Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / POMOC - karanténní stanice
Autor Zpráva
MORIE
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 11:22
- Nahlásit

URL

Na výše uvedeném odkazu najdete psíky, kteří AKUTNĚ hledají domov! Pokud totiž tato karanténní stanice neudá psi do 28 (!!!) dní, musí je nechat utratit!
Je to sice na Slovensku, ale prosím šiřte tuto informaci dál, ať skončí pod jehlou co nejméně nevinných smutných pejsků.....

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 11:25
- Nahlásit

MORIE
hele už to tu bylo a někdo postoval dopis tuším pana Vaňy nebo jak se jmenoval,který psal,že těch 28 dní je mají na náklady státu a že po té je nechává na vlastní náklady a věřím že má pravdu,protože v nabídce na kterou občas koukám,byli psíci dýl jak 28 dní.....

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 11:30
- Nahlásit

O karantenni stanici Zvolen jsem se zajimala primo u vedouciho teto stanice, pana Vana, toto mi odpovedel na dotaz ohledne utraceni psu:

Dobrý večer . Píšem Vám ohladom psíkov zo stránky-www.kszv.sk . Týmto psíkom buďe končit 28.dňová lehota , ale to neznamená že budú utratený .
Po tejto lehote držím psi na vlastné a darcovské náklady.

R. Vaňo

přesně toto postovala Břetislava 6.dubna 2006
takže si s majitele psala...snad to tak je.....

nels
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 11:34
- Nahlásit

jo je to tak,já si s ním psala taky a uvedl přesně to samé. mají tam ale moc krásný pejsky

Gája
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 11:47
- Nahlásit

nels
No nádherné pejsky a ty štěňátka, brala bych je všechny...ta labradoří fenečka je taky kouzelná, kéž brzy najdou nový domov...

nels
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 12:25
- Nahlásit

Gája

mně se líbí ta fenečka ČSV, hned bych si jí vzala domů

Gája
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 12:34
- Nahlásit

nels
Ta je taky miloučká, já si vždycky říkám, že kdybych měla možnost a prostředky, tak bych zachraňovala všechny opuštěné děti a zvířata, jasně že je to utopie a nemožné, ale pomoci aspoň někomu se taky počítá, ale teď fakt dalšího pejska nemůžu a moc moc jsem s tím bojovala, když jsem viděla Ketrin štěňátka v galerii, teď to prostě nejde.

MORIE
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 12:34
- Nahlásit

Citace ze stránek KS: "Pes v KS môže byť maximálne 28 dní, čo je pomerne krátka doba na nájdenie náhradného domova pre psíka. Psíky, ktorým nebude nájdený domov, budú musieť byť bohužiaľ utratené" - takže to není docela tak pravda, jak uvádí.......
Omlouvám se za nově zřízené téma, ve vyhledávači mě to nenašlo.

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 12:36
- Nahlásit

Gája
taky bych si vzala Flori, už jednu takovou Slovenku z útulku v Trnavě mám

Gája
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 12:52
- Nahlásit

wensday
Krásná feňulka, taky labradorka (ta tvoje)?? Já jsem koukala na nabídku "našeho" útulku, pořád jsem měla v hlavě jednu fenku, byla tam strašně dlouho a nechtěla vylézat vůbec z boudy, jen si šla pro žrádlo a zase zalezla. Když jsem tam byla s dětma, tak úplně poprvé se nechala hladit, byla kouzelná a já na ni pořád myslela. Je zajímavé, že jsem na ni vždy vzpomněla, když mi bylo moc dobře a vzápětí jsem z toho zesmutněla. Včera jsem se dočetla na webu, že si ji vzali hodní lidé, tak jsem moc ráda...Manžel o druhém psovi zatím nechce ani slyšet, máme dost uspěchaný život a taky nemám ještě řádně vychovanou a zmáknutou naši bíglici...

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 13:43
- Nahlásit

Gája
No,labradorka, i když myslím, že má v sobě něco z lovečáka, taky má hnědou podsadu....... My už máme doma světlou labradorku a babču křížence jezevčíka a špice. Já přítele ukecala a ubrečela a děti už mám velký........
Já od tý doby , co máme Daisu, jsem zatížená na černý pejsky a dřív se mi líbili světlý......
hele fotky na www.labradorka-anne.com

Gája
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 14:01
- Nahlásit

wensday
Jé to máš hezké stránky, tak to já si o vás počtu, ale až doma. Hafiny jsou miloučké...

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 14:18
- Nahlásit

Gája
díky ...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání