| Autor |
Zpráva |
Pupy
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 17:47
- Nahlásit
Ahoj Pupy zjistila sjem totiž že moje nejlepší kamarádka mě zradila co přešla na novou školu a kašle na mě. Pořád někam jezdí a se mnou nikma nikdy nemohla. Chci ti jen říct že jsem moc ráda že tě mám protože vím že ty jsi moje jediná kamarákda, které mužu všechno říct, mužu se vybračet do tvého kožichu, jen Ty mě dokážech celé hodiny poslouchat a ležet vedle mě když usínám. Ne žádného ale Tvoje srdíčko cítím ajk tluče a moje tluče jen pro Tebe a ostaní osubky co mám ráda. Mám tě ráda i přesto tvoje věčné zlobení a tyk vím že tovje výchova byla složitá. Já tě naučila sedni a ty jsi mě naučila si více všímat věcí kolem. Nebýt Tebe zhroutil yb se mi celý svět. děkuji že jsi a děkuji mé bývalé fenečce Hokynce, protože kdyby jí nebylo a kdyby neuděla tak špatnou věc nikdy bych neměla Tebe. Ty jsi muj velikej talisman a i když tě nemužu brát všude s sebou pamatuj si že na tebe každou vteřinu myslím, a proto mi to učení tak nejde
díky že sji a díky ty moje štěstí Tvoje panička Janička
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 17:49
- Nahlásit
Ještě omluva za prvopisné chyby
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 20:57
- Nahlásit
na tebe každou vteřinu myslím, a proto mi to učení tak nejde
to je přesné...celé to je přesné...trochu se bojím lidí a Aša mě naučila, že si musím vybírat a že mám právo na výběr...
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 22:24
- Nahlásit
Hmm, přidávám se k Mucholabce (já se teda lidí nebojím,ale..). Máme se od hafošů co učit. Haf
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 22:28
- Nahlásit
Pupy
Nebuď smutná pro kamošku. Jedna odešla z tvého života, druhá přijde. Té původní se jen změnil život a třeba jí to časem taky bude líto. Je víc lidí co ti můžou dát to co ona, nebo i víc. Haf
|