneho. Samozrejme ostuda, uz to vi skoro cela firma a Orliky mam zakazany v praci poustet. Sbohem Bily jezdce........

Kalliope
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:30 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

viky
jéžiš marjá co to máš v práci za debily ?? A koukám, že pán se asi nezmůže v životě na nic jinýho než na toho vrátnýho, je to chudák, asi má dost velký komplexy a potřebuje si je vybíjet na druhých, víš ty co? Příště tě zas může obvinit, že nenosíš vůbec černý trička, že chodíš jenom ve světlejch barvách a že je to určitě známka rasismu, no teda potěš kotě, takovou atmosféru v rachotě ti teda vůbec nezávidim....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:33
- Nahlásit

viky
já tam přijít, tak ani nepoznám, že to byli Orlíci. Já nejsem v tomhle hudebním směru dostatečně vzdělaná.

Jinak moje modlitba k bohu Cz-psa pomohla a našla jsem to cejdo s gyndou. Bylo v bílém papírovém obalu a leželo na bílých papírech přímo mi na očích. A já, jak jsem útlocitné a jemné povahy, jsem včera při hledání vyčerpala celou svou zásobu sprostých slov. Teď jsem to našla díky tomu, že jsem šla venčit Ašopsa a předtím jsem chtěla hodit ponožky do pračky, tak můj pohled spočinul...ach, jak jsem nevýslovně šťastná. Jestli ale budu pořád psát cipárny na Cz-psa, stejně budu kulové umět. A Ašenka mě štípla, protože jsme se praly o aportek. Přímo do slabin

viky
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:33
- Nahlásit

Kalliope
ja se tomu smeju, jak rikam poslede si stezoval na nase dva zamestnance, ze pokaslavaji, kdyz jdou kolem neho. Oba jsou astmatici, tak kaslou furt, ale jemu se museli omluvit. To vis, dneska je doba vrtkava, za vrazdu se ti nic nestane, ale jak kasles na cigana, tak te zavrou.......

viky
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:36
- Nahlásit

Mucholabka
tak to je super, ze uz to cedo mas, hodne stesti zitra pri zkousce.
Je ted me dosla esemeska od myho chlapa, co ze pry to rano bylo doma za rachot.....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:40
- Nahlásit

Mi teď chtěl kocour Kukánek sežrat morče Moritza. Tak dostali vynadáno oba, ať už mě nikdo dneska nes....

hodne stesti zitra pri zkousce.
Dik. To uz mi stejne nepomuze I kdyz nejvic stesti mam na zkouskach, kdy jsem se na to ani nepodivala, a kdyz se ucim, nedavam to.

viky
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 09:41
- Nahlásit

viky
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:22
- Nahlásit

tak ted snad..... tohle mi prislo uz asi trikrat od kolegu

jitka HS
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:50
- Nahlásit

Ahojky všici,zdavím hlavně viky.Já jsem taky v mládí odrostla byla velkou příznivkyní Orlíka i dnes si je občas pustím.Bohužel u nás je rasismus na ruby,když se našinec křivě podívá na cikána,tak je rasista,když je to obráceně tak je taky špatnej protože cikán je menšina a všichni mu ubližujou.Pokud pracují,nekradou,nešlapou,starají se o děti a nezneužívají soc.dávky a podpory,tak mi nevadí.Takovou rodiny znám u nás pouze dvě.Jinak ví velice přesně na co mají nárok,ale svoje povnnosti ty už znát nechtějí.Držím palečky ať to všechno dobře dopadne a pokud můžeš,tak si Orlíky pusť do kebule jak já říkám a pozor na vrátného.Ahojky Jitka

wami
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 11:55 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Teda ja nastesti objevila Landu az po Orlikach, ale koukam, ze jsem asi o hodne prisla...

Jinak moooc pekny rana, ja mam bohuzel uz docela dlouho pohodu a tak se zacinam bat...

jitka HS
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 18:00
- Nahlásit

Ahoky viky,tak jsem právě přečetla tvůj dnešní zážitek.Na tvoji počest si právě pouští dosti nahlas Orlíky.Ahojky Jitka

Sylva
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2006 23:04
- Nahlásit

Dnešní ráno mělo hodně lidí příšerný. I já si po vstávání 04.15! užila deště, bez deštníku samozřejmě, a potom sdělení, že jsem vstávala zbytečně! Lamentovala jsem smskami kamošovi a ten mi popsal podobnou pakárnu. Dnešek za chvíli končí, takže doufejme, že už jsme si to vybrali a zítra bude super den. Ikdyž, pátek...

viky
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 06:32
- Nahlásit

jitka HS
Diky za podporu. Vcera jsem jeste stihla zmoknout, ale pak uz to bylo super. Vecer prestalo prset, tak jsme jeli na cvicak zakousat si. Urcite vis koho jsem si predstavovala, kdyz jsem vypoustela psa na figuranta.....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání