Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Howavard a kůň?
Autor Zpráva
Lily
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 22:47
- Nahlásit

Zdravím všechny pejskaře,
chtěla bych se Vás zeptat na zkušenost howavard a koně? Jde to dohromady? Chtěla bych si pořídit psa a brát ho sebou na vyjíždky, přímo doma koně nemám, jezdím jen párkrát týdně v oddíle. Taky by mě zajímala orientační cena (zatim mám informace za PP 14.000,- a bez PP 5.000,-). Děkuji za reakce

shiba
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 06:58 - Změnil/a: shiba
- Nahlásit

Mí známí mají i hovawarta ( ) i koně a problémy nemají. Psa měli dříve než koně a bez problémů si zvykl. Chodí s něma na vyjížďky a aniž ho to učili, pohybuje se kolem koní, neutíká.
Kupovali ho bez PP za 2500, protože se mi nepovedlo jim to rozmluvit a pes má (skoro se mi chce říct samozřejmě) problémy s kyčlema. Takže doporučuju dobře rozmyslet.

Meta
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 07:13
- Nahlásit

Hovawart se dá koupit za 10-15 000 Kč. Náš Bert byl předběžně domluven za deset, ale poradkyně přesvědčila chovatelku (byl to jejich první vrh), že kazí ceny, takže stál 12.

Tonda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 20:59
- Nahlásit

Muj stal bez PP 4000kč.Bavil jsem se s jednou majitelkou fenky s PP,a rikala ze jsou na Morave levnejsi nez Cechach.Ale nevim co je na tom pravdy.Moc se me to nezda.Ta jeji s PP stala 8000kč.
Jinak muj je taky s konikama,ale na vyjizdky jeste nechodi,protoze je na to jeste mlady.Vychazi spolu ale perfektne.
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_i d=5422
S tim ponikem jsou doslova jak dva milacci.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání