Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Povzdech :(
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2006 18:56
- Nahlásit

Po delší době jsem koukla do zdejší inzerce a z některých inzerátů je mi doslova na blití. O štěňatech bez PP ani nemluvím, ale co si pomyslet o tom, že někdo zároveň s vrhem bezPP štěňat prodává i dospělého psa a fenu-zřejmě rodiče- asi zjistil, že to není takový zlatý důl...
Nebo: prodej psa "nevystavovaného, neuchovněného, výborně spolehlivě kryje, za 2000,-"
Co je to proboha za lidi?!

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2006 19:19
- Nahlásit

Ketrin
Ses odvazna, opet rozpoutas nejakou tu diskusi "poraddokola".
ale co si pomyslet o tom, že někdo zároveň s vrhem bezPP štěňat prodává i dospělého psa a fenu-zřejmě rodiče- - ja si pomyslim, krom osklivych slov, ze bych si stene od takovyho cloveka zkratka nekoupila...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2006 19:26
- Nahlásit

Nic nechci rozpoutávat. Je to opravdu jen POVZDECH.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2006 19:28
- Nahlásit

Ketrin
To by se ale jeden UVZDYCHAL....

Pupy
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2006 19:28
- Nahlásit

víte ale ty pejskové za to nemužou a i onai si zaslouží lásku...a takhle se dostanou jen do utulku

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2006 19:29
- Nahlásit

Pupy
víte ale ty pejskové za to nemužou
ale to nikdo nerika, je rec o tech lidech....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2006 19:31
- Nahlásit

Samozřejmě že o lidech.

Evik
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 12:14
- Nahlásit

mně zas dneska zrovna říkala známá, že má teď doma už 9 koček a dva psy, a to jen proto, že o ta zvířata se přestali starat její sousedi. Kočky ponechaly svému osudu a toulání a ty psy (fenu a její štěně - pejska) sprostě vyhodili na ulici, čehož byla ta moje známá svědkem Když jim pohrozila žalobou z týrání zvířat, drze jí pří přímo do očí řekli, že ať si to tedy udělá, že jim stejně policajti ho...dokážou....
Takže ta moje známá má teď doma zvěřinec...a to nikdy předtím psa neměla a nechtěla....Teď má ty dva a říkala, jací jsou to zlatíčka, že se od ní nehnou na krok, poslušní sami od sebe....prostě vděční.
Chování lidí typu těch sousedů mé známé mě nikdy nepřestane udivovat a naplňovat nepřekonatelným odporem a i smutkem.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 12:20
- Nahlásit

Já stejně věřím, že se to každému jednou vrátí. Tvé známé její laskavost a soucit a těm lidem nějaká sviňárna.

Citera
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 12:40
- Nahlásit

My takhle na inzerát přišli k našemu psovi. Nehodil se do chovu, protože je údajně neplodný. Roční zanedbaný bezpapírák.
Proto vzdychám taky, je mi líto těhle už nechtěných psů. Jenže se stím nic nenadělá

Klárča
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 17:18
- Nahlásit

Ketrin
Kéž by ....ty někteří lidi jsou fakt hnusní

shiba
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2006 17:58
- Nahlásit

Pupy
Už jsem to tu říkala na jiném fóru - to, že si od takových lidí nekoupím štěně, je vlastně pro dobro věci. Protože když takový člověk štěňda prodá, vyprodukuje další, aby opět něco vydělal. Takže možná nezachráním jedno štěně aktuálně, ale zachráním jich mnoho do budoucna, protože se vůbec nenarodí.
Ovšem až to štěně potkám v útulku, tak si je vezmu, to je fakt.

Tchor
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 06:24
- Nahlásit

shiba
To je presne to co spousta lidi bohuzel nechape.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 08:35
- Nahlásit

A zase - "štěňátka LR bez PP, vhodná k dětem"-jinými slovy, hračka pro děti.

Frog
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 08:50
- Nahlásit

Mě zase nadzvedávají ze židle inzeráty typu:"Koupím čistokrevná štěňátka bez PP, velká i malá plemena. Nejlépe celý vrh. "

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 09:08
- Nahlásit

Ano, to vypovídá o inzerujícím dokonale. Netřeba nic víc vědět.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání