| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:57
- Nahlásit
Mám dotázek. Kamarádka má šestiměsíčního fran. buldočka a když s ním jde ven, tak se často stává, že se chvilkama po trávě (nebo i po chodníku) jakoby plazil po bříšku, pak zas chvíli normálně jde a za chvíli zase...byla s ním u veta, žádnou vyrážku tam nemá, ale napadlo mě tohle: má postrojek a je mu trošku volnější, nemůže ho ta spodní část, jak mu trochu "plandá" lechtat???Je to asi blbej dotaz, ale...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 13:03
- Nahlásit
Dokonce se jí i lidí ptají, jestli má nějakej speciální výcvik...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 13:11
- Nahlásit
Syska
Může mu vadit ten postrojek. Já mám teď 4měsíční štěndo a to zase nesnáší obojek a na vycházkách mi jezdí každou chvíli po zemi hlavou. A to jsme zase každému pro smích.
Proto včera dostal obojek a bude ho mít tak dlouho, než si zvykne, třeba i několik dní. Doporučovala bych s postrojkem udělat to samé.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 13:12
- Nahlásit
Syska
blbej dotaz to určitě není, ale docela fakt legrační, nejsem škodolibka, ale musí to být fakt prča (promiň), umíš prostě spravit náladičku...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 13:20
- Nahlásit
Gája
To teda prča je, my byly v pondělí na tom coursingu na Panské Líše (na tréninku) a sešli se tam 4 buldočci (včetně mojí Tess) a jedinej Berry se plazil, vypadal fakt kouzelně a já se musela smát....bylo to ale super, fakt. Můžu sem hodit nějaké fotečky..každopádně to asi bude tím postrojkem. Tess se zas pořád drbe na krku kvůli obojku...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 13:27
- Nahlásit
Takže foto z "buldoččího setkání" na Panské Líše..
Já v obležení buldočků, pode mnou Tessinka
a plazící se Berry...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 13:31
- Nahlásit
Syska
Móóóóc hezkéééé, sluší vám to tam všem a ten drobek na bříšku je vážně kouzelnýýýý
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 13:32
- Nahlásit
Gája
Že....je fakt boží.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 13:46
- Nahlásit
Syska
musím přiznat, že je... , já na buldočky nikdy moc nebyla, ale chodí s náma na cvičák jeden a když jsem se na něj zadívala, tak se mi zdál tak roztomilý a už vůbec ne ošklivý, jako dřív, u něj se ta krása musí hledat trošku jinak...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 13:49
- Nahlásit
Gája
Já si taky nikdy nemyslela, že budu mít tu chrochtavou příšeru, jak jsem je vždycky nazývala a teď bych ji nevyměnila za nic na světě, držtičku moji spláclou, uchrochtanou a jak krásně chrápe v noci, to je k nezaplacení...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 13:54
- Nahlásit
Syska
A nejezdí po bříšku, protože se normálně chladí. Moje čubina to dělá taky, teda jen leží, ne že by ujela nějakej ten metr.
|
Ela
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 13:55
- Nahlásit
Moje čtyřletá jezevčice jezdí kvůli obojku hlavou po zemi už 4 roky - pochopitelně nejradši když přecházíme silnici. Všichni se smějou, ale já taky a nijak to neřeším. Vždyť ani lidi se nechovají vždycky normálně a po psech bychom chtěli, aby byli dokonalí...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 13:57
- Nahlásit
Syska
aspoň vedle té spláclé držtičky, vynikne ta tvoje nespláclá držtička a jinak ta moje feňule chrápe taky a pořádně nahlas a je to švanda..., ale já prý chrápu ještě víc
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:01
- Nahlásit
Martina
Ale on si jen tak nelehne, on se opravdu plazí... A dělá to prý i doma na koberci, když je bez postrojku..jak jsem se teď dozvěděla.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:02
- Nahlásit
Gája
No..ono se říká, jaký pán, takový pes, že...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:05
- Nahlásit
Syska
Tak v tom případě má dědu partyzána.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:06
- Nahlásit
Syska
Což pak o to není, Sára je prý moc hezká (tvrdí odborníci), no ale jak je to u tebe a buldočka ???? To byl pokus o vtípek, ale je fakt, že já tvrdím, že nechrápu, to bych přece o tom musela vědět, nééé??? To je logické.....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:10
- Nahlásit
Gája
Já doufám, že v mém případě vyjímka potvrzuje pravidlo...
Martina
Taky jsme už uvažovaly o nějakém jeho vojenském nadání, plazí se fakt ukázkově.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:19
- Nahlásit
Gája
Já tam nic nevidím...jen odkaz na tvou mailovou adresu..
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:24
- Nahlásit
Syska
No to už jsem taky zjistila, tak já to zítra dám do galerie, teď už moc, moc spěchám.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:19
- Nahlásit
all
tak se nám rok s rokem (a kousek) sešel a já mužu zodpovědně říct, že několik málo věcí se změnilo:
Kamarádka má šestiměsíčního fran. buldočka
psovi už není 6 měsíců - už mu budou 2 roky...
tak se často stává, že se chvilkama..
nejen chvilkama , někdy už z toho jsou velice dlouhé chvíle..
ale napadlo mě tohle: má postrojek a je mu trošku volnější, nemůže ho ta spodní část, jak mu trochu "plandá" lechtat?
plazí se i bez postrojku,bez obojku, bez vodítka, i v bundě, prostě jakkoliv . . .
Dokonce se jí i lidí ptají, jestli má nějakej speciální výcvik..
na vojenským obojku už má 3 výložky
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 13:07 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit
Ahojky, můj wesťa se taky někdy dost legračně plazí po bříšku. Hodím Vám sem odkaz na videoklípek - skoro na konci písničky se právě po bříšku odplazí pryč :-D
- klípek má 1,6 MB (je v horší kvalitě - je to natočené digitálem - a zřejmě se Vám obraz objeví jenom v malém rámečku, tak se musíte dívat víc zblízka ) a nezapomeňte si zapnout i zvuk.
http://www.aaa-web.cz/video/beny-v-akci-w.wmv
Kdyby Vám to nešlo otevřít, tak klikněte na odkaz pravým tlačítkem myši a dejte Uložit cíl odkazu jako a soubor si pak pusťte z Vašeho počítače.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 15:36
- Nahlásit
Kamca
jj,tak takhle přesně se mi plazí Berrouš
|