Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jsou i horší věci
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:08
- Nahlásit

...jsem v práci...
Měla bych tvořit, ale dřepím na netu, hádám se, zuřím a snažím se přimět vidět jiné svět stejně, jako ho vidím já.
Moc nevnímám okolí, chvíli se směju, chvíli vztekám, chvíli se směji vzteky (což už je dost krize). Garfield chodí okolo mě, čuchá, otravuje. Nevšímám si ho a jen si říkám, jak by bylo fajn, kdybych ho tím monitorem mohla poslat "na cvičnou kousačku".
Dala bych si cigaretu. Na terase je kolega a já bych si dala cigaretku v klidu a sama. Počkám.
Kolega na mě volá: "Leni!? Ty tady máš dnes psa?"
"Jo mám, proč?" o co mu jde, říkám si.
"A kde je teď..." ptá se divným tónem.
"Leží mi u nohou, proč?" očekávám, že něco rozkousal (né kolega, ale pes).
"No a je mu dobře?" opět otázka.
"Já nevím, nic neříkal" odpovídám ironicky a prohlížím si spokojeně chrnícího ovčáka.
"No tak má asi trošku průjem, ale nespěchej."
Proboha! Tam to musí vypadat, napadá mě. Normálně bych řekla "zem to vytáhne", ale na té dlažbě se na to spoléhat asi nemůžu.
Jdu se podívat. Opět tchoř. Tchoří stříkance hnědožluté barvy divného zápachu jsou úplně všude na ploše 8 m2. Kolega v tom spokojeně stojí (tedy šikovně uhnul z tchoří dráhy) a v klidu kouří.
Smrad, že by jeden pad.
V dalším čase s kolíčkem na nose, zhluboka dýchajíce uklízím psí kakicákance a říkám si, že ti prudiči na netu jsou v podstatě fajn zábava a relativně malý zlo...

Syska
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:17
- Nahlásit

Garfield
Řežu se smíchy...ty fakt umíš umíš umíš!!! zvednout náladu.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:21
- Nahlásit

Garfield
Nádherná představa
nedávno jsem takhle uklízela po Brutovi...celá rodina prokličkovala a hlásila : už má zase sr**ku a je v celé uličce...
Ale ty to dokážeš moc pěkně podat, takže se chechtám........

monika
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:23
- Nahlásit

Garfield
skoro jako u nás, když jsme hledali, které granule jsou pto nás ty pravé.

zuzka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:24
- Nahlásit

hmm, to mi připomnělo, že nám hyena zvracela na koberec v obýváku
takže teď je tam trapně světlý (čistý) flek, to tedy znamená vyčistit komplet celý koberec
uf uf

aren
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:28
- Nahlásit

Dobrý...
To já jsem před pár dny málem volala plynovou pohotovost. Jdu do předsíně, tam rychna. Panebože, někde uniká plyn. Vybavily se mi ty očazené otvory bývalých bytů po výbuchu unikajícího plynu, hořící psí tělíčka letící vzduchem ze šestého patra, vrhla jsem se prvně k oknům a dveřím a otevřela je dokořán, vykázala psy na balkon a vydala se zkoumat, odkudže to ten plyn uniká. Patro pode mnou - nic. Patro nade mnou - taky nic. Panebože, tak to bude fakt u nás. Koupelna, ano, tam to je. Kočičí bedýnka. Kocourek si ulevil, to bylo celé.

Martina
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:32
- Nahlásit

Koukám, že je dneska všude nějak "smradno" , naší čubině zrovna vet vymáčkl anální žlázky.

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:32
- Nahlásit

hořící psí tělíčka letící vzduchem ze šestého patra

V pořádku, jsme na psím netu a to je zcela k tématu

aren
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:33
- Nahlásit

Garfield

Syska
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:38
- Nahlásit

Kočičí bedýnka. Kocourek si ulevil, to bylo celé.

fromeli
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:40
- Nahlásit

No právě jsem obědvala, takže téma bylo jako zákusek

bord
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:44
- Nahlásit

Holky neblbněte,vy to tak sugestivně líčíte,že mně už smrdí celej kancl - no kdo to má čuchat?

Meta
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:46
- Nahlásit

To my jsme se synem v úterý zasázeli na dvůr nektarinku. V představě šťavnatých plodů, které obohatí rodinný komfort, jsme v kamenolomu našeho pozemku vyhrabali dostatečnou jámu, stromeček zasypali výživnou zeminou, opatřili kolíkem, zalili a symbolicky oplotili kouskem králičího pletiva. Včera přijdu domů, na místě nektarinky odrbaný proutek v jehož sousedství jáma zvící kráteru, všechna výživná zemina rozhrabána do trávníku. Ta chlupatá bestie, kterou kudy chodím tudy chválím, že nehrabe a nešlape v záhonech, zřejmě usoudila, že tentokrát jsme tam museli zahrabat mimořádně výživnou kost, když jsme se tak nadřeli a provedla revizi!

aren
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:54
- Nahlásit

Meta
tentokrát jsme tam museli zahrabat mimořádně výživnou kost

Gája
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:59 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit

Taky nemusím na sebe všechno vyslepičit...Promiňte, příště se budu ovládat.

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:40
- Nahlásit

Meta
a co máš za za chytrou fenku?

Meta
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:50
- Nahlásit

Eda

Ta chlupatá bestie je psí puberťák Bert zvaný, plemeno hovík

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:50
- Nahlásit

Garfield
super vzpruha,jeste se cela tresu smichy,jinak ty smradocakance,tim jsem si prosla taky,moje mama dala psovy aspik a dilo bylo na svete,jeste,ze mame linoleum,ha,ha.jinak by muj pes v tomhletom spadal na uroven otravne bojove latky,to se fakt decka nedalo,ja jsem zvykla na hodne,ale toto byl vylozene patologicky smrad,jak by jsme nekde zavreli mrtvolu na mesic do skrine.takze trosku optimismu na dnesek.

Anu
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:59
- Nahlásit

Garfield
Ahoj Garfield,včera jsem šla k novému veterinářovi (už mě tam nikdo neuvidí) no ale jádro věci. Vejdu do ohraničeného prostoru a tam na mě kouká Garfield. Leknu se,teď si přebírám ty scénky-Garfield a bambus,Garfield a postel,Garfield a okno a řikám "Do prdele" kde mám Anubise kdyť mi ho ta potvora velká sežere. Přemýšlím,kde by ses tam jako vzala,jestli nejedeš náhodu do Brna přes Třebovou a Gafovi něco není. Pes krásný.Lehce mě uklidnilo,že pes projevoval známky značné vycvikové pokročilosti -což prý u Vás tak není-ba dokonce nás nechtěl ani sežrat.Když ani Anub ho nechtěl sežrat,ba dokonce vrtěl ocasem tak mi došlo,že to je asi nějaká paní Garfieldová-pak jsem zjistila,že to je chovná fena ve výslužbě po absolvování policejní výcviku-tak to by fakt asi Gaf být nemohl....ale byl to krásný hafan

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:04
- Nahlásit

Garfield
nic si z toho nedelej, mne toceka za chvili, psisko vylizalo panvicku od rizku, vymachalo se v ni a poslapalo cely byt, takze vsude olej a cekam, kdy ho prozene. jinak pro ty kdo to nevim, mam malinkeho psika v kohouku ma 21 cm a dostal se az na kuchynskou linku

Evik
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:10
- Nahlásit

Garfield

no já se tedy nesměju.....je Gaf v pořádku? Není to nic vážného?

Poslední incident, podobný tomu, cos popsala, jsme měli cca před půl rokem, kdy měl náš Griffča žaludeční katar a blil a průjmoval kudy chodil.....povedlo se mu to jednou i přítelově babičce do klína, když ho utěšovala "aby mu nebylo špatně" Zepředu jí poblil a za ním pak hnědá "louže"
Potom, co jsme si zažili s Griffčou už mám pokaždé strach, co zase je, když pes dostane průjem....

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:15
- Nahlásit

Evik
Tváří se f poho, ale pro jistotu odbíhám co 20 min. ven.

Anu
Tvrdíš, že byl ten pes krásný. Vůbec nechápu, jak mohlo dojít k omylu.

fromeli
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:18
- Nahlásit

. jinak pro ty kdo to nevim, mam malinkeho psika v kohouku ma 21 cm a dostal se az na kuchynskou linku
no tak naše špageta dokáže vyhupsnout na parapet okna, tak proč ne kuchyňská linka

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:26 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

fromeli
on neumi takhle skakat, vzal to pres zidli, stul a preskocil cca 50 cm mezeru na linku, zmetek mrnavej

Orry
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:28
- Nahlásit

Aknah
teda ten si ale umi poradit..holt malej ale sikovnej

handula
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 15:52
- Nahlásit

To mi připomíná příhodu našeho chlupáče, kdy nám jaksi pokálel slušně řečeno obýváko-ložnici, usoudil, že v tom smradu se nedá spát a přestěhoval si veškerý peřiny a polštáře z obýváku na chodbu. Já přišla domů, pomalu otevírala dveře, jaksi jsem nechápala, co dělají peřiny na chodbě na zemi, pochopila jsem za dvě vteřiny na to,kdy mě smrad praštil přes nos....

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 16:11
- Nahlásit

handula
to je taky skvely

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 16:16
- Nahlásit

hm, no já jsem asi Ufo, ale zrovna tohle mi moc smíchu nedodává

abby
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 16:16
- Nahlásit

Co průjmík,to nemá pes pořád, naštěstí.Ale kdo má čuchat ty prdíky Tuhle u nás byla návštěva a když se s nima loučíme,tak najednou hrozný smrad.Chtěla jsem říct,že to naše Abby,aby si nemysleli,ale pak jsem si uvědomila,co by to bylo za trapas,kdyby to nebyl náš pejsek)

Evik
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 08:02
- Nahlásit

abby

jakýpak trapas....návštěva by mohla být ráda, že se "vina" svalila na psa
Jinak naši psi na nás páchají "plynové atentáty" zásadně v autě. . Je to pokaždé málem na vyskočení z okýnka za jízdy Už jsme se ale naučili pesany odhadnout a otvíráme okénka ještě dřív než "to" začne smrdět....Pesani si totiž vždycky spokojeně zavrní když "to" vypustí....

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání