| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 09:15
- Nahlásit
V útulku Šternberk je tento psík a nějak ne a ne se udat, moje zkušenost je ta, že když se psíci dobře ostříhají, zvýší to prudce jejiich akcie udatelnosti, ale u kříženců to ne vždy dopadne dobře, nerada bych, aby pejsek dopadl ještě hůř, tam to chce kreativní a dobře volený střih, poraďte, co by slušelo tomuto pesovi, aby nevypadal jako ovce merino, díky.
Fotky zde http://www.utulek-sternberk.estranky.cz/stranka/tr amp
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 09:17
- Nahlásit
dejavu
Ježíš, ten je bombovej... Mně se právě líbí, jak je takovej střapatej...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 09:18
- Nahlásit
hoj..me se taky libi takhle chlupatej...poradne bych ho vydrbala a vysusila ..ono mu to jeste vic anbyde a bude jak kulicka
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 09:19
- Nahlásit
To je taky možnost ho nechat takhle, ale nějak nikoho takhle neupoutal, takže akce střih je výkřik zoufalství do tmy
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 09:21
- Nahlásit
dejavu
Doprkýnka... já bych si ho vzala hned, ale naši mi to nedovolí... Fakt je kouzelnej...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 09:25
- Nahlásit
Já bych mu nechala střapatou hlavičku a to tělo trochu sestříhla - zarovnala, pořádně vyčesat by možná taky pomohlo, takhle vypadá trochu umorousaně
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 09:28
- Nahlásit
dejavu
nejsem sice střihačka a navíc myslím, že to pejskovi sluší, vypadá jak Ťapka v Mrazíkovi
pokud ale myslíš, chápu, že chceš co nejvíce pomoci, tak bych moc neexperimentovala, ale asi bych mu trochu sestříhala ty chlupy po těle, prostě jen zkrátila chlupy na trupu, hřbetě... a hlavu nechala tak, tu má podle mě parádní.
no to jsem moc neporadila...
držím pěsti ať najde co nejdřív hodné lidi!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 09:29
- Nahlásit
dejavu
Jinak, trošku bych mu prostříhala krk a nohy, ale jinak myslím, že nic...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 09:35
- Nahlásit
holky...ja bych si je vzala vsechny...
http://www.retrivri.estranky.cz/stranka/rarity-v-u tulcich
|
Pincher
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 09:49
- Nahlásit
Je překrásný, nechápu proč ho nikdo nechce. Lidi jsou divný. Má i perfektní jméno, přesně mu sedne.
S té fotky to vypadá že je hrubosrstý tak bych ho rozhodně nestříhala, ale asi bych ho trochu otrimovala. Hlavně tělo, záda, trochu upravit hlavu. Hlavně ale pozor na to aby zůstal harmonický.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 10:13
- Nahlásit
já bych ho 100% stříhala na knírače -fousy udělají větší hlavu a prostřihem se zmenší tělo a pes bude souměrnější.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 14:52
- Nahlásit
souhlasím s moll, taky myslím, že by mu slušel kníří sestřih, ale ten ocásek bych mu nechala chlupatý.
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:11
- Nahlásit
Těžko se radí jen z pohledu na fotku potřebovala bych znát strukturu,hustotu chlupů. Pokud by chtěli tak jim ho ostříhám pochopitelně zdarma. Sice času moc není, ale když se chce...
Jen nevím, jestli by zvládli dojet do Olomouce. Pokud ano ať se ozvou na e-mail. HanaDedochova@seznam.cz
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 17:54
- Nahlásit
Já bych ho jenom okoupala,pročesala Je nádherný a jmenuje se Tramp,takže bych ho ani neměnila ....No možná jenom zastřihla roztřepené konečky ....
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 18:55
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
dekuji, to jste strasne hodna, ja to Vladce ve Sternberku vyridim a az se otepli, jestli se do te doby neuda, tak se s vami urcite spoji a nejak se dohodnete.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 20:36
- Nahlásit
Já bych ho taky klidně ostříhala, ale do Ostravy by s ním asi nikdo nejel. Chlupy na nohách mu nedorůstají? Měl by to být střih omlazující a uličnický? Potom bych mu ostříhala spodní čelist nakrátko, na horní bych nechala jemný a hlavně urovnaný knír, uši bych sjela naplacato, na hlavě rozvernou čupřinu. Jestli má chlupy hrubé, jak to vypadá, souhlasím s tím, že by bylo lepší ho otrimovat, packy a spodek nohou jen srovnat, aby se zbytečně nezužovaly, zadek a vnitřek stehen bych sjela strojkem až do úrovně kolem, stehno bych otrimovala nebo sestřihla tak, aby jemně navazovalo na nohu. Na hrudi bych mu něco nechala a vytvarovala pěkný hrudníček, který by pokračoval na krk, kde by to měl vyholené. Přední nohy bych udělala tak, aby mu zůstaly jen praporečky vzadu, ale zároveň aby to vypadalo přirozeně...asi bych ho musela vidět. Nebo bych tu hlavu sjela pod ušima, vyholila do půli spodního víčka a udělala pěkně kulatý vous...asi bych se na něm dostatečně vyřádila
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:47
- Nahlásit
Osobně si myslím, že delší srst může opravdu ledaskoho odradit, tak bych taky doporučovala na krátko a nechat fousy ;)
|