Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Greetings from Annual meeting of Florence Network
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 14:56
- Nahlásit

Vsechny vas moc zdravim z Edinburghu z konference zdravotnich sestricek. Je mi moc smutno po vas, po psech, po mojich kocickach, po cestine. Jsem totalne vycerpana, ale kdybych tady mela Asopsa, urcite by se pro ni jeste trochu energie naslo. Skoti jsou vyborni lide, vubec nejsou hamizni, jak se rika, spis prave naopak, jsou dajni, helpful a moc prijemni. Je tady sice draho, ale vsem vam doporucuji se tady podivat nejen jako turista, ale pozorovat denni zivot. Kazde rano jdeme do skoly, vsude je citit porridge/ovesna kase/, ktere uz mam plne zuby. Az prijedu, dam si veproknedlozelo a zajim to buckem. Diky pani, u ktere bydlime, se dovidam o Edinburghu veci, ktere nejsou v zadnem pruvodci. Bydlim asi 200 m od J.K. Rowling. Uzasna zkusenost. Opet-moc vas zdravim a je mi smutno po psech. Uz nikdy nikam nepojedu na takovou dobu bez psa.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 15:01
- Nahlásit

Mucholabka
nazdar z velke dalky,koukam,ze konference jde dobre,az prijedes domu,to bude velke privitani,co?vubec se ti nedivim,ze ti je smutno po zviratech,fuj,ovesna kase,ta mi nikdy nechutnala,jak rikam,nad poradny maso neni,zatim se mej dobre.dana

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 15:02
- Nahlásit

Ani tu ovesnou kasi ani neumi varit-nejdriv ji udelaji z vody a pak do toho lijou mliko. Nikdo jim nerekl, ze to jde delat rovnou z mlika. A tohle jim kazdy den. Jsou srandovni.

tosca
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 15:13
- Nahlásit

Vydrž! Za chvilku jsi doma. A ty zážitky Ti už nikdo nevezme

brut
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 15:59
- Nahlásit

Mucholabka
Už se ti to krátí a pak budeš s hafíkama....vydrž a pořádně si užívej. Já ovesnou kaši nerada, když jsem si přečetla způsob úpravy, tak se mi dělá zle tuplem. Přeji ještě spoustu příjemných zážitků a brzo ahoj doma

aren
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 16:29 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Mucholabka
Jejdamane, tak to moc zdravím. Moc jsem vždy chtěla vidět Skotsko. Užij si to, tu kaši vydržíš, a z těch zážitků budeš mít radost.
Zjišťuji, že léta konzumuji ovesnou kaši na skotský způsob.
Mají ve Skotsku lesy? Nebo jen vřesoviště?

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 17:04
- Nahlásit

Mucholabka
vydrž a užívej si Skotsko!! je to moc krásný kout země, taky jsme ho procestovali docela důkladně. Já jsem teď byla tři dny na Moravě a stýskalo se mi po Edě pekelně

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2006 18:51
- Nahlásit

Ahoj, však Ostrava je furt stejně stejná! Bohužel se občas odloučení od svých pesanů nevyhneme...
O to radostnější je shledání

Klárča
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2006 14:14
- Nahlásit

Užívej si to Do Skotska se jen tak někdo nedostane a nejsi tam přece na roky,takže si to užiívej a to i rychlej uběhne

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 21:16
- Nahlásit

Už jsem doma a nemám na nic čas. Vůbec se mi odtamtud nechtělo odjet, jsou tam úžasní lidi a dostala jsem tam skvělou nabídku studovat veterinu a zároveň pracovat-budu toho odmítnutí do smrti litovat. Stačí sedět při večeři vedle správného člověka a správně se chovat a budoucnoust může být zajištěná a nalinkovaná.. Nemít přítele vázaného na Ostravu, asi se nevracím a psi by přicestovali za mnou. Jsou tam úplně jiní lidi než tady, strašně vstřícní a ochotní pomoct. Já jsem normálně brečela, když jsem jela pryč.

Aknah
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 21:21
- Nahlásit

Mucholabka
jo jo tyto pocity moc dobre znam a brecim vzdy, kdyz se musim vratit od nekud do CR a hodne dlouho mi trva, nez se aklimatizuju na ty kysely ksichty tady. to pak nemam chut vubec vychazet ven, tak jsem to vyresila, odsetehovala na vesnici a s coklikem chodim na prochazky do lesa, dneska za cele odpoledne jem potkala jednoho cloveka.

drzi me pri zivote, ze ne vsichni jsou stejni a najdou se vyjimky, ktere jsou naprosto uzasne

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání