| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:11
- Nahlásit
žanda
To vím, však mám doma tři pejsky, bydlíme na sídlišti, pořád někde někdo hárá, z pláče nevychází, mně kvůli nim může srdce utrhnout. Chodíváme na dlouhé procházky mimo dosah háravých vůní, a když se stane, a je náhodou pár týdnů klid, tak slavíme.
Skoro mám problém mít ty majitele fenek ráda, když si dovolují venčit háravky všude kolem provázeni z našeho balkonu úpěnlivým skuhráním... .
|
aren
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:13
- Nahlásit
Garfield
Přemýšlela jsem o tom hodně. Příroda to má zmáklé. Víc sexu není třeba. Člověk propadl požitkům, zvrhlo se mu to, jako skoro všechno.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:13
- Nahlásit
aren
propadl požitkům, zvrhlo se mu to
ja se teda priznam, ze jsem propadl, ale nic u toho zatim nezvrhl ...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:15
- Nahlásit
Jirikovo
Zatím...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:16
- Nahlásit
aren
Příroda to nedomyslela, nebýt inteligence tzv. lidské a antikoncepce, tak se vrátíme do dob Marie Terezie, máme 13 mláďat za život, z toho 99 % z nich zemře dřív než my hlady, zimou, přirozeným přírodním výběrem a v závěru nám zůstane jen ten sex, přičemž vymřeme po meči, po přeslici a vůbec.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:18
- Nahlásit
Garfield
no nebo to priroda vymyslela. prave ze ti slabi neprezili ... ale bylo jich hodne, takze vzdycky bylo dost silnych, kteri prosli prirozenym vyberem a prezili. ted je jich malo, tak musi prezit vsichni ....
|
aren
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:20
- Nahlásit
Garfield
Nepochopilas mě. Příroda to domyslela. Člověk se vymkl ze zákonů přírody. Zvířata žijí podle přírodních zákonů, tudíž mají hárací cykly a jinak klid. Člověk dává přednost požitkům, proto si časem stálým obracením pozornosti na erotické záležitosti vypěstoval "nepřetržité hárání".
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:21
- Nahlásit
Jirikovo
Ano teď je jich málo a protože příroda není žádná blbka, tak lidskému organismu dá do vínku novou vlastnost, imunitu proti jakémukoliv antikoncepčnímu opatření. To bude psina.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:23
- Nahlásit
Jirikovo
Garfield
Kde jste to vzali, že je málo lidí. Vždyť už na té planetě málem není k hnutí.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:44
- Nahlásit
aren
To je věc subjektivního pocitu. Třeba takovej Gárfíld pořád hrozně prdí a tak mám neustále pocit, že jsem na celým světě úplně sama. Pusto a prázdno, kam se hneme.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:07
- Nahlásit
Garfield
nesvadej to na Gafa, to ze kolem vas nikdy nikdo nechce byt a mrkni nekdy do zrcadla ....
|