| Autor |
Zpráva |
fromeli
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:37
- Nahlásit
Pokud byste měl někdo zájem o tento kurz, koukněte sem
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:40
- Nahlásit
Info o tom, co to vlastně je, najdete zde
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:43
- Nahlásit
fromeli
Verim, ze kdyz je cloveku (psovi) zle, vyzkousi cokoliv. A verim, ze jakakoliv masaz kdyz nepomuze, neuskodi.
Ale priznavam, ze co zas, to zas...
Ve své dlouhodobé praxi jsem zjistil, že vhodnou kombinací s homeopatií, Bachovými esencemi a biomagnetismem terapeuta, je možné zrušit genetické bloky aktivováním zablokovaných mezibuněčných iontových kanálů. Tyto kanály slouží k přenosu genetických informací mezi buňkami, jejichž hodnoty jsou fyziologicky změřitelné. Uvedená terapie následně vede k vyřešení dědičných a vrozených problémů.
To jako ze by zbavil meho psa treba DKK?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:47
- Nahlásit
wami
tak to já nevím, poprosila mě o tenhle link kamarádka, co to u Artemise organizuje.
Vím, že na artritidu se homeopatika a bylinky dávaj, ale jak je to s DKK, to fakt nevím.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:51
- Nahlásit
fromeli
homeopatika a bylinky
tomu verim uplne...
Ale priznavam, ze veci jako "biomagnetismus" nebo "tachyony" jsou pro me uz jen o hesle "ver a vira tva te uzdravi"...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:53
- Nahlásit
wami
no já jsem ty masáže nezkoušela, na druhou stranu každá masáž je příjemná
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:56
- Nahlásit
fromeli
vsak o tech masazich jsem psala, ze kdyz nepomuzou, neuskodi...
Jen kdyz to pak nekdo zacne spojovat s temi jinymi pofidernimi dovednostmi, trochu me to zarazi...
(Tak nebo tak nic proti tobe ani nikomu, jen me zarazilo, ze metoda, ktera vypadala docela dobre, je spojena s necim, co se mi nezda...)
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:09
- Nahlásit
Jen kdyz to pak nekdo zacne spojovat s temi jinymi pofidernimi dovednostmi, trochu me to zarazi...
no já ten odkaz dala spíš, aby to osvětlilo co to jsou ty masáže. Nešlo o toho lektora, který je na těch stránkách uveden a jeho další aktivity. Sice se hrabu v bylinkách a homeopatikách, ale věci jako tachyony jdou také zcela mimo mě.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:16
- Nahlásit
fromeli
Můžu ti napsat jeden soukromý mailík, když už se hrabeš v těch homeopatikách... kdysi jsem ho měla, ale neuložila jsem si ho...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:29
- Nahlásit
Syska
ukuska@seznam.cz
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:50
- Nahlásit
fromeli,pokud tedy o tom víš malinko více- od kolika do kolika hodin se bude "studovat"...předpokládám že to bude mít nějaké "úřední hodiny" a pak volno.....nedalo by se to zjistit,prosím????
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 11:26
- Nahlásit
žanda
zkusím to zjistit.
Já myslela, že je to pod tím první odkazem.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2006 11:39 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
Jinak odkaz na stránky toho konkrétního jedince by měl být zde
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:57
- Nahlásit
Tak na prvním odkazu jsou přidány další informace k průběhu kurzu.
|