Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro wami - nééé o psech
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
kokoška
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:33
- Nahlásit

Asi tě moc nepotěším, určitě už ti to říkali a sama to znáš ze života- lidi jako ty VELMI obtížně přibírají (je to pro ně téměř nemožné - co pracně naberou zase za pár dní shodí jako nic) Pro tlustého člověka je sice nepříjemné hubnout,ale když chce, tak to zvládne. Hubeňour s takovým metabolismem jako wami nepřibere i kdyby čert na koze jezdil - pár takových lidí znám a taky se jim nedaří přibírat. Ještě by mě zajímalo, jestli ti někdy vyšetřovali štítnou žlázu - je to ok?
Možná by ti na treky pomohly energetické gely nebo tyčinky, prodává se to většinou ve sportech (třeba HUDY). Škoda, že nejsi na sladké, tatranka by ti určitě poskytla stejnou službu, nebo musli tyčka v nějaké polevě (třeba jogurtové) - to jsou taky pěkné energetické pecky

Garfield
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:37
- Nahlásit

...ty vogo! Já chci taky takový starosti! Já se podívám na kamaráda, co si do kávy háže kostku cukru a už mám 2,5 kg navrch...

Ale je pravda, že bych mohla vyšplhat v teniskách na Mount Everest, nejíst, nepít a rozhodně by se mi nestalo, že by mé tělo spálilo veškerou energii a omdlela bych či cokoliv podobného

wami
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:38
- Nahlásit

kokoška
lidi jako ty VELMI obtížně přibírají
Ano vsimla jsem si - po roce snazeni (dvojich vecerich a podobne) jsem ubrala 1 kg...

Ne, stitnou zlazu mi nikdy nevysetrovali, ono vlastne az na ten extrem, coz je zatez na dogtreku, nemivam ty problemy zas tak strasny... (teda kdyz snidam )

Škoda, že nejsi na sladké, tatranka by ti určitě poskytla stejnou službu, nebo musli tyčka v nějaké polevě (třeba jogurtové) - to jsou taky pěkné energetické pecky
Ja ty tatranky a müsli tycinky s sebou nosim pokazdy (pravda, vetsinou je taky prinesu zase zpatky), ono to moc nejde zvjekat, kdyz ti to roste v puse...
Misto toho s sebou mivam susene ovoce - merunky, svestky, hrozinky...

wami
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:40
- Nahlásit

Garfield
Ale je pravda, že bych mohla vyšplhat v teniskách na Mount Everest, nejíst, nepít a rozhodně by se mi nestalo, že by mé tělo spálilo veškerou energii a omdlela bych či cokoliv podobného

No, a to prave spouste lidem okolo tak trochu zavidim...

Tak asi bys takovy starosti nakonec mit nechtela, co?

kokoška
jsem jeste zapomnela podekovat za odpoved...

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:43
- Nahlásit

Garfield
Já bych taky chtěla takový starosti... Néé teď se asi rouháme, ale já si včera zkoušela plavky a byla to síla...

wami
A krom toho, nezkusila si někdy takový ty power a proteinový nápoje, co se prodávaj ve fitness centrech?

Štítnou žlázu si nech určitě vyšetřit, já to absolvovala před měsícem a podle trošky krve ti řeknou, jestli náhodou nemáš nějakou poruchu... (já se taky skládám k zemi docela často, ale u mě je to spíš nízkým tlakem)...

fromeli
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:43
- Nahlásit

Hmm, tak já mám svůj problém díky debilní štítnici, mám chronický zánět a tím pádem mi přestává fungovat a tak kouknu na pomeranč a naberu kilo Někdy si říkám, když už mám mít chorobnou štítnou, proč není hyperfunkční

wami
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:45
- Nahlásit

Jandula
power a proteinový nápoje
jo, akorat ze ty jsou zejmena proti dehydrataci, ale iontak (isostar) s sebou mivam taky...

Stitnou si teda nekdy vysetrit necham, ale bude to boj, ja za doktory leda se zlomenou nohou...

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:45
- Nahlásit

fromeli
A co operace?

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:50
- Nahlásit

wami
já spíš myslela tohle:

http://www.weidershop.cz/detail.php?code=98007-V

používá se to spíš po cvičení na regeneraci a doplnění energie...

fromeli
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:50
- Nahlásit

Jandula
no to nevím, jestli by to pomohlo. Takhle mi produkuje málo hormonů a částečně mi je dodávaj lékama, ale mám zpomalenej metabolismus, jsem zimomřivá, pomalej tep, k tomu bezva nízkej tlak (tak si se mnou v kanclu užívaj, furt je mi zima). No a kdyby mi štítnou vzali, tak už budu jen na umělejch hormonech a když se kouknu vedle ke stolu na kolegyni bez štítnice, nevím, jestli by to zrovna na váhu pomohlo

Jenže zase když nedodržím pravidelnej stravovací režim, začne mi být špatně a jdu k zemi, takže to řeším tím, že jezdím na kole jako blázen, lítám se psem a smířila jsem se s tím, že anorektička ze mě nebude.)

fromeli
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:52
- Nahlásit

wami
tak když to bude boj, nech si rovnou udělat celkovej rozbor krve, abys tam nešla jen tak kvůli štítnici Vem to zgruntu

já zase nerada odběr krve, takže když už, tak si rovnou poručím kompletní rozbor.

wami
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:53 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Jandula
uf, tak to me nenapadlo, prijde mi to jako anabolika nebo jiny svinstva, asi bych se toho trochu bala...

Mozna, ze neni, ale nejsem kulturista a priznavam, ze takovych extremu se fakt bojim, to radsi ovesny vlocky a ticha zavist tem, kteri jsou v pohode...

fromeli
nevim, jestli je to stejny kompetni rozbor, ale delali mi ho uz 2x, kdyz jsem chtela jit darovat krev. Darce byt nemuzu, jsem chudokrevna, ale myslim, ze tam se delaji rozbory na kdeco? (A mimo to zelezo jsem mela vsechny ostatni hodnoty v cajku...)

Jen asi na tu stitnou zlazu ne, co...

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:56 - Změnil/a: Jandula
- Nahlásit

wami
Já sama to nepoužívám, jak říkám, nejsem ani tlustá ani hubená a váhu si musím hlídat... ale kolega si to dává po cvičení, že mu to dodá tu energii, kterou ztratil a je to prý super, tak to asi svinstvo nebude...

wami
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:59
- Nahlásit

Jandula
kolega si to dává po cvičení, že mu to dodá tu energii, kterou ztratit, tak to asi svinstvo nebude...

No nevim, beru v potaz a nekde se na to zeptam... Treba i kokoška bude vedet...

Nerada bych dopadla nejak takhle

kokoška
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:02
- Nahlásit

Garfield
myslím, že wami není ve skutečnosti co závidět!!!Sice nevím, jak wami vypadá, ale tihle lidé mívají často docela komplexy ze svého vzhledu, protože kromě rychlé fyzické únavy bývají fakt hodně hubení a to by se ti asi taky nelíbilo.

wami
možná by stálo aspoň za pokus nechat si vyšetřit štítnou žlázu - dělá se to buď z krve nebo fyzikálně (je to podobné rentgenu, ale na jiném principu). Zeptej se na to své doktorky, ale opatrně, někteří doktoři jsou choulostiví na info získané takhle přes net nebo přes známé.
Vždycky jsi měla tyhle problémy (od dětství)?
A zkus nějaký ten energy gel - nemusí se to kousat, zašroubuješ tubu a jdeš dál - používají to hodně cyklisti - když na kole nemají čas na jídlo.
Sušené ovoce je dobrá volba - taky energy bomba, zkus přibrat i ořechy - díky tuku ti energie vydrží delší dobu.

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:03
- Nahlásit

wami
No na to by si musela dělat asi i něco jiného...

Já ti pod dojmem ze včerejšího zkoušení plavek tiše závidím... Nevím, proč mají tak blbý zrcadla a ty kabinky tak malý, člověk si připadá jako slon...

Garfield
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:07
- Nahlásit

kokoška
Pokud jde o vzhled, klidně bych s Wami měnila. Včera na cvičáku jsme měly obě kraťase a tričko s ramínkama, nadávala jsem si, že jsem si nepůjčila tátův župan a nešla v něm.

wami
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:09
- Nahlásit

kokoška
komplexy ze svého vzhledu
To bohudik nemam, mam aspon hooodne tezko ukostru po babicce, tak jako anorekticka fakt nevypadam... A ze nemam poradny prsa? No co, pri pohybu to stejne jenom prekazi...

nechat si vyšetřit štítnou žlázu
az budu mit chvilicku cas, domluvim se s doktorkou...

Vždycky jsi měla tyhle problémy (od dětství)?
Netusim. Vazim od 17 porad stejne, nejsem vylozene vyhubla (56 kg na 168 cm), ale hybat jsem se zacala az na vysce, nejprve volejbal (jak mi ho pak chtela doktorka zakazat), pak TaiJi a ted hlavne psiska. Nejvetsi problemy mam na dogtreku - letos je to ma 4. sezona, za tu dobu uz netrpim svalovou unavou, ale vycerpani se nijak nelepsi, myslim, ze vic "natrenovana" byt nemuzu, proste to dal nejde.

nějaký ten energy gel
to vubec neznam...? Mivam s sebou Pikao, ale to asi taky nebude totez, ze...

Sušené ovoce je dobrá volba - taky energy bomba, zkus přibrat i ořechy - díky tuku ti energie vydrží delší dobu.
Nekdy mam i orisky, ale ty mi bohuzel taky rostou v puse, i kdyz je jinak rada mam (jsou na nervy)...

Jandula
jo, zkouseni plavek... Ja prisla na to, ze pro me jsou idealni plavky nekolik kousku naplasti...

wami
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:12
- Nahlásit

Garfield
že jsem si nepůjčila tátův župan a nešla v něm.
Chicht, a ja si rikala, ze teda mas nozicky jako sircicky, coz se s tema myma neda srovnat...
(Ja mam nozky jako srnka - krive a chlupate... )

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:12
- Nahlásit

wami
A to ti na transfuzce nedali takovy ty prášky, kterýpodporujou krvetvorbu? Vím, že brácha je dostal, u mě nebylo potřeba, měla sem všechno OK... Se budu muset poptat mamky, jak to tam mají.

Garfield
Můžeš mi říct, co TY chceš hubnout? Hm.. asi fakt začnu mít mindráky z toho jak vypadám

wami
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:13 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Eimy
ty prášky, který podporujou krvetvorbu
chudokrevnost = nedostatek zeleza v krvi
A jo, dali mi recept na Feronat, ale to funguje jen docasne a darce kvuli toho byt nemuzu...

fromeli
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:13
- Nahlásit

Zeptej se na to své doktorky, ale opatrně
no já si vyšetření na štítnou musela vydupat. Z běžného rozboru bylo zjištěno, že hormony jsou v normě, ale můj krk vypadá trochu neadekvátně, takže jsem prudila tak dlouho, až mě poslal na endokrinologii, bohužel to byl doktor magor a až na druhý pokus jsem našla doktorku, která poznala, že mám zánět a udělala doplňující rozbor, který se ani běžně nedělá a zjistila, že mám hafo protilátek a podle sona se pak zjistil stav štítnice.
Takže teď mi dělá rozbor asi 1x za dva roky a při každé kontrole dělá sono.

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:14
- Nahlásit

A ze nemam poradny prsa? No co, pri pohybu to stejne jenom prekazi...
Tak ti, wami, teda hezky děkuju

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:15
- Nahlásit

wami
ja to nejak extra moooc neresim, pac takovy problémy nemam (nastesti) a hlavne etd je to s tim davanim krve stejne na prd...

kokoška
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:19
- Nahlásit

wami
jak ti tu doporučují různé dopňky z posiloven - zachovej si svůj zdravý rozum!!!
Osobně nejsem zastáncem těchto přípravků pro užívání laiky, kteří nemají skutečně mimořádnou fyzickou zátěž. Navíc se to nedá jíst pořád (vyráběné příchutě mi připadají dlouhodobě nepoživatelné). Když člověk necvičí a jí takové jednostranné dopňky, stejně se to neprojeví, škoda peněz!!!
Ještě existuje přípravek, tuším NUTRADRINK, je to plnohodnotné jídlo (cukry, tuky, bílkoviny, vitamíny, minerály) ve formě nápoje v různých příchutích (taky nic moc, ale snad jsou už i slané verze), prodává se to v lékárnách bez předpisu - vypadá to jako pití v krabičce, používá se to v nemocnicích pro lidi, kteří nejsou schopni jíst normální jídlo - myslím, že na trek by se ti to mohlo taky hodit.

Jo, nejsem si jistá, ale vyšetření krve na štítnou žlázu se asi běžně v celkovém rozboru nedělá

Tonda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:20 - Změnil/a: Tonda
- Nahlásit

I chudi lide dokazou zvladnout delsi fyzicky narocny vykon.Dulezita je spravna vyziva a doplnovani energie.
Orechy pri vykonu nedoporucuju,"lezi v zaludku".
Posilam ti tabulku s vyrobky na doplneni energie
http://www.bajk.cz/web/gfx/clanek/596/finál.xls
je to z teto stranky http://www.bajk.cz/web/data/clanek.asp?id_clanek=5 96
a kdyz uz jsme u te stravy:
http://www.bajk.cz/web/data/clanek.asp?id_clanek=5 39
Palivo pro vykon:
http://www.bajk.cz/web/data/clanek.asp?id_clanek=5 01

wami
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:23
- Nahlásit

Eimy
No co uz, na plastiku jit nehodlam, tak mi nezbyva, nez si delat sama ze sebe legraci...

kokoška
no vzdyt ja jsem uz Jandule psala, ze se mi tohle nejak nezda, a asi bych do toho vazne nesla...

NUTRADRINK, je to plnohodnotné jídlo
ted se zachovam jako maly rozmazleny spratek... Ale to bude urcite hodne hnusny, co?

Jinak moc prosim - dej mi tu nejaky odkaz na ty cyklisticky gely ci co, to me zaujalo!

kokoška
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:24
- Nahlásit

wami
jestli zvládáš PIKAO, tak zvládneš i energy gel a určitě je to lepší co do kvality, vypadá to ale dost podobně

wami
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:25
- Nahlásit

Tonda
Diky za odkazy, proctu si je.
A ver mi, ze vim, co vsechno lidi s problemama jako ja dokazou. Nejakych 14 dokoncenych dogtrekkingu (100 km za max 52 hodin v terenu nasich hor) o tom vypovida...

Tonda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:26
- Nahlásit

Nevim proc ten prvni odkaz zlobi,zkopirujte ho manualne cely do adresare a otevre se to

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání