Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Miláček pejsek
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 16:32
- Nahlásit

Tak náš pejsek má zase průjem.Neprozřetelně jsem mu dala psí konzervu a už 2 dny běháme ven nebo uklízíme její nehody.
Normálně s náma v posteli nespí,velmi rychle se to odnaučila,jen po ránu,když přítel odejde,se za mnou stulí.
Teď,jak je jí špatně,tak si za náma vlezla do postele hnedka večer.Asi potřebovala cítit lidské teplo Nechala jsem ji tam s tím,že jsem ji strčila do noh,aby nám tolik nepřekážela.Už když jsem usínala,jsem cítila,jak se něco sune nahoru.
V noci mě vzbudila rána do obličeje.Náš miláček lěžel v prostředku postele,tlapky v mám obličeji.Rozvalená jako stará blažková.Přítelova peřina byla celá nasoukaná pod ní (nevím,jak to dokázala),oba ležíme na krajích postele a ona si vesele chrní.
Vzbudila jsem přítele s tím,aby si vzal peřinu a psa šetrně odnesl do pelíšku.Podíval se na ní,zvedl se z postele,šel si pro náhradní peřinu,lehl si na konec postele a řekl,že ji přece nebude budit,když tak krásně spinká.
Nevím,jak se vyspal on,ale mě ráno bolelo celé tělo

kokoška
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 16:35
- Nahlásit

abby
to chce praxi - se mnou spí pes běžně a utiskovat se rozhodně nenechám. Když nejsem doma a hlídá máma, taky spí spolu, ale vyspí se jen pes

Pupy
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 19:50
- Nahlásit

U nás se taky asi vyspí pes, Pupyna leží přes celou postel a já se tam pak mačkám,,,,ale někdy jde sama dolu na zem a v noci je zase nahoře,,,,nejhorší je když nemám rozstláno tak mi leží na peřině a já jí vždykcky musím opatrně vzít a nebo když ji pošlu dolu tak se urazí

Evik
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 07:35
- Nahlásit

já bych asi spala na zemi, kdybych měla v posteli nastěhované oba psy oba mají ve zvyku spát na boku, s prackama rozpláclýma do strany......asi bych tak byla pod neustálým rizikem zboxování
Navíc, naši chlupatci se do postele nehrnou, páč by jim bylo vedro....

Hanka20
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:25
- Nahlásit

U nás se zpočátku taky vyspala jen čubinka,ale teď už se taky utiskovat nenechám, takže si ji vždycky posunu.Naučila se spát pod peřinou nalípnutá na mě. Ráno se většinou probouzí na druhý straně postele nepřikrytá, tak nade mnou stojí, olízne mě a pak už jen stačí odkrýt deku a zvýšky na mě padne balvan
Teď je jí 7 měsíců a má cca 24 kg, tak jsem zvědavá jak to přežiju až bude mít přes 30kg.

Zdenka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:29
- Nahlásit

My jsme zrovna dneska ráno o tom taky mluvily, pořád jsme nevyspalý a nejlíp je na tom ta naše houstička vzbudí mě v půl šestý za pět minut je vyčůraná vykakaná a už běžíme zpátky do postele ona do boudičky pak začnu dělat všem snídani umeju se všechno připravím a začnu budit nejdřív malýho tomu to trvá pak přítele to mu to taky trvá a když konečně vstanou a jsme všichni oblečení umytí a najedení, tak naše madam vykoukne z boudičky jestli je všechno hotovo a má připravený čerstvý žrádýlko a pak konečně všichni jdeme my do práce já ještě malýho odvízt do školy ona se aspoň pořádně proběhne a pak se mnou zpátky do krámu zas chrnět.Takže jedinej kdo se u nás vyspí a má naprostej veget je ta naše pupinka.A večer chodí spát na devátou, co ž u nás taky nehrozí chtěla bych bejt pes v naší rodině.

žanda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:42
- Nahlásit

I já spím se psem- Hanko20 a má cca 32 kilo- vyspíš se,neboj)
jen tedy já spím jako dřevo a chlupáč se rád tulí někdy tak,že si lehne přes nohy ...to se chce ovšem probrat hned a nenechat ho,jinak ráno nohy nejsou cítít, to jsem v noci pak nemilosrdná a psa odvelím o kus dál.
A když ráno dostanu pusu studeným čumákem- není nic hezčího)

Hanka20
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:12
- Nahlásit

žanda
tak to mě si moje dobrmánče na nohy naštěstí nelehá, ale tulí se k tělu a hrozně se jí líbí, když mi může z výšky padnout na břicho. Ráno mě budí buď pusinkou, což máš pravdu, že není nic hezčího, nebo začne dělat kotrmelce

žanda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 12:25
- Nahlásit

hanko, tak padání na mě- to už jsme naštěstí taky vyřešili, jinak bych měla asi vyražený dech, protože hafuš,když něco dělá-tak pořádně- myslím tím samozřejmě takovéhle blbiny, nosit činku s takovým nasazením fakt nebude)
kotrmelce a válení sudů)naše oblíbená disciplína))

Mar3
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 13:38
- Nahlásit

já spím taky se psem - je teda malej (cca 10 kg) - ale nepřekáží,akorát když je v posteli první,lehne na polštář a přikryje se dekou a já abychse krčila v nohách ale někdy taky sám seskočí a jde na pohovku a v noci se vrátí za mnou,ale to už si lehne na kraj a ani si ho nevšimnu tulí se až ráno

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání