Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pes bez domova
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:37
- Nahlásit

Chudák Gafíček přišel o domov, stěhuji se s ním a teď ho čeká nějakou dobu střídání podnájmů a každý týden bude jinde. Nemohu si ho dovolit nechat v novém prostředí samotného, za prvé, aby to tam nezrušil a za druhé, asi by strašně tesknil a šílel, protože to tam vůbec nezná. Jak dlouho trvá, než si pes zvykne na nový domov a co s ním udělá časté přemísťování? Máte s tím nějaké zkušenosti?

fromeli
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:41
- Nahlásit

Garfield
náš vlastní pes to nebyl, ale do bytovky se přestěhovali lidičky, tenkrát asi se 4-5letým kokrem a ten kńučel neskutečně asi 2 měsíce, a to fakt ukrutně.
Pak se nastěhovali jiní s boxerem, no a ten byl v klídku během týden. Spíš jen reagoval na hluky pro něj netypické, než aby tesknil.

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:43
- Nahlásit

Garfield
Ježíš, co se stalo???

Jinak myslím, že záleží pes od psa, když je zvyklý být sám, tak by mu ani nové prostředí nemělo dělat problém, se Sárou to mám odzkoušený, když jsem s ní v Čechách, byt na Mníšku nezná, byla tam všeho všudy jednou a pak jsem jí tam musela nechat samotnou, hryzala jsem se celý den, ale Sára byla v pohodě... Když tam bude mít nějakou tu jistotu, svůj pelíšek, svoje hračky, tak si myslím, že by to neměl být tak strašný stres, a hlavně pokud uvidí, že jinak seš tam ty s ním... ¨
Už ho nemůžeš brát do práce?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:46
- Nahlásit

Garfield
no hele, kdyz ho budes mit pres den v praci a odpoledne a v noci bude v novym prostredi s tebou, tak si myslim, ze by to melo byt docela v pohode. bude mit svuj pelisek, svy hracky ... to zvladne ...

Gája
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:46
- Nahlásit

Garfield
Myslím, že u každého psa je to jiné, jako u lidí, někdo si zvyká rychle a bez větších problémů a někdo ne. Doufám a přeji ti, ať už se stalo cokoliv, že ta situace je jen dočasná a vše se brzy vrátí do starých kolejí a budete mít ty i Gaf stálý domov. Držím palce...

Garfield
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:50
- Nahlásit

Jirikovo
Včera jsme to skončili. Bylo to úplně zbytečný o cokoliv se snažit.

Gája
Hlavně už né do starých kolejí Gájo. Cokoliv jen né zpět.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:51
- Nahlásit

Garfield
pojd na chvili na chat

wami
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:52
- Nahlásit

Garfield
Hm, tak drzim palecky at je co nejdriv co nejlip...

Co se Gafa tyka, myslim, ze mas sanci i jinou - v novem byte muzou zacit platit nova pravidla a tudiz mu (treba) muzes vyhradit jednu JEHO prazdnou mistnost s par hrackama a peliskem... A treba se likvidace prestanou konat, kdyz bude ciste "ve svym"...

Jandula
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:53
- Nahlásit

Garfield
Tak to je mi líto, držím palce ať se to dá všechno brzy do kupy...

A co ta práce, budeš si ho tam moci brát?

Gája
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:58
- Nahlásit

Garfield
Tušila jsem, starými kolejemi jsem myslela domov, moc ti přeji, ať to zvládneš i s Gafíkem, jsi silná a bude líp, uvidíš.

wensday
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:48
- Nahlásit

Garfield
Drž se, Ty to zvládneš a Garf jistě taky . Držím palce !

brut
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 11:03
- Nahlásit

Garfield
Držíme Vám oběma palce!!!!!!!

monika
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 14:00
- Nahlásit

Garfield

život je boj! a myslím si, že nepatříš k těm co padnou na kolena. Vydrž, bude líp. Máš slepicu a co je víc!! Držím palce ať to dobře všechno dopadne!!

Eimy
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 14:26
- Nahlásit

Garfield
Taky s Veverkou drzime palce at je co nejdriv co nejlip.... Posledni 2 - 3 mesice sou fakt krizovy

birma
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 14:27
- Nahlásit

Garfield
záleží na sebevědomí psa. My se stěhovali před rokem (asi za měsíc nás to čeká zase). Altárek nakráčel do bytu, zjistil, že tam jsou naše věci a už byl zase doma.
To zvládnete oba v pohodě. Držim palce

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 14:33
- Nahlásit

Garfield
Já myslím že pes svou jistotu nečerpá z místa bydliště ani z toho jestli se to místo mění nebo nemění, ale ze svého pána a v Tobě Gaf oporu a jistotu má, takže o něj se neboj. Držím palce ať si další život uspořádáte co nejlíp!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 15:56
- Nahlásit

Garfield
Jedna etapa života končí a druhá začíná, tak přeji hodně štěstí !

Klárča
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 16:13
- Nahlásit

Vždyt Garfildek není bez domova! Je pořád s tebou a kde jsi ty,tam má domov . A věřim,že bude totálně v pohodě a že mu stěhování nebude vadit

pigie
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 08:48 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Garfield
My sme sa stahovali prednedavnom. Su tomu tri mesiace. Nic som na psovi nepobadala, mal to uplne na haku. Na vsetko si strasne rychlo zvykol. Co ho dost rozhodilo bola vsak prestavba. Podla mna si rychle zvykne. A ty sa drz! A ako napisala Klarca pes je doma, tam kde je doma jeho pan

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 08:59
- Nahlásit

pigie
mal to uplne na haku
to jsou mi novinky.... Myslím, že Huga jen tak něco nerozhodí.

pigie
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2006 11:40
- Nahlásit

Verca
Mala si ho vidiet, ked mi preplaval cez jazero a ja som ho nestihla obehnut, vtrhol medzi ludi (vypadal ako lochneska), co krmili labute a zbesilo tam mokry pobehoval (medzi kocikmi, inymi psami, detmi... hanba, proste hanba). Zistila som, ze z miery sa vyviest da. Tu radost v ociach, ked zacul moj hlas som uz dlho nevidela

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání