Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Sobotní zážitek...
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:01
- Nahlásit

Mar3
Berry začíná slintat? To Tessince takto tekly sliny jenom když jsem cosi jedla a ona na mě čučela ze země....

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:03
- Nahlásit

Evik
tak to si dobra.....me to taky nijak nevadi..spis je mi vzdy soufl z toho smradu...
ja mela kocku , ona uz byla stara a asi nemocna...byla zvykla bejt venku, jen se vzdycky prisla domu vysrat..nekdy do kockolitu, nekdy bohuzel do kvetinace....ale ta mela srani..no hruza....byla to temer vzdy srajda a jeste ke vsemu uplne cerna....a ten puch..to bylo jak z marnice....vetrali sme pak celej barak....fakt hruza...
jinak kdyz se Jimmy doma pobleje(naposledy v sobotu) tak to vemu a je to...kdyz se pokadi, tak taky...ale nejhorsi sou ty smradlavy srajdy...

nemethova5
no a me zas ty slinty moc nevadi...na prochazce kdyz to sandynce visi, tak vezmu kalcik a normalka tona nej namotam-az se to odmota a je to

Syska
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:05
- Nahlásit

nika00
My měli taky takovýho starýho kocoura, kterej jak byl starej, tak asi zlbl a chodil kadit zásadně do domu, nejlíp nějakam, kam se špatně dostávalo a vzhledem k tomu, že dostával mlíčko, tak to byly ty pravý kočičince...ty látance smradlavý. Nakonec ho odvezli do lesa a tam ho známej myslivec picl...protože to fakt byl magor.

Mar3
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:06
- Nahlásit

joo,to von Berry když blije neby když se vys..e, tak je t oskoro zásadne v noci, navíc úlně pokaždé to udělá na koberec (ten je jenom v 1 pokoji ze 3 a na chodbě ani v kuchyni,koupelně,záchodě taky ne - takže tam muís chodit cíleně taky jsem zvyklá třeba ve 3 v noci vstát,uklidit nablitou kaluž,vopucovat koberec-vydrhnout a zase zalehnout....

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:07
- Nahlásit

Syska
ten kocour nebo myslivec???

chudak kocour....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:08
- Nahlásit

nika00
jezisi,slimpy,to je zas tema,taky to zkusim namotat na klacek a donest ukazat domu matce,at z toho ma taky nejaky zazitek.

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:11
- Nahlásit

nemethova5

nahodou jde to dost dobre....proste to tam namotas jak nit....akorat je nekdy problem, ze ten slint je nekonecnej a furt se tahne a tahne....horsi to je, kdyz mas klacik moc kratkej a pes se treba otoci...to se ti to pak vetsinou namota na ruku, ev. kalhoty

Mar3
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:13
- Nahlásit

jo to blití nebo srajda se fakt uklízí nejhůř.......(berry taky blil naposledv sobotu,zato asi 10x,takže jsem to zas solidně natrénovala)

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:17
- Nahlásit

Mar3
jeeezis...
jimmy zhltnul granule a pak skakal na kocku a nak se mu to asi preskocilo v zaludku, tak trikrat jakoby zvednul zaludek a pak vyblibl celou tu misku s granulema....pekne vosliznuty, jeste cely granulky...byla to nastesti jen takova hrouda(ale velka jak od kone)

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:19
- Nahlásit

nika00
tak diky za navod,to bych psa mohla puzivat misto kolovratku,akorat nebudu motat nite,ale sliny.

Mar3
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:22
- Nahlásit

nika00

no tak to von to bohužel blije až natrávený (podle mně se mi to jen snaží maximálně stížit)

....ale žgryndy mu asi motat nebudu

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:26
- Nahlásit

to sou vyrazy

jinak jimmy blije jeste nestraveny....ale za to vzdycky vidim co doma vsechno opet rozkousal..nedavno sem v jeho bliti nasla kus lina a rohozku

Mar3
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:35
- Nahlásit

ale ještě mě napadl,že kdyby set namotalo úpln nakonec tak pa kmůžeš kolem něko lítat jak baletka se stuhou

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:37
- Nahlásit

Mar3
jezisi,ja mam bujnou fantazii,lidi nechte toho,nebo se pocuram smichy.to me fakt jeste nenapadlo.

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:40
- Nahlásit

Mar3

Syska
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:51
- Nahlásit

nika00
Jasněže kocour! Vždyť on už byl ale fakt prdlej! A ani nemohl pořádně chodit...

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:53
- Nahlásit

Syska

Syska
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 13:54
- Nahlásit

A to jste lidi to h.... ještě nehrábly jako já...

Mar3
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 14:10
- Nahlásit

to ne,ale já jednou doma nablitý - protrhl se mi ubrousek do kterýho sem brala tu první várku . . .

Evik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 15:03
- Nahlásit

lidi já se teprve teď dostala v práci k obědu a řeknu vám, že je to k němu fakt "výživné téma"

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 15:05
- Nahlásit

jj ja taky ted obedvam..

Mar3
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2006 15:11
- Nahlásit

Dobrou chuť holky (kdyby Vám moc chutnalo,tak si to tady pročtěte kdyžtak ještě jednou tak cca od půlky

jitka HS
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 01:40
- Nahlásit

Ahojky,mi máme místo bytu velkou psí boudu.Chlupy jsou samozřejmě všude a ve všem.Od té doby co k Jimmíkovy dlouhosrstému jezevčíkovi přšel Akimek dlouhosrstá čivava,tak z chlupů nevyjdu.Jsou prostě všude.Mám také problém s mátí,ktrá psi nemusí a tak jsem k ní přestala jezdit na delší návštěvy.Vždycky řeknu,když sem Jimmík nesmí,tak já se nemůžu zdržovat.Moje máti je posedlá uklízením a tak jí Jimmík vadí.Od té doby co k nám chodí Akimek tak mi jen nadává,že jsem bláznivá.Nechápe,že psi jsou právoplatní členové rodiny a jsou jako moje další děti.Vždycky říká,že bych radši měla pomáhat starým lidem než psům,tak jí vždycky naštvu,když jí řeknu,že radši pomůžu psům,protože ti si sami nepomůžou a jsou vděčnější.Kdyby věděla že psi jí u nás i z talíře,tak si u mě nedá ani kafe.Za 9 let co máme psa u nás spala jen jednou a vadilo jí všechno.Už jí k nám na noc nezvu.Jimmík je prostě náš a já ho kvůli tomu,že přijede nebudu někde zavírat.Od té doby co máme psa tak jezdíme jenom tam kde může být s námi a navštěvujeme se jenom s lidmi,kterým pes nevadí.Věřím tomu,že kdo nemá rád psi,nemá rád ani lidi.Jezdím už sedm let do lázní a samozřejmě s Jimmíkem.Bez něj bych nejela.Letos jedeme zase.Sice tam taky občas narazíme na blbce,ale většinou je to v pohodě.Asi před 2 lety,to jsme jěšte bydleli v l.budově s příslušenstvím na chodbě a když jsm šla umýt Jimmika do vany,tak nám jedna hysterka nemohla přijít na jméno.Co si to dovoluji ho mýt ve vaně.Tak jsem jí utřela,že Jimmik je tu v lázních jako ona,že bydlíme v l.budově 3 kategorije kde není psí koupelna.Hned si běžela stěžovat.Samozřejmě jsem pro tyto případy vozila sebou dezinfekci a koupelnu jsem uklidila.Přišla kontrola,nic nezjistila a omluvila se mi.Baba se mi taky taky olmuvila a pak se vnucovala,že má taky ráda pesky,ale já sé s ní nebavila.Nyní bydlíme v pokoji s příslušenstvím a tak je to v pohodě.Jsme tam už známá dvojka.Snad bude letos lepší počasí čauky.

Pupy
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 05:56
- Nahlásit

Mnoo takl to já znám taky, několikrát sem ji chtěla vzít k tete ale nikdy mi to nedovolila Tak k ní nechodím. tetta má syna asi 6 let a když k nám přijde tak mu Pupyna olízne třeba ruju nebo k němu čuchá tak hned říká aby ch jí něco řekla že ještě něco Adam chytí a bla a bla a já jen Pupy je tu doma a muže si tu dělat co chce

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 06:18
- Nahlásit

jitka HS
Tak tohle jsem měla číst dřív.
Byla jsem před rokem a něco na gynekol.operaci, po které vždy automaticky následují lázně. Já jsem je odmítla v přesvědčení, že své tři LR bych tam s sebou nemohla mít

Evik
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 08:13
- Nahlásit

Ketrin

chichi, tak tohle vědět, jela jsem po operaci "slepejše" taky do lázní se psem, místo toho jsem taky odmítla, že bez psa nikam nejedu

Pupy

tak olizovat děti psem, byť by byl na svém a doma, pokud s tím nesouhlasí rodiče dětí, bych nenechala. Z naší rodiny a většiny příbuzenstva nikomu nevadí, když náš mladej všechny oblíže, nicméně malá děcka oblizovat sama psovi zakazuju, protože by mohl opravdu třeba nechtěně v té vítací radosti do děcka strčit, či omylem ťuknout zubem apod....tyhle nehody, byť je to v rámci rodiny se pak špatně vysvětlují rodičům dětí. Jednou jsem si to zažila (náš mladej vzal jednou mou o hodně mladší sestřenici tlamou za ruku a ta začala ječet, že jí kousnul....on jí tím ovšem jen projevoval radost a tímto projevem jí vítal - trvalo mi dost dlouho, než jsem jí upokojila, a taky než jsem vysvětlila tetě, že se nemusí psa bát) a proto raději psa v kontaktu s dětmi mírním.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2006 23:32
- Nahlásit

Ahojky,pokud jěště někdo pojedete do lázní a chcete vzít psa s sebou,tak je třeba toto.V návrhu požadovat 1l.pokoj.Já jsem žádala ředitelku lázní o povolení mít s sebou psa.U českých pacijentů tolerují většinou malé psi.S námi tam byli s terierem,bišonkem,jezevčíci jsme byli tři,jeden kokršpaněl.Němci platí podstatně víc,tak ti můžou s jakýmkoliv psem.Loni tam byli s dobrmanem,vlčákem a rotvajlerem.Já už mám nyní v papírech,že jezdím se psem a tak už s tím automaticky počítají.Potkávám potom spoustu pejskařů co se diví že ho mám sebou.Pokud si ale chcete užívat lázeňského života,tak ho raději nechte doma.Je to docela záhul zvládnout snídani,venčení,procedury,venčení.Přizpůsobit se pokojské aby mohla uklidit.Lítám tak do 14h jak blázen.Odpoledne a večer mu to samozřejmě vynahradím.Držím palečky aby ti co chtějí jet,tak mohly.Taky záleží na lázních,po prvé jsem byla ve Velichovkách a tam mi psa nedovolili.Mimochodem hrozné lázně vřele nedoporučuji.Mějte se fajn ahojky Jitka

Pupy
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2006 14:50
- Nahlásit

Evik
Já vím, ale ona mu ty ruce neolizuje že by muje olizovala pul hodiny ale i dkyž se ho dotkne sotva čumákem. No moje teta si chce pořídit psa a když řeknu aby si pupy pohladila tak nechce a vypadáto jako by se jí štítila

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání