| Autor |
Zpráva |
Gája
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 08:30
- Nahlásit
Vím, že jsi to řešil již několikrát, ale nějak nemůžu to správné téma najít. Prosím poraď tedy ještě jednou, jak založit galerii a vložit fotečku. Připadám si jako úplný bl.ec. Prostě mi to nejde, už jsem ti psala na mailovku, ale nic...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 08:34
- Nahlásit
Gája
No, já nevím, v čem máš problém, ale na hlavní stránce vlevo dole je rámeček "galerie" a v něm je volba "nová galerie" i "vložit obrázek", mně to vždy normálně fungovalo.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 08:39
- Nahlásit
Mně to tedy taky dost dlouho nešlo, než jsem založila svou první galerii, furt to po mně chtělo nějaké jiné jméno a heslo, než tu mám zaregistrované. A pak jednoho krásného dne to najednou šlo. Asi, jak říká Jiříkovo, ňáká chyba mezi klávesnicí a židlí.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 08:40
- Nahlásit
aren
Už jsem se dole v rámečku zaregistrovala, jakoby nový čtenář a vše bylo na dobré cestě, ale pak jsem nějak nesmyslně vyplnila poslední okénko, tuším popis galerie (nebo něco podobného) a bylo to v čudu. Taky nevím jak tu fotku vložíš, jestli ji zkopírneš, nebo co. Já fakt nevím, zkouším to poprvé a nejde mi to. Možná bych se na to měla vykašlat a zůstat u plotny, ale mě to nedá..
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 08:41
- Nahlásit
Gája
Myslím že tam je někde poznámka, ža v těch textech nesmí být žádná diakritika!
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 08:46
- Nahlásit
Ketrin
To všechno se mi podařilo, vlastně jsem tu galerii asi založila, jen jsem udělala strašnou hloupost, když jsem do toho posledního okénka vložila zkopírnutý obrázek. Prostě asi by to chtělo znovu, ale nevím jak a už se bojím. Už mi to i hlásilo, že galerii mám založenou, ale s nesmyslným znakem obrázku (který jsem chtěla vložit). Začínám silně pochybovat o svém průměrném IQ, asi není tak průměrné, jak jsem si myslela...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 08:46
- Nahlásit
Ketrin
ňáká chyba mezi klávesnicí a židlí
To znám!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 08:48
- Nahlásit
Gája
Povím Ti tajemství. Telefon na Víťu je 606 879 506.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 08:53
- Nahlásit
Gája
jak tu fotku vložíš
Tam se udělá normálně volba "procházet" a budeš si vybírat z adresářů na svém počítači.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 10:12
- Nahlásit
aren
Děkuji moc, mluvila jsem s Víťou a snad jsem něco pochopila, jen poslední dotaz, co vkládáš do okýnka "název obrázku" (vkládáš tam svůj název, který si vymyslíš)??
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 10:27
- Nahlásit
Gájo, název obrázku si zvolíš sama, objeví se potom v galerii nad fotkou. A pokud napíšeš popis obrázku, tak ten je v galerii pod fotkou.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 10:31
- Nahlásit
Martina
Díky moc, ale přesně tak to dělám a nedaří se. Asi jsem fakt natvrdlá. Jak to celé potvrdíš, možná tohle dělám špatně..
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 11:03
- Nahlásit
Gája
Když to všechno vyplníš, tak dáš to upload obrázku vpravo dole, a čekáš až to uložíš. Někdy to trvá hrozně dlouho, záleží na tom jak máš rychlej počítač. Takže možná v tom bude chyba, že si myslíš, že už to tam máš a zavřeš to a ono se to ještě nenačetlo. Že je to načtený poznáš, že se ten obrázek objeví a dá ti to možnost zobrazit obrázek v galerii. Ještě si dej pozor na to, jak psala ketrin, název té fotky v počítači nesmí mít háčky, čárky atd. A je lepší si obrázek nejdřív zmenšit ať tam nedáváš moc velký, pak zbytečně zabírají místo a vejde se Ti jich tam málo.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 11:06
- Nahlásit
Martina
Děkuju moc, jsi zlatíčko. Teda všichni co mi zkoušeli poradit.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 11:10
- Nahlásit
Gája
óóóóó, tak už mi dlouho nikdo neřekl. Hlavně, aby se zadařilo, už jsem zvědavá na fotky.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 17:20
- Nahlásit
Gája
Promiň, nebyla jsem už doma. Fajn, že Ti poradila Martina. Ale fotky od Tebe v galerii nevidím. Nezadařilo se?
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 09:18 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit
aren
Ahojky, tak konečně se mi to zdařilo, ale byla to dřina.. Děkuji holky a taky Víťovi, který byl moc fajn a radil co to šlo. Jen jsem měla problém se zmenšením fotek a na to mi kamarád z práce přinesl prográmek, tak se dílo povedlo až dnes. Tak ještě jednou dík...
|
jeje
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 09:46
- Nahlásit
Veľmi šikovný voľný program na hromadné zmenšovanie obrázkov a nejaké ďalšie funkcie je tu...
Treba si nastaviť, asi najlepšie:
Interpolation Mode: Bicubic (High Quality)
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 09:44
- Nahlásit
No, ja mam zase taku trochu netradicnu otazku. Myslim, ze je skor smerovana na Vitu a mozno na slonyho a spol. Chcela by som urobit slovensku databazu newfoundlandskych psov. Ibaze fakt neviem ako na to. Mala by vypadat podobne ako tato:
databaza
list z databazy
Ak mi ktokolvek viete poradit, tak prosiiiiiiiim o pomoc. Vdaka.
|
venda
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 09:57
- Nahlásit
pigie
zkus se kouknout na www.jakpsatweb.cz nejspíš jako databáze nebo formulář nebo něco takového...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:00
- Nahlásit
venda
Diky, ale myslim, ze potrebujem trochu "zlozitejsiu" pomoc
|
radek
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:02
- Nahlásit
pigie
Co treba http://www.linuxsoft.cz/php/
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:07
- Nahlásit
radek
No, presne taketo cosi som mala na mysli. Ja spravujem stranku, kde bezi php pod nazvom Pivot. Ibaze som v nej ako taky kutil. Proste hadzem stranky a upravujem kod. Ibaze toto chce nieco priamo vyrobit a netusim ako. Diky za link. Dufam, ze tam najdem nieco, do coho budem mat odvahu sa pustit
|
radek
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:41
- Nahlásit
pigie
Neni zac, hodne stesti
|
slony
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:39
- Nahlásit
pigie
urobit funkcnu rychlu bezpecnu php aplikaciu daky ten piatok bude chciet ...preco neskusis pohladat daco hotove. rychle zagooglenie
http://sheltermanager.sourceforge.net/home.php - osobne nepoznam
http://www.dadabik.org/ - svojho casu som sa v tom hrabal, poslednu verziu nepoznam ale pre tvoj ucel by to mohlo byt vhodne
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:47
- Nahlásit
slony
No, jo, no na to som sa pytala a myslela som, ze dostanem odpoved na tej stranke vyssie. Idem kuknut. Dik
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:55
- Nahlásit
slony
Dik, to druhe sa mi pozdava
|