Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / granule firstmate
Autor Zpráva
amandaa
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 10:54
- Nahlásit

mate niekto skusenosti s granulami firstmate lamb anr rise pre stenata obrych plemien??ja som take jedny kupila ale nejak strasne smrdiapo rybach hoci rybu by to obsahovat nemalo a pes mi ich absolutne nechce zrat. ak ich niekto psovi dava popiste trochu ako vyzeraju alebo smrdia/vonaju. nejak sa mi nzdaju

nels
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 10:56
- Nahlásit

amandaa

no mi je dávali,ale po rybě určitě nesmrděli.nepamatuji si jak vypadali,ale voněli normálně

daliva
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 11:36
- Nahlásit

amandaa
Krmíme s nimi nejčerstvější přírůstek do rodiny, jsou béžové a rybu z nich nijak výrazně necítím.Obsahují ale rybí tuk, takže trochu rybiny z nich cítit být může..Psice je žere s obrovskou chutí a bez problémů...

amandaa
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 11:44
- Nahlásit

no ja neviem ci ma nahodou nieko nedobehol, tie granule su dost tmave a vyzeraju hrozne a ani jeden pes ich nechce zret a smrdia len po rybach. daliva nevies mi poradit ako zistim ci su to prave alebo nie??ono to tazko tie granule vyzeraju skoro vsetky rovnako, ale tieto su nesympaticke aj mne.

Syska
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:05
- Nahlásit

amandaa
A měla jsi je v originálním balení?

daliva
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:10
- Nahlásit

amandaa
Přesně tak, mrkni se na www.firstmate.cz, jak vypadá originál balení (Lamb M. a Rice je zelené) a podívej se také, zda nejsou prošlé - žluklé. Mě naopak konkrétně tento drh přijde světlejší, než všechny jiné typy, kterými krmím dospěláky... Na webu FM je i možnost kontaktovat dovozce a zeptat se na ně, zkus to.

borderojd
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 12:20
- Nahlásit

a co si o těchhle granulích myslí te co se týče složení když je porovnáte třeba s eukanubou, proplanem či ryalcaninem

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání