| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 11:08
- Nahlásit
Vcera jsem s partou lidicek v ramci upalovani carodejnic navstivila nasi znamou hospudku s mr. Beanem coby cisnikem. A jak jsem tam tak sedela, pila svarak a pivo (!!!), napadlo me, jestli bychom zase nespachali nejaky cz-psi posezeni v hospudce v Brne, at nas Prazaci nezahanbujou, no ne?
Takze Brnaci (a samozrejme nejen Brnaci ) hazejte navrhy na datum, cas, mozna i misto dalsiho cz-psiho brnenskyho srazku
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 20:11
- Nahlásit
Kdyby to počkalo do srpna, šla bych
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 20:48
- Nahlásit
My bychom taky šli, ale ne tento víkend ani pátek , máme nějakou akci. Prosím, vymyslete to třeba na pátek 12.5.....
Mucholabka no tak v srpnu bude další, nooooo
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 21:07 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
wensday
12. 5.? No to bych mozna mohla jit zapijet uspech a nebo zal po prakticky maturite To by treba i slo
Nebo sobota 13. 5.? To by bylo pro me mozna lepsi Protoze nevim, jestli 12. nepujdu zapijet jeste s nekym jinym...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 22:00
- Nahlásit
Eimy Jo, sobota 13.5. je fajn..... Co ostatní ?????
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 07:21
- Nahlásit
wensday
My máme 13.5. zkoušky vloh a 14.5. speciální výstavu, takže nám to asi nevyjde. Chjo
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 07:22
- Nahlásit
Eimy
JInak držíme palečky i s Arinkem ať ti ta maturita dobře dopadne...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 17:20
- Nahlásit
Zdravíme všechny! Škoda, že nám tenhle srázek nevyjde, jelikoš pro mimčo si jedu až 25.5., ale na další společně se Sterkulí a Dzerzim dorazíme, pokud nás vezmete!
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 17:50
- Nahlásit
A co tento Patek? Nema nekdo cas?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 18:35
- Nahlásit
BinLadin
Ja mam tento patek cas.
ko4ka
Vsak nemusis prijit na srazik s hafanama Mozna bych udelala i nakej "bezhafanovej", vsechno zalezi na domluve
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 10:18
- Nahlásit
Nooo taaak Brnaci, co teda?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 10:23
- Nahlásit
No já pořád čekám co se vyvrbí, kolik lidí kdy a kde? Ale zdá se býti mrtvo v tomto kraji.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 10:26
- Nahlásit
Garfield
No praaave no co, hold prazaci sou asi vetsi parici
Ale videla bych to na sobotu 13. 5. , kde, to by zalezelo na domluve, taky by zalezelo kolik lidi by bralo psa a kolik ne atd. atd. A pak by se dalo domyslet a domluvit kde se to komu hodi...
ale zatim to vypada, ze to vyzni do ztracena, coz je docela skoda
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 10:30
- Nahlásit
No, já v sobotu 13.5. můžu, tenhle víkend ne. Holky bych asi vzala, pokud by to šlo, že bychom se zase napřed někde prošli a pak poseděli třeba na zahrádce ?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 10:35
- Nahlásit
wensday
Jojo, pesana bych vzala taky.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 10:36
- Nahlásit
Hele, nejlíp je hodit termín a čas a místo a kdo přijde, přijde, ne ?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 10:37
- Nahlásit
Ja bych sla - enemze to vsechno planujete na vikendy, a to jsem tady jen obcas jednou za pul roku...
Takze az neco vymyslite pres tyden, budu tam!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 10:38 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
wami
Pres tyden do hospody? To sem zkousela jednou a stacilo... Druhej den ve skole byl... skoda mluvit
wensday
No mozna by to chtelo se poptat i v te hospode, jen nevim ve ktere Aby to bylo u nejakyho rozumnyho venciciho mista, se zahradkou.. hm hm hm.... Hlavne aby bylo hezky
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 10:51
- Nahlásit
Eimy
tak to my, skoroabstinenti, s tim problemy nemame...
|
bord
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 11:06
- Nahlásit
Sice jdu toho 14.5. s Hafinou na tu speciál.výstavu (já jen na kukačku tak můžu dorazit trochu později),ale určitě bych se za váma přišla podívat,je mi celkem fuk kam - pokud tam dojedu MHD.S hafem nebo bez ještě uvidím.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:32
- Nahlásit
wami
No ja protoze sem skoroabstinent, tak mi staci vino a pivo a uz se motam To je ten zasadni problem
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:39
- Nahlásit
Eimy
vino a pivo a uz se motam
mi staci 2 dcl vinka... A proto radsi nepiju ani to... (A rana pak byvaji v pohode )
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:40 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
wami
ja ted zacla, tak az si zvyknu tak muzem i v tejdnu
|