| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:54
- Nahlásit
Na dnešek celkem těšila (mám narozeniny),ale nezačal zrovna nejlíp.
Abby mě vzbudila o 1,5 hodiny dřív něž normálně a šly jsme se vyvenčit.Najivně jsem si myslela,že si pak zase lehnu,ale ona nějak nepochopila,že se potřebuju vyspat.Nejdřív mi asi vysvětlovala,že takhle teda ne (nebo nevím,co jiného to její mručení mělo znamenat) a pak si se mnou pořád chtěla hrát (já,ona a její plyšová myška,a když jsem se snažila dělat,že tam nejsem,tak se mi připomněla tím,že mi ji strčila do obličeje (značně ožužlanou) a asi aby dodala na důležitosti,tak mě tlapala tlapičkou po obličeji.
Vůbec nepochopila,že dneska mám den já a ona až zítra (den dětí a má 1/2 roku).
Takže jsem rezignovala na spánek, hrála si s ní,nakonec vstala a šla jsem se s ní projít.
Tam se mi schovala do křoví, takže jsem ji nemohla najít.Cestou zpátky domů jsem si chtěla koupit něco dobrého na snídani (normálně mám jogurt,ale proč si nepřilepšit).Abby chtěla jít asi taky nakupovat,protože na mě před obchodem pořád štěkala,takže na mě paní prodavačka házela pohledy jako kdo to má poslouchat.Nakonec jsme se zdárně vrátili domů.Já s buchtou,ona s rohlíkem.
Najivně jsem si myslela,že mi teď dá chvilku pokoj,abych se mohla v klídku zkrášlovat.Chyba lávky.Pořád strkala hlavu do klína (asi chtěla taky nařasit),takže jsem doufala,že si nevypíchnu oko.
Asi se jí nelíbilo,že jsem se jí nevěnovala,takže si to šla vybít na pelíšku,který už je tak pozašívaný, že připomíná patchwork.No a dostala znova na zadek.
Prostě super ráno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:56
- Nahlásit
abby
Prostě super ránoTak všechno nejlepší k narozeninám,třeba se to do večera vylepší.
|
Nikka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 11:58
- Nahlásit
Vše nejlepší k narozeninám
|
abby
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 12:09
- Nahlásit
Díky,jen jsem si chtěla postěžovat
Ale stejně je to zlatíčko a už se těším až mě přivítá:_)
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 12:14
- Nahlásit
abby
Taky přeji vše nej a naopak takový budíček bych uvítala.
|
Nikka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 12:15
- Nahlásit
Můj pes mne,když přijedu domů vítá tak, že skočí na vrata, musím mu dát pusinku a pak teprve mohu vrata otevřít a vjet do vnitř
|
abby
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 12:17
- Nahlásit
Garfield
Já bych uvítala,kdyby se ke mě stulila jako normálně To víš, my spáči
|
abby
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 12:18
- Nahlásit
Nikka
To Ebča divně kňučí,když příjdu. Nejdřív jsem se vylekala,ale teď se mi to líbí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 12:58
- Nahlásit
abby
Vše nejlepší...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 13:55 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit
abby
Všechno nejlepší a zdravýho a spokojenýho pejska / kterej Tě nechá ráno trochu přispat /.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 14:21
- Nahlásit
Díky všem.Vám taky
|