| Autor |
Zpráva |
amandaa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 10:54
- Nahlásit
mate niekto skusenosti s granulami firstmate lamb anr rise pre stenata obrych plemien??ja som take jedny kupila ale nejak strasne smrdiapo rybach hoci rybu by to obsahovat nemalo a pes mi ich absolutne nechce zrat. ak ich niekto psovi dava popiste trochu ako vyzeraju alebo smrdia/vonaju. nejak sa mi nzdaju
|
nels
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 10:56
- Nahlásit
amandaa
no mi je dávali,ale po rybě určitě nesmrděli.nepamatuji si jak vypadali,ale voněli normálně
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 11:36
- Nahlásit
amandaa
Krmíme s nimi nejčerstvější přírůstek do rodiny, jsou béžové a rybu z nich nijak výrazně necítím.Obsahují ale rybí tuk, takže trochu rybiny z nich cítit být může..Psice je žere s obrovskou chutí a bez problémů...
|
amandaa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 11:44
- Nahlásit
no ja neviem ci ma nahodou nieko nedobehol, tie granule su dost tmave a vyzeraju hrozne a ani jeden pes ich nechce zret a smrdia len po rybach. daliva nevies mi poradit ako zistim ci su to prave alebo nie??ono to tazko tie granule vyzeraju skoro vsetky rovnako, ale tieto su nesympaticke aj mne.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:05
- Nahlásit
amandaa
A měla jsi je v originálním balení?
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:10
- Nahlásit
amandaa
Přesně tak, mrkni se na www.firstmate.cz, jak vypadá originál balení (Lamb M. a Rice je zelené) a podívej se také, zda nejsou prošlé - žluklé. Mě naopak konkrétně tento drh přijde světlejší, než všechny jiné typy, kterými krmím dospěláky... Na webu FM je i možnost kontaktovat dovozce a zeptat se na ně, zkus to.
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 12:20
- Nahlásit
a co si o těchhle granulích myslí te co se týče složení když je porovnáte třeba s eukanubou, proplanem či ryalcaninem
|