| Autor |
Zpráva |
handula
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:38
- Nahlásit
Jste li někdo z Příbrami, prosím o pomoc. Ztratil se včera okolo poledne černý pudl. Záhadným způsobem, šel se vyvenčit a už se nevrátil. Je mu 13 let a nikdy se neztratil. Je vychovaný, poslušný, mírumilovný, očipovaný.Spíš to vypadá, že ho někdo ukradl. Obvoláváme útulky, polici, veterinu, ptáme se lidí, nikdo ho neviděl a nikdo o něm neslyšel. Kdyby měl někdo z vás to štěsí, dejte prosím vědět...
|
handula
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 15:24
- Nahlásit
dneska mám samý negativný komentáře....předem se omlouvám ale napsat to musim...
tohle téma jsem založila minulý týden, bohužel pes se nenašel, dozvěděli jsme se že nějaký dobrák z Příbrami odvazuje psy, sundá jim známku, aby nebylo vidět odkud jsou, odveze je několik kilometrů někam pryč a tam ho vyhodí. Prý je to už několikátý případ.
Hlídejte si proto své pejsky a nenechávejte je samotné, protože už by jste je nikdy nemuseli vidět, jako moje kamarádka...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 15:50
- Nahlásit
to je tedy hrozné, kdo jen může být taková svině?
|
handula
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2006 16:03
- Nahlásit
Evik
jo lidi jsou svině, jak kamarádka toho psa hledala, rozlepovala plakáty..atd. tak za ní chodila ženská a plakáty strhávala se slovy "dobře že je zase o nějakýho čokla míň" ...
k tomu není co dodat....
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 07:29
- Nahlásit
to je fakt děs... jsem toho názoru, že je fakt strašně málo lidí, kteří mají vůči psům "neutrální postoj" - jakože je doma nemají, ale nevadí pejskaři a psi jim nevadí.... Prostě čím dál víc nabývám dojmu, že existují vážně jen dva tábory - ti co milují a ti co nenávidí.....
Je hrozné, jak ta nenávist člověka celého sžírá tak, že kolem sebe šíří zlo a když se takového člověka zeptáte "proč nenávidíte psy?", často ani nemá žádný rozumný důvod "prostě je nenávidí" a chabě argumentuje např. tím, "že mu sousedovic pes pos....rohožku", tak nenávidí všechny....
Z lidské rasy je mi fakt na nic....
|
handula
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 08:41
- Nahlásit
Evik
nejlepší na tom je, že za sebou táhla dvě děti, které tuto scénu sledovali, co z nich asi tak vyroste, že?
|
em_de
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2006 10:03
- Nahlásit
Evik
ne tak docela, znám celkem dost lidí, kteří by psa doma nikdy nechtěli, ale k těm jiným mají neutrální nebo dokonce kladný postoj. Na druhoustranu znám případ, kdy chlap "jen tak" tráví psy v širokém okolí... a to ho nemusí rozčilovat štěkání... stačí, že tam někde za plotem proště jsou...ne nadarmo se říká, že jaký má člověk vztah ke zvířatům, takový je i k lidem.
|