Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / nechce chodit na prochazku
Autor Zpráva
Danusa K
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:36
- Nahlásit

Dobry den vsem, zaclenuji se do diskuze s vami ostatnimi a prosim o radu.
Muj 12ti tydenni flat retriever odmita opustit zahradku a chodit na prochazky. Jakmile zacnou v okoli stekat psi, popadne ho amok, zapre se do zeme a odmita se pohnout kupredu. Prozivame s nim boj o kazdy jeho krok. Nechceme ho tahat za voditko nebo ho nosit. Nase zahrada je ve stavu zrodu a pro stene zatim skoro nepouzitelna, naopak v blizkosti bydliste mame park a les. Prosim poradte, jak na nej. Dekuji.

wensday
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:38
- Nahlásit

Dani, použijte palmsky nebo hračky, zabavte pejska tak,aby si ani nevšiml, že někam jde

Libka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:41
- Nahlásit

Danusa K
Já měla stejný problém, sice bydlíme v paneláku, ale jakmile jsme došly k hlavní silnici, tak se odmítala hnout, takže jsem opravdu lákala na piškoty, balónek...Postupně to úpně odeznělo.

Gája
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:43
- Nahlásit

Danusa K
Nevím co je horší, jestli mít doma chronického zdrhače, nebo psa, který se nechce hnout z domu (ze zahrady). Docela vám závidím a možná i vy, jednou budete vzpomínat na tyto časy.....

wensday
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:45
- Nahlásit

To jo, já mám doma taky jednu fenku z útulku a taky lítá jako pominutá. Nejhorší je, že nakonec vždycky vzorně předsedne a zbožně na tebe kouká - ani potrestat jí nemůžu, čertíka černýho

Gája
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 09:53
- Nahlásit

wensday
Buď ráda, že nakonec vždycky vzorně předsedne a zbožně na tebe kouká . To u nás nehrozí....

fromeli
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 10:05
- Nahlásit

Danusa K
zkusit pamlsky, hračku. Rozhodně neutěšovat, spíš volit posměšný tón hlasu a komentovat ve stylu - ty seš tedy hrdina apod.

Já to užívám dodneška na naši poseroutku a funguje to.

wensday
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 10:14
- Nahlásit

Gája
JJ, já ráda jsem, ale bojím se o ni, trubku jednu.

Danusa K
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 10:15
- Nahlásit

Diky za ohlasy, s hrackami a mlsem chodime a rozhodne ho za jeho "hrdinstvi" nechvalime, ale vetsinou je to janek tvrdohlavy a musime ho poponest.

Gája
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 10:24 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit

wensday
Tak co máš, psa, nebo trubku jednu ??? (vzpomněla jsem si na pana pantau)

wensday
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 10:28 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit

Gája
pejska, trubku, čerta, ďáblíka, miláčka, pusinku, zlatíčko a mazílka, rapla a útěkářku

Gája
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 10:37
- Nahlásit

wensday
Teda, ty toho máš, ty se máš a jak to všechno zvládáš??? Jo a vrátil se nám pantau.

wensday
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 10:38
- Nahlásit

Gája
No jo, je to fuška jj, už tam jsem, miláček )))))))

Shadow
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2006 21:45
- Nahlásit

no Charlina taky když byla malá tak nechtěla chodit dycky sme došli k silnici a ona prostě ne uraženej ksicht a ani hračka ani piškot ani poskakování, vysokej hlásek prostě nic tak sem se párkrát naštvala a prostě sem jí tam dotáhla pak už byla cestička lesní kde jí to bavilo no brzo pochopila že musí jít kousek po silnici a pak už je to pohoda

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání