| Autor |
Zpráva |
suesie
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 10:26
- Nahlásit
Délky 35cm, nepoužitý, v originálním balení. Koupili jsme ho loni pro štěníka, ale nepoužili ho a letos už ho má Cllif bohužel malý. Cena 200kč. Ideální by bylo osobní předání (buďto Praha nebo Ostrava)
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 11:06
- Nahlásit
Zdá se vám to moc drahý, nebo je moc malinkej? Kdyby měl někdo zájem, tak ho klidně pošlu poštou...
|
kac
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 12:46
- Nahlásit
Na mýho labíka je moc malinkej..))
|
Zdenka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 14:30
- Nahlásit
Na mojí pupinku zas moc velkej
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 14:40
- Nahlásit
suesie
a nechceš udělat dobrý skutek a poslat ten obojek Rudovi Desenskému po někom na Ovčáry. Tam je teď v souvislosti se smečkou dovezených týraných psů z Krupé kritický nedostatek a každá pomoc dobrá
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:12
- Nahlásit
Zdenka
Zkrátit se dá vždycky
Evik
je tady někdo takovej po kom bych to mohla poslat? Myslíš, že by měl zájem i o granule? Jsou už ale otevřený (cca 14 dní). Teďka totiž musíme přejít na vet. dietu.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:22
- Nahlásit
no myslím, že Rudovi by se teď taky spíš hodily ty veterinární granule, protože někteří z těch pejsů mají zažívání taky dost špatné. Pokud se týče toho obojku, tak po mně bys ho mohla poslat, ale já se na Ovčáry dostanu až poslední víkend v dubnu. Takže pokud to chceš poslat co nejdřív, pak se optej na Rudově fóru www.dogs.erbak.com - sekce pomožte smečce deprivantů.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:26
- Nahlásit
Evik
No mně je celkem jedno, kdy to pošlu. Když už to mám doma od října, tak mi to tam může zůstat klidně ještě 14 dní. A kde bych ti to mohla předat?
A nevíte někdo o někom kdo by měl zájem třeba o ty granule? Jsou to Purina pro plan puppy lamb & rice. Je toho kolem 6kg Expiračka je do roku 2007
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:57
- Nahlásit
tak štěněcí granule se tam asi neužijou, ale ten obojek tedy, jestli chceš poslat po mně, napiš mi na mail pytlisek@seznam.cz a domluvíme se blíže přes něj, ju?
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 16:03
- Nahlásit
Evik
ok
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 16:27
- Nahlásit
Evik
myslím že i štěněcí se užijou..jsou tam březí fenky ne?
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 08:24
- Nahlásit
sarax
jenomže těm se štěňátka nenechaly a snad nebudu za příliš krutou, když napíšu, že je to dobře.
|