Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kdo půjčí klec na pejska??Okolí Hranic na Moravě-Olomouce??
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Janik
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 21:02
- Nahlásit

Potřebovala bych půjčit klec na mého pejska.Mám Bišonka a v červenci s ním jedu na tábor.Kvůli tomu musím sehnat na něj klec. Našel by s někdo, kdo by mi ji půjčil.?Moc prosím.
Děkuji

Aknah
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 21:31
- Nahlásit

Janik
fakt na tabor s kleciiiiiiiiiiii????? brrrrrrrrrrrrrrrrr to jedete do stanu?

Aknah
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 21:33
- Nahlásit

Janik
bohuzel klec nemam, jinak bych pujcila.

zkus se domluvit v nejakem utulku, tam mivaji klece.

aren
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 21:53 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Janik
Klec mám, klec půjčím. Potřebuji ji jen když mi hárá fenka, což jest teď, takže v létě by mohl být pokoj. Blíže zde:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&forum=7&topic=3627
Ale být pejskem, tak se moc netěším na tábor, kde budu v kleci... .

jira_hera
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 22:42
- Nahlásit

On tam bude asi jenom jako v odkládačce si myslím a spinkat tam, aby měl soukromí a byl v bezpečí. Jinak já bych klidně půjčila - jediný problém je, že jsem z Prahy.

aren
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 22:49
- Nahlásit

jira_hera
aby měl soukromí a byl v bezpečí.
To bude určitě nadšenej .

jira_hera
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 23:02
- Nahlásit

aren
Proč jsi vždycky tak kategorická? Náhodou moje fena spí na akcích v kleci ráda - je ráda, že tam má svoje soukromí, kde si může v klidu odpočinout - svůj kus domova. Má na ní potah, zalezá si tam před sluníčkem, může i před deštěm - prostě kdykoliv si chce v klidu odpočinout, odebere se do svojí klece. No a když je potřeba, tak se tam může na chvíli, kdy nemůže být pod dohledem, zavřít. Hele, já taky batolata nenechávala bez dozoru lézt po bytě, ale dávala jsem je do ohrádky, když jsem potřebovala na chvíli dělat něco jiného než je hlídat.

aren
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 09:46
- Nahlásit

jira_hera
Bezva. Tak ji tam dávej. Já mám prostě takový blbý pocit když je někdo zavřený v kleci, možná je iracionální.
Jinak tu moji klec mám pořád doma pod stolem otevřenou a vystlanou a žádného z mých čtyřech velikostí odpovídajících psů nikdy nenapadlo, aby tam šel hledat soukromí či bezpečí. Když už, tak volí úkryt pod skříní, pod linkou, rádi spí na křesle, na židli, v posteli, na polštáři, nebo jen tak na podlaze.

aren
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 09:48
- Nahlásit

Janik
Nabídka trvá.

shiba
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 09:50
- Nahlásit

jira_hera
Přesná odpověď, mluvíš mi z duše. Naši spi se v "domečku" umí dokonce sami zavřít, když chtějí mít klid (samozřejmě jenom zaklapnout dvířka ).
Ovšem psssssssssssssst, aren ví všechno nejlíp

Janik
Jani, nemám klec ale leteckou přepravku, půjčit ti ji můžu - záleží na přesném termínu. Jsem kousek od Hranic, myslím, že dokonce znám tvoji maminku, ale to je už dost dávno. Jestli budeš chtít, napiš mi na ishiba@seznam.cz

aren
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 10:02
- Nahlásit

shiba
aren ví všechno nejlíp
Konečně mně někdo chápe .
Moji psi zkrátka do klece nejdou. I ta Sárka tam naléhá na mříže a skuhrá a nedejbože abych někam odešla a nechala ji tam zavřenou.

monika
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 10:06
- Nahlásit

aren
taky si myslím, že klec pro tenhle účel není nic špatného. Raději ji vézt třeba i zbytečně, ale mít ji sebou. Je fajn, chce mít Janík sebou pejsu a nešoupne ji třeba někam do psího hotelu. Beru to tak , že jí jde hlavně o bezpečí pejska.

Janik
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 15:03
- Nahlásit

aren
Díky moc.A odkud jsi??

Janik
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 15:05
- Nahlásit

Pejsek bude v kleci jen když půjdu na jídlo do hotelu. Jinak v ní nebude. Spíme v chatkách asi po 6, takže je to hlavně kvůli tomu aby se tam pejsci 1.neporvali a za 2.aby to tam neočůrali.

shiba
Díky a jak je asi velká ta přepravka?

wensday
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 15:07 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit

Taky beru psy všude s sebou a do klece bych je nikdy nešoupla. Ale to je věc názoru, já se spíš přikláním k Aren......
No a na tábpře sme už taky byli, ale nikdo tam psa v kleci neměl...... hm.

Janik
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 15:14
- Nahlásit

Nechci aby se tady někdo hádal jestli psa zavírat do klece nebo ne.
Já bych taky pejska do klece nezavřela ale prostě z bezpečnostních důvodů ji musíme mít s tím já nic neudělám.A radši ho tam na těch 20minut zavřu než aby se mi tam někde dokousal s jiným psem.

Martina
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 15:18
- Nahlásit

Já bych řekla že janik chtěla půjčit klec a nechtěla, aby se rozpoutala diskuse, jestli je dobré psa do klece zavírat nebo ne. Tak jsem to teda pochopila já.

Janik
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 15:19
- Nahlásit

Martina
Jo pochopila jsi to velmi dobře.

wensday
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 15:20
- Nahlásit

Janik
já se taky nechci hádat.... ... a on je ten Tvůj pejsek na tu klec zvyklej nebo v ní bude prvně na tom táboře ?????

Martina
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 15:20
- Nahlásit

Janik
Já to věděla, že jsem holka chápavá. Někdo je zásadně proti, ale nenech se odradit, jestli to tak cítíš, že to bude pro pejska dobrý, tak jdi do toho.

wensday
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 15:22
- Nahlásit

Janik
Martina
tak jo, já už nechci znát odpověď, konec diskuze

Martina
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 15:25
- Nahlásit

wensday
Jen klidně diskutuj. Určitě jsi chtěla napsat, aby janik postupně zvykala pejska na klec, aby ho do ní nešoupla poprvé až tam ne?

Janik
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 15:34
- Nahlásit

wensday
Promin ale jted jsem tady chvilku nebyla.
No pejsek v ní bude poprvné.....a to je blbý já vím..měla bych ho na ni zvykat jenže nemám tu možnost.

wensday
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 15:47
- Nahlásit

Martina
Janik
jojo, holky, tak tak...... víte, bývalá kolegyně má v kleci boxerku, má ji tam celej den, co je v práci a pak s ní de na 5 minut / nekecám / kolem baráku, chjo.... já jsem na klece alergická, ale chápu důvody Janika ač je mi trochu líto vykulenýho psa v cizím prostředí zavřenýho do klece´na kterou není zvyklej.........

Janik
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 15:50
- Nahlásit

wensday
Jo to mi je mojeho pejska taky líto....ale já ho tam budu zavírat fakt jen když to bude moc nutné....jinak ne.
Jo a taky znám jeden případ podobnej tomu tvýmu, takže klece taky nemám ráda.
No nic jdu na trénink.Mějte se zatím hezky.Ahojky!

wensday
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 15:52
- Nahlásit

Janik
ahooooj

aren
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 17:26 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Janik
Promiň, byla jsem na dlouhém venči. Jsem z Olomouce.
Jak to teď čtu, tak jestli chceš, můžeš si tu klec pujčit třeba i o hodně dřív a broučka trochu zvyknout. Soudím, že ji po květnu nebudu potřebovat tak půl roku.
Jinak Sárka když je v kleci a já sedím u stolu vedle ní nebo má klec v noci vedle postele, tak to jde, ale kdybych chtěla nedejbože odejít na jídlo do hotelu, tak spustí jak Viktorka. Než nám začnou krycí dny, musím mít nakoupeno do zásoby. Ale třeba je každý pejsek trochu jiný.
Jo, aby Ti nebylo divné, Sárečka musí být o svých krycích dnech v kleci, protože s námi bydlí ještě tři nadržení psí erotomani. Nebývá tam ale celý den, snažím se to nějak utančit i když občas nezbývá než držet na pipce dlaň. No, a na noc ji do klece dám, abych se mohla vyspat.

aren
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 17:34
- Nahlásit

wensday
má v kleci boxerku, má ji tam celej den
Ach panebože. Zabít babu.

Janik
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 19:01
- Nahlásit

aren
Tak to bych byla moc ráda, kdybych si ji mohla půjčit už dříve...přece by to bylo o dost lepší ho s tou klecí seznámit a trochu ho v ní zvyknout....jsi strašně moc hodná
jo tak ty problémy chápu..

aren
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 19:09
- Nahlásit

Janik
Fajn. Na Tvých stránkách je číslo na mobil. Tak až doháráme, tak Ti dám vědět tam nebo i sem, aby sis mohla pro klec přijet. Váží 8 kg. Doufám, že se mi podaří najít ten přehoz .

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání