Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Rotavjlerek
Autor Zpráva
PetraN
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 09:45
- Nahlásit

Ahoj lidičky,
chtěli bu jsme si pořídit pejska (nejlíp Rptvajlera) ale žijeme 4 v butě 3+1 a nevíme jestli by v bytě pejsek nebyl chudák a vůbec estli to není moc velký pes do bytu....pejsek by ale měl dostatek pohybu...Díky moc za jakékoli odpovědi...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 09:54
- Nahlásit

PetraN
proc by to mel byt chudak?mame ctyrpokojovej byt a pes je spokojeny,pokud ho vystavis,jak ja,2-3hodinky venku,tak pes je rad,ze doma nekde zaleze do koutka a odpociva.neuznavam psi v kotci 2krat2 metry,kdy majitel tvrdi,ze pes je spokojeny,chudak pritom tam je cely zivot,hlavne,ze maji velkou zahradu,byla jsem toho svedkem!!!takovy nazory,ze velky pes do bytu nepatri,mi opravdu hnou zluci.ja o svojem psisku ani nevim,ma sve soukromi.znamplno lidi,co maji rotvika doma,takze smele do toho.

PetraN
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 10:07
- Nahlásit

nemethova5:jj děkuju moc....

aren
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 10:12 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

PetraN
Taky si myslím, že když se pejskovi budete věnovat a chodit s ním hodně ven, a dopřejete mu dostatek pohybu, bude šťastný v jakkoliv malém bytě, když tam bude moct být s vámi.
Moji pejsci když se venku vylítají, stejně jen polehávají a pospávají, a nevadí jim, že máme jen 1+1.

wami
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 10:18
- Nahlásit

PetraN
Pokud opravdu jsi schopna se psem travit spoustu casu venku, tak neni problem...

Ja momentalne bydlim v 2+1 ve 4 lidech a 2-3 psech (bigl a jeden vlcak trvale, druhy obcas).

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2006 10:26
- Nahlásit

PetraN
stejne,kdyby jsme bydleli v baraku,tak psi by byli s nama doma,tak to praktikuje hodne mojich znamych,jsem zdesena z toho,jak se nekteri chovaji ke psu,kdyz maji psa venku!!!to vam musim napsat.zachranila jsem psa plemene brazilsky fila,od 2mesicu do jednoho roku zivoril na retezu na betone,krmily ho jen polivkama z pytliku!to byli zazobanci,v te dobe dali za psa 25 000kc.!protoze jejich fracek si pral psa.pes pak zacal utikat a ja ho vodila zpatky,chudak si na me tak zvykl,ze nez jsem prisla,uz lezel u panelaku pod smrkem a cekal,psu si nevsimal,nikoho nenapadal,ma uzasnou povahu,vzal si ho muj pritel,prodali mu ho za 1000kc.,k tomu rodokmen,co z toho plyne?pokud mate psi rada a starate se o ne,tak vas rotvik muze vyrustat i v garsonce bez problemu,je to jen a jen o vztahu.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání