| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:05
- Nahlásit
nika00
Nejčastěji chodíme do Milíčáku, nebo do Hostivaře ale milíčák je lepší. Já ho moc neomezuju, sami chodíme tak na hodinu, ale když jdem s někým, tak klidně i na dvě. Jenom jsme v Praze poměrně noví, takže problém je u nás v dopravě. Do autobusu bych si troufla, ale do metra jenom tam, co jsou chodící schody. na eskalátory bych se s ním bála.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:08
- Nahlásit
my uz zvladame vsechny dopravni prostredky..ale nekdy sandynce preskoci a na eskalatory ji musim dostrkat...klidne bysme za tebou nekam prijely..ale okoli haju atd moc (skoro vubec) neznam...mohly bysme pak spolu vencit a treba s tebou natrenovat ty eskalatory
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:44
- Nahlásit
nika00
No, jasně! to budem moc rádi! Ale ještě nevím, kdy, teď toho mám hrozně moc v práci ale hned jak to půjde, tak se domluvím!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:53
- Nahlásit
Jumi
Tak mě napadá, že Sára má asi vytočený oba dva... Ale nevím, musím jí prohlídnout...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:56
- Nahlásit
Jandula
A s čím to porovnáš! když nekulhá, tak bych to neřešila.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:59
- Nahlásit
Jumi
super, tak se nejak ozvi...najdes me tady
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 15:56
- Nahlásit
Jumi
Chelsea je z chovky Chlupaté štěstí, tak doufám, že to bude taky takový naše malý chlupatý štěstíčko a že nám všem i strejdovi Jackovi bude dělat radost
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 15:57
- Nahlásit
Eda
Je sladká viď? Už se jí nemůžu dočkat. Jen je škoda, že to takový maličký a sladký nezůstane...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 16:13
- Nahlásit
ko4ka
je krasna....zustane svetlejsi??
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 16:28
- Nahlásit
nika00
jj, budete to smetanovej goldík ( po tatínkovi )
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 16:32
- Nahlásit
nika00
Tys viděla vodicího bernardýna?? Tak to je teda úlet
Určitě tu canis zkus, taky do toho praštíme, mimi k tomu bude mít předpoklady
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 16:47
- Nahlásit
jj zrovna vcera...byl velkej jak tele...a kdyz sjeli eskalatory, tak ta psovodka.." no vidis jak si sikovna holka"
canis chci...ale v tech zkouskach je vsechno mozny...no a moje sandy se boji vystrelu atd. :-/
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 16:50
- Nahlásit
ko4ka
predpoklady jsou, ale kazdej pes je individualni osobnost...sandy je fakt tunta...tak to chci zkusit...akorat je ta zkouska docela draha..a treba neuspejeje...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 17:01
- Nahlásit
nika00
To bych chtěla vidět, takový vodící telátko. Už náš Jack je na labrouše velikej
No, u tý zkoušky je co vím to, že udělaj nějaký rámus a pokud to pejsek akceptuje, tak v tom nebude takovej problém Ale dá se říct, že je to čistě povahovej test a pokud pes není agresor, tak zkoušku udělá. Viděla jsem dělat canis rotíka, něm. dogu i staforda a taky tu zkoušku udělali. Krom toho, dá se udělat všeobecná zkouška a nebo čistě na co se chceš zaměřit a s tím pejskem pak dělat. To znamená, že se dá udělat zkouška k dětem, ke starým lidem, k mentálně postiženým.....
No, já doufám, že Chelsea bude po svých rodičích. Oba dělaj aktivně canis, maminka je extrémně klidná a tatínek prej střední temperament, takže si myslím, že při správným vedení se k tomu dopracujem....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 17:05
- Nahlásit
ko4ka
oni goldeni jsou uz takovi
a ty uz vis na co by ses chtela zamerit??
ja bych chtela k detem, jenze sandy je tak miluje, ze je az neohrabana a hrozne nadsena...v jejich pritomnosti...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 17:27 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit
nika00
No, tak to bys mohla za dětma do děcáku, jestli je má ráda a je to takovej nadšenec
Já asi k dětem, který jsou třeba po dětský mozkový obrně nebo jnak fyzicky postižený. Viděla jsem pár takových případů a docela mě to ovlivnilo
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 09:39
- Nahlásit
ja ybch jim taky rada pomohla...ale ymslim ze sandy je uz takova ze sama potrebuje podporu, takze nechci aby z ni vysavaly moc energie...
a zas deti z detskyho domova aby ji nejak placaly atd...priznejme si ze nektery sou fakt hajzlici
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:27
- Nahlásit
nika00
jo, to je fakt.... ale ono canis se stejně dělá jen tak hodinku - dvě max jednou týdně, takže by se určitě zregenerovala
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:32
- Nahlásit
ko4ka
a ty uz vis kam pujdes na tu zkousku canis? ze bychom se prifarili aby sme nebyly samotinke
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:51
- Nahlásit
nika00
u nás co vím, je Cantes Polička, což je pro mě nejblíž, takže asi skrz ně. Asi s malou zkusíme v půl roce ZM a uvidíme
Klidně se přidejte
|