| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 10:13
- Nahlásit
Nechodí někdo z vás tento pochod se psem? A nejdete taky letos 20.5.? víc info je na http://ppp.nipax.cz/ . Já tento pochod chodím často a letos bych prvně chtěla vzít svýho boxera, ale mám strach jestli to na něj nebude moc. Nejkratší trasa je asi 23 km. Co myslíte bude schopný to ujít?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:00 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Vcelka
Vcelko, nepodceňuj placatky, ne, že to ujde, boxer tuto vzdálenost v pohodě uběhne u kola (i bez tréninku). Vezmi Feebee jen trošku vody do cyklistické flašky a jděte do toho! Uvidíš, že se pořádně pobavíte.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:14
- Nahlásit
Markét
já nemám FeeBee ale Vikyho. No ale spíš mám strach když bude teplo aby nebyl uplně splavenej a hotovej.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:18
- Nahlásit
Vcelka
Jéžiš, promiň, já jsem ty placáče úplně zmotala
A neboj, určitě se nejde celá trasa po asfaltce, věř, že pro boxera to není problém, už je nějakou řádku let pozoruju a jsou to makáči a vytrvalci, fakt
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 11:59
- Nahlásit
Markét
to ne hodně se jde po lesních a polních cestách a občas po silnici, tak snad to bude v pohodě.
|
nels
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:08
- Nahlásit
Vcelka
ahoj,já jdu s nelsonem taky a trénink nám chybí také,ale věřím,že to v poho zvládnem.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 14:17
- Nahlásit
nels
a odkud jdete?
|
nels
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2006 15:01
- Nahlásit
Vcelka
Ze Sedlčan, půjdeme Robinovu trasu.Co vy?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2006 06:59
- Nahlásit
nels
no já ještě nevim, přemýšlela jsem buď ze Střezimíře, protože manžel s kámošema budou mít na týhle trase stánek a nebo z Votic,ale Sedlčany by taky nemuseli být špatný ze Sedlčan jsem ještě snad ani nešla,nebo možná někdy když sem byla malá. No prostě jednu s těch kratších tras, ze Střezimíře je teď delší byla 22 km a teď je 26.
|