| Autor |
Zpráva |
pigie
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 08:00
- Nahlásit
Garfield, potom toto zmaz, ale musim sa pochvalit, zdelit vam svoju radost. Dnes som totiz na svojich strankach, v knihe navstev nasla toto:
meno: <mamina> predmet: čas:21-04-2006 21:23:05
Myslím si, že to najlepšie, čo ma mohlo v živote stretnúť, si Ty Zuzka. Ďakujem Ti za všetky krásne chvíle, ktoré si spolu užívame. Tvoj Hugo
Aby ste vedeli, mamina je Hugova chovatelka a nevyslovne ma potesila, normalne mam slzy v ociach... Malo slov a tolko radosti
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 08:04
- Nahlásit
pigie
Myslím, že by to Garfild neměla mazat, proč taky? Vždyť to je super zpráva ne? Potěšilo by to každého.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 08:07
- Nahlásit
pigie
Blahopřeji, myslím že to nikdo nemusí mazat, je to určitě skvělý pocit zadostiučinění, ne???
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 08:23
- Nahlásit
pigie
...pod těmi slovy chybí už jen otisk psí tlapky...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 08:36 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Praca mi tu pada na hlavu, ale stale sa usmievam a myslim na svojho milacika Je to strasne krasny pocit, neviem ako "mamine" podakujem A tesi ma to dvojnasobne, preto, ze psa do bytu mi povodne dat nechcela a velmi ma obracala
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 08:44
- Nahlásit
pigie
Teda až mě dojetím zamrazilo. Myslím, že mamina má pravdu.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 08:52
- Nahlásit
pigie
Ale pigie, vždyť ti to psal tvůj miláček Hugo, nebo ty tomu nevěříš???
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 09:06
- Nahlásit
Gája
Ale to vies, ze to pisal Hugo Pridem domov a potrasiem mu pacickou, utrem slzy do kozuska a zoberem ho na prechadzku
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 09:27
- Nahlásit
pigie
No vidíš, jen ho nepodceňuj, Hugo to byl, kdo jiný..a vyřiď mu, když ti bude chtít příště poděkovat, ať ti to řekne do očí, nemusí se hanbit. Na klávesnici si musí ničit tlapky, víš jak se mu to musí blbě psát, těch "málo slov" , jak jsi napsala....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 09:40
- Nahlásit
pigie
tohle je moc fajn...
a potesilo to i mne - taky doufam, ze moje psiska nic lepsiho, nez ja, potkat nemohlo...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 10:40
- Nahlásit
To je hezké a milé
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:21
- Nahlásit
pigie
Už jsem ti psala, že máš super psa, tak teď to jen potvrdil.........
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:33
- Nahlásit
Dakujem vsetkym a Garfield uz to zmaz, lebo samochvala smrdi
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:39
- Nahlásit
pigie
To není samochvála, to je Hugochvála a ta se nemaže, jasný?? A všichni ti ji moc přejeme (a já trošku závidím). Krásný slunný den pigie...
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2006 17:43
- Nahlásit
Gája
Hugochvála je 100% povolena
pigie
Fakt dojemně napsané ..... ...
|