| Autor |
Zpráva |
Míša 79
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 12:42
- Nahlásit
GarfieldTakovýho společníka a ochránce by ti mohl kdekdo závidět
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 12:42
- Nahlásit
Jirikovo
mno to je fakt,tak obětavej člověk jako seš ty se jen tak nepotká......koho obětuješ dále????
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 12:50
- Nahlásit
sarax
napadlo me, ze bych obetoval treba tebe a vsem rekl pravdu o tech decibelech ...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 12:57
- Nahlásit
Jirikovo
heleeeeeeeeeeeeeeeeee,pšššššššššššššššššššt
počkej,sežeru ti Ronie
vyber si někoho jinýho,bych ti mohla naplácat
začni mladšíma...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 13:03
- Nahlásit
sarax
ti zalichotim, jo?
tady moc mladsich nez ty uz neni ....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 13:06
- Nahlásit
Jirikovo
jůůůůůůůů
důchoďák má vycházky jo že ty se bojíš že ti jí sníme,nebo že pustíme dalšího zajíce že?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 13:11
- Nahlásit
sarax
ne, ale rekl jsem si, ze to s tou pravdomluvnosti nemuzu hned prvni den tak moc prehanet ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 13:58
- Nahlásit
ti zalichotim, jo?
...no já od Jirikova čekala odpověď typu: "No já chtěl začít právě od nejstarší..."
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 14:15
- Nahlásit
Garfield
Doufám, že budeš s úsměvnými příhodami pokračovat, už jsem se zase pořádně zasmála ....Chudák Gaf - být obětí paniččiny chutě na foto roku........
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 14:23
- Nahlásit
brut
Neměl tam lézt blbounek! Taky mi mohl skočit na hlavu a pod oknem je compl a klávesnice a myš a reprobedny a vůbec. Sama bych na to nikdy nepřišla ani při své maximální ujetosti, rvát psa na střechu a věšet ho za běhy z okna.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 14:25
- Nahlásit
Garfield
hele co furt mate s tou strechou??? jsem vam uz jednou rekl, ze se jedna o otvor do sklepa a to by dokazal kazdy pes, ktery by byl tak hloupy a chtel do sklepa skakat ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 14:27
- Nahlásit
Jirikovo
Ty vogo, on tu teď leží a podezřele mu kručí v břiše, ale jako úplnej vopruz. Je to hrozně hlasitý. Sežral syrový kuřatovy krky (né ty včera ty pápěříčkový), ale vopravdický.
Ještě by to tu mohl celý posr.. a budu úplně nadšená životem!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 14:51
- Nahlásit
Garfield
tak uz mas uklizeno po psim prujmu??
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 22:41
- Nahlásit
Garfield
hele a jak je to s tím sklepem???
ti zalichotim, jo?
sis myslela že napíše ty nejstarší???se bojí že mu zejtra moje bojová 2 měsíční pesa zakousne Ronii
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2006 10:27
- Nahlásit
Garfield
Ty se divíš, panička se vybavuje s nějakým cizákem a chudáka Gafa nechá trčet na terase. Tak si řekl, že se podívá, jestli ti ten chlap neubližuje. ....v případě potřeby, že by ho zakousl. .....no a výsledek jsi viděla............máš prostě super ochránce a zlatíčko, toho ti můžeme jenom závidět......
|
moll
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2006 19:59
- Nahlásit
já teda nevím, proč vás překvapuje, že kocouři chodí po střechách - dyť to dělají všude a úplně běžěn?!?
|