Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / průkazka člena ZKO
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:24
- Nahlásit

Za jak dlouho Vám prosím přišla průkazka, že jste členem nějakého cvičáku a hlavně odkud to chodí? Trvá to už dost dlouho........díky

wami
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:29
- Nahlásit

žanda
dali mne ho na cvicaku pri prihlaseni a zaplaceni poplatku okamzite...

viky
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:29
- Nahlásit

žanda
Prukazku by ti meli dat na cvicaku. Aspon teda myslim.

žanda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:32
- Nahlásit

no náš cvičák to kamsi poslal, až prý se vystaví dají..........já si letos nepotvrdila členství v klubu příslušného plemene,tak jsem teď bezprizorní a čas akcí se blíží.......jsem si to chtěla popohnat..

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:34 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

žanda
Prijit by mela vyboru ZKO, jednatel nebo vycvikar by ti ji pak mel vydat. Zalezi, kdy tvoje ZKO posilala seznam novych clenu na ČKS (Český kynologický svaz). Tady je primo z CKS, kdy by meli byt nove prukazky vyrizeny TADY si najdi datum. - je to skoro na konci..

žanda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:37
- Nahlásit

fifi děkuji

wami
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:41
- Nahlásit

Fifi
Hele, jaktoze to nekteri musi nekam posilat a mne ji dali rovnou?

viky
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:44
- Nahlásit

wami
no ja myslim, ze na ZKO chodi prazdny nevyplneny prukazky a jen ti ju vypisi, ne ? Aspon driv to tak bylo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:46
- Nahlásit

wami
To teda netusim... Nevim o nikom, komu by na cvicaku vystavili prukazku CKS.. Vybor musi napsat seznam novych clenu, poslat na CKS a cekat.. Nebyla si jen treba byvaly clen? ktery zacal chodit znovu po nejaky dobe? U nas se bezne kupily prukazky, ktery si lidi nevyzvedli a pak je treba po roce dostali hned do ruky...

wami
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:47 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

viky
jo, takhle jsem to brala taky, ale podle prispevku Fifi to cele vypada mnohem sloziteji...

Fifi
Aaaa, mozna mam zachvat jasnozrivosti....
Nemuze to byt tim, ze nase ZKO (a potazmo i ja) jsme clenem MSKS a ne CKS?

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:50
- Nahlásit

wami
viky
No, ja nevim, ale na CKS se proste musi poslat seznam.. Novymu clenovi priradi cislo prukazky, ktera prijde uz s vytisnenym jmenem clena a jeho adresou...Nebo ze by se to zmenilo? Tahle moje zkusenost je z nedavne minulosti a i primo na CKS ty seznamy vyzadujou...

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:50
- Nahlásit

žanda
Trvá to fakt dost dlouho. Mě ji nechávali vystavit, když jsem chodila ještě do Jinonic a myslím, že to trvalo aspoň 3 měsíce.... ale je to už dva roky, takže přesně nevím...

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:51
- Nahlásit

wami
JJ, chtela jsem napsat neco o Morave.... Ja se bavim o CKS... Takze treba to u "vas" chodi jinak..

wami
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 14:52 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Fifi
Tak to asi fakt ma jinak MSKS...

(sakrys, me vzdycky predejdes...
Ale je fakt, ze zanda nespecifikovala, o jakou organizaci se ma jednat... )

žanda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 15:00
- Nahlásit

mel-no právě....pokud vím se to posílalo hned po schůzi,která byla v polovině unora.....máš konec května....(

žanda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 15:02
- Nahlásit

wami, -jak jsem se dívala do odkazu FIFI tak jsme tam na seznamu jako ZKO-čili my patříme pod CKS.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 15:07
- Nahlásit

žanda
A ses si jista, ze treba prukazky nelezi nekde na poste nebo u nekteryho clena vyboru?

žanda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 15:09
- Nahlásit

fifi, je to asi 14 dní,co jsem se "šéfové" ptala zda to nerozesílala poštou jednotlivým členům na adresy-(mám totiž v baráku jmenovkyni a občas si musím poštu pohlídat) říkala že ne, že ještě nic nepřišlo........

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 15:14
- Nahlásit

žanda
Pak rada nejsnadnejsi - zavolej ty nebo "sefova" na CKS a prukazky urgujte! nejlip Václav Srb -
telefon: 266722238
mobil: 723 310 711
Ale jestli mas potvrzeni o zaplaceni clenskeho prispevku ZKO, tak na nejakou zkousku klidne muzes, s tim, ze prukazka jeste nedorazila....

žanda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 15:16
- Nahlásit

fifi,jasně že potvrzení mám-jako oko v hlavě)) musím přes výcvikáře sehnat "šéfku" na tu jsem kontakt nějak nepotřebovala zatím........ale pokud stačí složenka, pak jsem v klidu,dík

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 15:19
- Nahlásit

žanda
Mela by stacit... Ikdyz uz jsem se taky jednou setkala s tim, ze si rozhodci postavil hlavu a ikdyz videl noveho clena na kopii odeslanyho seznamu a predlozila se mu slozenka, cloveka ke zkouskam nepustil - slo o ZZO. Ale to byla snad vyjimka, tak drzim palce at mas prukazku co nejdriv doma, jistota je jistota..

žanda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 15:21
- Nahlásit

fifi-ono je nás trochu víc...tak že by asi pak nezůstala ani noha))

Tchor
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 15:39
- Nahlásit

wami
Na CKS je to tak jak pise Fifi, jak je to na morave v MSKS netusim.

wami
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2006 15:49
- Nahlásit

Tchor
Na CKS je to tak jak pise Fifi, jak je to na morave v MSKS netusim.
Nehadala jsem se, jen mi to nebylo jasne...
No jak rikam (a potvrzuje mi to viky) - pod MSKS ti vyda prukazku primo ZKO... a to v podstate hned...

viky
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 07:06
- Nahlásit

wami
to vis, mame tady u nas vymakanejsi system nez v Cechach

Ale zajimalo by me, jestli mate clensky prukazky u sebe ? U nas je ma z nejakyho duvodu predseda klubu a dava nam je jenom kdyz jdem na nejakou akci a pak je zase chce zpatky.

wami
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 08:00
- Nahlásit

viky
jestli mate clensky prukazky u sebe
mam, akorat si do ni necham dat razitko, jinak je "moje moje"...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2006 22:07
- Nahlásit

Hele, já se dneska konečně upsala ďáblu. Po všech peripetiích s ožralcema a blbcema jsem si konečně našla cvičák, kde dokonce chtěli i poplatek (dříve to protahovali, že je ještě čas a pak mi vynadali, že přece nejsem členem). Je tam super parta, chci tam chodit, ale předseda říkal, že průkazku dostanu až příští rok, že tento už se nevydávají. Je to normální? Mi to nepřijde úplně fér. Chtěla jsem už tento rok dělat nějakou zkoušku, ale bez průkazky?

Tchor
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2006 22:14
- Nahlásit

Mucholabka
Na mensich cvicacich se celkem bezne prihlasujou clenovejen jednou za rok pokud budes chti legitku driv musis je prekecat aby poslali soupisku novych clenu i v prubehu roku, ale je jsou to papiry a taky je to bude stat stovku (pokud se to nezvedlo) jako prispevek na svaz.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2006 22:16
- Nahlásit

Mucholabka
Pokud se toto tyka cvicaku ČKS, je to nesmysl, ale mam pocit, ze jsi nekde z Moravy, tak to ti musi poradit nekdo z MSKS.. Wami?Viky?

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2006 22:18
- Nahlásit

Tchor
Bohuzel, stovku davno vzal cas.. Ted je to za nového člena 160,- Kč , za stávajícího či přešlého 150,- Kč pro ČKS.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání