Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Hledám sparingpartnera
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:41
- Nahlásit

...líná pusa, holý neštěstí..., tak to zkusím.
Už jsem se tu v minulosti zmiňovala o svém záměru jet i s Gafem (a tehdy ještě přítelem) do Chorvatska k moři. Jandula mi dávala tipy na ubytování, tlumočila mi ten jejich divnej jazyk a tak. Ještě nedávno jsem tedy s ohledem na daný stav věci tuhle dovolenou vzdala, bo samotná nikam nepojedu, bo moje auto kapacitně nestačí a tak, ale nyní se přece jen zeptám:
Není tu někdo, kdo rád moře, slunce, teplo, dálky, výlety, opalování, koupání a potápění spolu se štěkající bestií?

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:43
- Nahlásit

Garfield
Záleželo by na tom kdy a za kolik
Ale jsem pro každou špatnost... Ja planovala s ex vylet do Italie a trochu projet Evropu, ale nakonec se to taky jaksi ... nepovedlo...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:43
- Nahlásit

Garfield
potápění spolu se štěkající bestií?
hele a proc, kdyz by se nekdo nasel, kdo s tebou pojede, proc na nej nechces normalne mluvit, ale stekat?

Garfield
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:45
- Nahlásit

Jirikovo
Bo bestie zásadně jen štěkají. A k mluvení je třeba hlasu, což já postrádám.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:46
- Nahlásit

Garfield
no jo, co se vlastne divim. hlas nemas a bestie jsi, takze proc ne stekajici ....

michalm
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 08:58
- Nahlásit

Jirikovo
teda co vy dva jste to provadeli ze ji az tak oznacujes?

Garfield
pockej, takze to co jsi nam predvadela jako tzv. brnensky hantec byl stekot? Tak to uz chapu, proc jsme Te porad nechapali

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:00
- Nahlásit

michalm
staci se na ni podivat, nemusis nic provadet a hned vidis, ze je to normalni bestie ....
krome toho se tak v prvnim prispevku oznacila sama ...

michalm
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:03
- Nahlásit

Jirikovo
tak ze bych spachal sebevrazdu a nabidnul se dobrovolne ke zniceni sebe a psa?
jen nevim kdo by to teplo zvladal hur

nels
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:25
- Nahlásit

Tak mi síce nejedem do Chorvatska,ale do Itálie,ale teplo,moře a bungalovy zaručeny,takže jestli si tu destinaci rozmyslíš,tak Nelson dalšího psa určitě uvítá.(nebo se servou,ale to je snad v tom horku bavit nebude)

Ajis
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 09:47
- Nahlásit

Ahoj Gafe,
už jsem ti jednou psala..., jestli by ti nevadilo, že se teda vůůůbec neznáme, tak bych někam k móřu klíďo s pejskovou vyrazila, s poslušností na tom sice není nic moc valně(spíš nic než moc), rozmazlená potfora...! Takže v případě, že nikoho neseženeš,se klidně ozvi .

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:46
- Nahlásit

Jirikovo
souhlasím...bestie bez hlasu s hantecem...kdo s ní jede?
michalm
hele sokole to zvládneš,pokud pojedeš vezmi s sebou:Rohypnol,Neurol,alkohol a věř že možná se i vrátíš.)

Garfield
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:50
- Nahlásit

No akce podobného ražení se mnou je opravdu trošku o zdravý rozum, ale nabízím sebe (rozuměj inteligenci, osobitý humor, duševní podporu), své služby delagáta po celém Chorvatsku, zajištění ubytování. Psa, který je sice hloupý, škaredý, zlý, nechce žrát, není na něj nikdy spoleh, ale zase nás ohlídá. Klidně i nadpoloviční finanční podíl na celé akci a mohu zajistit bezpečnou cestu tím způsobem, že budu celou cestu mluvit a mluvit a vykládat vtipy a otravovat, lechtat řidiče, zakrývat mu výhled podstrkováním bulvárních časopisů, rozptýlení vyléváním nápojů do klína apod., zkrátka kdo bude řídit vedle mě, zaručeně mu nehrozí mikrospánek.

michalm
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:51
- Nahlásit

sarax
tak ja to teda beru sefe co Ty na to Garfield ;)

Garfield
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:53
- Nahlásit

sarax
hele holubičko sivá (nevím, co znamená sivá, takže nevím, jaké se tam píše -y -i), kdeže to máš ty fotky?

michalm
Člen
- Nahlásit

jeeeeeduuuuuuuuuu

sarax
Člen
- Nahlásit

Garfield
i přes ten nehrozící mikrospánek se obávám,zda vedle tebe lze zdárně dorazit k cíli?
a ještě bu´d plz úplná a napiš že tvoje šelma žere ty malý věci(děti)

Gája
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:54
- Nahlásit

Garfield
No, v každém případě kdo si tě vybere, nebo koho si ty vybereš, tak mu závidím, určitě se s tebou nebude nudit....Bereš s sebou kolo???

Garfield
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:56
- Nahlásit

michalm
Já na to, že dá-li se dohromady termín, vybere-li se vhodné místo a shodneme-li se na finančních možnostech a máš-li k dispozici vůz, který snese 2 lidi, 2 psy a v součtu 1600 km, tak jsem za i pro i v.

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 10:57 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

Garfield
ty fotky jsou v onom stříbrným přístroji,neb včera po zážitku z venčení sem nezvládla nic,jen napravovala synův názor na lidi
potkali jsme psa on chtěl s náma a ten pán co seděl v autě pod tou paní s holým zadkem vystrčeným z okýnky na sedadle řidiče ,nevěděl jak si pro něj dojít a my měli s sebou ještě poháravku od sousedky,takže musel vylízt a já se bavila a oni byli červení
takže ty barevný obrázky dá Honza hnedka odpoledne jak příjde tam kam patřej...je jich cca asi 20 ,prostě jsme tolik nefotila neb mně Garfield toliko rozhodil

btw:sivá je šedá....tuším

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2006 11:00
- Nahlásit

michalm
sry za OT...ICQ?letos?

Klárča
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2006 22:03
- Nahlásit

Garfield
Mimochodem já Ti to taky možu překládat Taťka je z Jugošky

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 11:51
- Nahlásit

No, tento rok už máme zařízené Kanáry, ale příští rok bych se na takovou hurá akci chtěla vydat. I s čoklíkama...takže příští rok si zamlouvám já, jo? Budeme potřebovat něco levnějšího , bo ty Kanáry vyšťavily náš FKSP.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2006 11:52
- Nahlásit

Ale příští rok jedině letadlem, protože naše Xsara je v rozkladu.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání