| Autor |
Zpráva |
zuzka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 23:10 - Změnil/a: zuzka
- Nahlásit
nedá mi to, ale musím se s vámi podělit
předevčírem jsem zaparkovala v praze, vystoupila z auta, udělala dva kroky a "ulovila" hovno
měla jsem na noze nové botky s vzorkovanou podrážkou, ano, modří už vědí, hovno k nové podrážce láskyplně přilnulo a vděčně ulpělo i v těch nejmenších rýhách
takže jsem došla na schůzku do jisté firmy, omluvila se a asi po čtvrthodině jsem vyplula z toalety s komplet mokrou botou (a stejně to nešlo úplně ven)
jako poctivého sběrače mě naprosto dorazilo to, že to hovno leželo ani ne dva metry od speciálního psího koše, na kterém nechyběly pytlíky!!!
O takových koších se nám, na malém městě může jen zdát, přesto sbírám.
Pražáci, co nesbírají, STYĎTE SE!!! a vlastně nejen pražáci, že
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 23:17
- Nahlásit
zuzka
no to je ale správné, víš ? Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán ( to si říkám, když při uklízení hovna šlápnu do jiného , abych nebyla moc nakrknutá
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 23:20
- Nahlásit
Zuzko, nerozčiluj se to nemá cenu. Mě se taky vždycky otvírá kudla v kapse, když vidím jak tady sousedi vylezou se psem před vchod, pes se tam pěkně vyprázdní, zalezou do vchodu a je to, proto mohou chodit i v zimě jen v pantoflích, protože pes je naučený vyběhnout a páníček stojí mezi dveřma a jen čeká, samozřejmě nic nesbírá. A já blbka po své tříkilové čubině každé hovno, teda hovínko. Připadá mi, že hovínka se sbírají a hovna prostě ne. Teda aspoň tady u nás. Ještě jsem neviděla žádného páníčka většího psa, který by to sebral. A nebuď ošklivá jen na pražáky. Není pražák jako pražák, zrovna tak jsi mohla vystoupit v Brně nebo Hradci nebo ...... Když je člověk hovádko, tak je jedno kde bydlí.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2006 10:30
- Nahlásit
to je jasný..je to v lidech..já teda taky kličkuju mezi cizíma když sbírám naše...ale minule venku jsem potkala souseda s mladým labroušem,který nesbírá....mluvím s ním a nadávám jak moje štěně se brodí v těch hovnech cizích psů,tady na tom trávníku,kterej je jinak krásně posekanej,jaký jsou lidi prasata...on přikyvuje,souhlasí,já v duchu pěním,když v tom se jeho pesan vyse** přímo před námi...SOused zezelenal,narval mi do ruky vodítko a běžel pro pytlík....a veeeelmi sem se bavila tím jak se skoro poblil
|