| Autor |
Zpráva |
suesie
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 22:09
- Nahlásit
Jak si tady tak pročítám diskuzi od Azoráčka, tak mě napadlo, že by nebylo špatný, kdybychom s Cllifem taky jeli na nějaký letní výcvikový tábor. Chtěli bychom něco kde bychom měli možnost si vyzkoušet agility, flyball, cvičit poslušnost (třeba složit i nějakou zkoušku), mohla by tam být taky nějaká příprava na výstavy...no prostě aby tam toho bylo co nejvíce a mohla bych zjistit, co by třeba Cllifa bavilo. Máte někdo nějaký tip, kam bychom mohli jet?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 22:17
- Nahlásit
suesie
my jedem na tabor od haf bez obav, pojali jsme to s dvounohym milackem jako letni dovolenou
ale nejseem si tak uplne jista zda to splnuje vsechny tve podminky. jukni na www.hafbezobav.cz
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 22:23
- Nahlásit
Aknah
a co máš za psa? nevypadá to špatně...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 22:25
- Nahlásit
suesie
no ja mam bilou teda skoro bilou kulicku Fredyho. havansky psik, kdyz juknes na bisonky, urcite tam nejakou fotku najdes
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 22:28
- Nahlásit
Aknah
jo vlastně vidíš, já si říkala, že mi ta tvoje přezdívka něco říká A jak je Fredy starý? Už jste někdy na nějakým takovým táboře byli?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 23:43
- Nahlásit
suesie
ne ne nebyli, jedem prvne, prckovi je ted 5 mesicu, takze na tabore mu bude cca 8 a pul. to byl prvni navrh , u ktereho mi partner nerekl, ze nechce jet, tak jsem toho musela vyuzit
strasne se tesim, chodime do haf i do skolky a je to fajn
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 07:40
- Nahlásit
nějakej další tip na tobor by nebyl?...ať máme z čeho vybírat...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 08:26
- Nahlásit
někde v Benešově by měl být tábor-ale ne agi .......ale také nemohu najít odkaz
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 08:54
- Nahlásit
http://www.chovatelske-potreby.cz/SAZAVA_2006.HTM
Nějaký fotky najdeš z loňska i na našem webu www.labradorka-anne.com
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 09:07
- Nahlásit
wensday jsi hodná,ale já myslela jiný benešov- ten u prahy ))
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 09:10
- Nahlásit
žanda
když já odpovídala sueise... tohle není v Benešově, je to v Sázavě u Žďáru.....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 09:11
- Nahlásit
wensday-aha chybka se vloudila )
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:35
- Nahlásit
suesie
Doma mám nějakej seznam táboru, jsem ted ve škole, ale večír ti mohu něco poslat, jak jsem hledala, něco jsem našla, včetně zmíněneého tábor K-9 ve ždáru, kam jsem moc chtěla, ale bohožel termín, který by byl pro nás, nemohu
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:40 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
žanda
Jestli myslíš ten v Takoníně to je u Benešova u Prahy, tak na něj ti můžu poslat propozice. Pošli mi mejl na m.dusinka@seznam.cz
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:56
- Nahlásit
wensday
Ta Sázava se mi líbí, do kdy je uzávěrka přihlášek? Nemohla jsem to tam nikde najít? Je možné tam jet úplně sama na slepo a být prostě přiřazena k někomu třeba do chatky? Nebo tam opravdu lidi jezdí přesně na počty a volná místa nezbývají. Tak nějak nemám s kým jet.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 14:00
- Nahlásit
Garfield
Ahojky Garfe Zavolej na mobil, který je tam uvedený, je na majitelku psí školy K9 Gábinu Pavlíčkovou, je moc prima, všechno Ti řekne. Je možné tam jet na slepo, chatku můžeš mít podle mě i sama pro sebe. Jezděj tam fajn lidi. Určo neva, když nikoho nebudeš znát. My jedem s labinama na ten labradorovej týden - nebo chceš jet s labradorama ??? Je to možný, když řekneš, že si ode mě, tak nějak naplnění toho turnusu zajišťuju svejma kamarádama a net známejma ........
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 14:16 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
wensday
Já chci jet určitě, v celku je mi jedno, jaký turnus, ale když budu někoho znát, bude to jednodušší. Musím to vyřešit ještě v práci, protože už jsem měla dovolenkový termín zadaný a teď to neplatí. Potřebuji vypadnout mezi nový lidi a přijít na jiný myšlenky. Takovou akci bych s Gafem moc ráda zažila, musí to být super.
Ale koukám, že ten Váš turnus je ryze o loveckém výcviku, což není nic pro nás. Já raději poslušnost a zkusit obrany a vůbec socializovat socializovaného psa.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 14:24
- Nahlásit
Garfield
Náš turnus není o loveckým výcviku - je to klasická poslušnost + možnost si zaplatit a zkusit lovecký výcvik.někdo si ho bere,někdo ne. A obrany by tam měly být taky,na ty se těší můj veverkonetopýr )))
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 14:54
- Nahlásit
Ahojky!
Já jedu v létě na agility tábor se svým Bišonkem.
Tady je na něj odkaz....
URL
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 15:03
- Nahlásit
Včelko,tam jsou ale asi agi, že.......to já se svým pesanem nemohu.....chtěla jsem spíš klasický výcvik, obrana atd.....ale pokud to je to ono....tak prosím na email : Leonna@centrum.cz
a moc díky
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 15:46
- Nahlásit
Garfield
JJ, přesně tak jak píše Janča. Jestli chceš tejden koukat na samý labradory, tak pojeď s námi. Ještě jsou volný místa v chatkách.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 16:13
- Nahlásit
žanda
tak sem ti to poslala, myslim že to je spíš na klasiku než na agi.
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 18:55
- Nahlásit
Vcelka
četla jsi diskuzi Risk je zisk? Tam se právě rozhoduju, zda na Takonín, nebo Louny..
|
Ajis
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 20:24
- Nahlásit
Ahoj Garfielde, tak můžeme jet spolu , mám podobný problém jako ty - letošní léto se u mě zatím jeví poněkud bezbarvě a na nějakou psí akci bych moc ráda,ale nemám s kým... Moje fena má zas podobný problém jako tvůj Gaf-DKK 4/4 . Ještě řeším jeden problém-mám obavy vyrazit někam mezi vícero lidí s tou mojí "mírně" nevychovanou, rozmazlenou obludou!
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 20:32
- Nahlásit
Ajis
Jak já vám závidim že mužete kdy chcete Hlavně nevim kam tot dilema
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2006 09:45
- Nahlásit
wensday
Tak jsem tam volala. Pokud bych jela sama, není problém a asi bych se vešla do kteréhokoliv turnusu. Jelo-li by nás odtud víc, museli bychom se rychle domluvit a jednat.
Taky nenapíšeš, že existují takový hezký místa a hodný lidi a fajn akce.... To se musí, informovat. Žalovat ne, ale hlásit se to musí.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2006 10:53
- Nahlásit
Garfield
No ja bych na tu Sazavu jela, ale kdyby tam byla moznost vycviku agi, takhle to pro nas s Veverkou trosku postrada smysl, i kdyz nerikam, ze nepotrebuje cvicit poslusnost Ale agi je tak trochu priorita
|
Ajis
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2006 12:43
- Nahlásit
Garfield
kdybys nesehnala nikoho jinýho, kdo by jel s tebou, tak dej vědět... dajis@centrum.cz
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2006 17:58
- Nahlásit
Azoracek
nečetla, nějak to nestíhám číst všechny příspěvky a ani nechci protože to bych pak nedělala nic jinýho než seděla tady na těch stránkách. No ale to je na tobě co si vybereš za tábor, já nebyla ani najednom, a zatim se na žádný nechystám, takže ti těžko poradim. Ale co mi psala jedna holka ta byla loni v Takoníně a docela si to chválila.
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2006 18:08
- Nahlásit
Vcelka
aha já myslela že jsi byla
|