| Autor |
Zpráva |
Pupy
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 10:42
- Nahlásit
Dnes ráno jsem šla jako vždy s Pupy nas procházku. Ještě jsem musela do krámu a tam byl na volno takový černý pejsek. Já povídám Pupy pesjek a ona nic jen se na něj koukla a šla dál. Čuměla jsem jako blázen. Pak byl u krámu přivázanej pudl a ten na Pupy začal šíleně štěkat a vrčet Pupy se na něj jen kukla a odešla. Normálně sem čuměla protože by se normálně mohla ztrhnout. Fakt nevím čím to je a opak jsme potkaly dalšího psa a malýho a na ty někdy vyjede a ted si ho očichala a hned šla pryč. Jo buhví co se jí v noci zdálo ....za chvíli jdu ven tak uvidíme co udělá když potkáme nějakého pejska
|
aren
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 10:46
- Nahlásit
Pupy
Třeba už je dospělá . Já jsem pozorovala u mojich kluků stejnou změnu kolem druhého roku.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 10:56
- Nahlásit
aren
Jo jsou jí 3 toky já jen že před pár dněma se mohla ještě zblíznit a včera ještě natahovala krk aby se mohla ke psu dostat a dnes se jen koukla ani to zkoro ne a hned šla pryč. Je mi divné jaks e muže přes noc změnit
|
aren
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 10:57 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Pupy
Tak jsem zvědavá, co udělá zítra. Třeba jen dneska vstávala jinou nohou.
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 10:59
- Nahlásit
Tak to vám všicí závidíme že Pupynka už je dospělá(teda možná)
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 11:02
- Nahlásit
Handy
Jo to jo ,,,,prostě mi to přišlo divný...
aren
ak to jsem taky...
Pak napíšu co se dělo ted venku jak se chovala, vždy jsem chtěla aby ke každýmu psu neběžela jak blázen a nikdy mě nenapadlo že si nevšimne ani jednoho když jsou kolem ní 4 psy
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 13:15
- Nahlásit
Pupy
Nebój,ona se asi jenom blbě vyspala .....
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 16:58
- Nahlásit
Ha dnseka ráno sem byla zase v krámě, byly tam 2 malý psi. Jen se očichaly a nic víc.
|