| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:39
- Nahlásit
Tak si představte, co se mi včera stalo. Vyrazily jsme ještě v podvečer na lítandu do parku, protože bylo krásně, říkala jsem si, aspoň bude vylítaná a bude spát. No přidal se k nám týpek s boxínkem, pejsek v pohodě, ti dva si spolu hráli. Horší to bylo s tím "neodolatelným" borečkem (aspoň tak si podle mého připadal). Nejprve se strašně divil, čím to,že tak dvě pěkný holky ještě při venčení nepotkal, pak začal popisovat Tesinčinu "roztomilou frndičku" (to když se malá náhodou při hře překulila na záda) a nakonec mi důvěrně sdělil, že by chtěl být psem, že by mohl v parku beztrestně skočit na každou fenu a užít si s ní. Dál jsem neposlouchala, popadla rozdováděného psa a mazala pryč. Hmmmm...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:41
- Nahlásit
Teda tos měla štěstí! Aby teda někdo popisoval pipku psa, to jsem ještě nezažila. Teda fuj, prase....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:42
- Nahlásit
Verca
Prý: Jakou tam má ale roztomilou brázdičku...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:43
- Nahlásit
to je sranda ne??? no tak to je teda sila...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:46
- Nahlásit
nika00
Néé..to se mi fakt včera stalo. Já jsem to tu ani nechtěla psát, ale tak nějak mám chuť napsat, co za blbce chodí po světě. A to já se s ní dala ochotně do řeči, protože se s každým pejskařem ráda pobavím a poplkám o pejskách, ale tohle byla síla. Nevím, možná na toho roztomilýho boxínka někoho takhle sbalil....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:51
- Nahlásit
ja bych ho poslala do pr....
tohle se mi teda jeste nestalo..spis sou jako "nenapadni" a rikaj jeee to je asle hezkej pejsek, muzu si ho pohladit?a jak se jmenuje? a kolik mu je? a blalbalb...ale tohle je fakt deviace...jeste se rozplyvat na brazdickou u fenky...no to bych mu dala asi ranu...kolik mu tak asi prosim te bylo???
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:54
- Nahlásit
Syska
Jakou tam má ale roztomilou brázdičku...
To je idiot!!! Zvedá se mi žaludek z takových lidí!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:55
- Nahlásit
Tak třicet si myslím. No já jsem takovej ten typ, co radši vezme nohy na ramena, jenom jsem mu na to řekla, že se takovým způsobem s ním bavit nebudu a šly jsme pryč. On za mnou volal: ježííííš, slečnooooo, já to tak nemyslel. Ale já jsem se ani neotočila, to tak, se ještě budu vracet ne...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:56
- Nahlásit
Verca
To je hrozný, že? To je jak kdybych mu říkala, ten Váš boxínek má ale roztomilý kouličky....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:57
- Nahlásit
pche....debil...zrejme to nektere slecny taky rajcuje....tentokrat se ale asi spletl....buhvi co doma dela s tim svym psem... :-/
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:01
- Nahlásit
...jednou na psí louce ,jak tomu u nás říkáme, se ke mě přihnaly asi tak 13-ti leté holky,že na ně z roští kouká nahatej chlap jen v ponožkách. Tehdy bylo mému psovi asi 10 měsíců a vždy měl rád lidi a byl na volno,jak holky ukázaly křoví, šel to tam prosmějčit. Roští hezky praskalo,když pesan běhal kolem naháče, možná měl kliku, že trenky neměl, jinak by je pral. Bylo vedro, pesan tlamu dokořán, ukazoval zoubečky. Na přivolání tedy přiběhl, ač se mu ta "sranda" asi líbila, chlapovi asi méně,zbalil ponožky a zdrhnul,než přijela policie.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:05
- Nahlásit
žanda
No já doufám, že tady ten typ, co straší nahej holčičky v parku, to nebyl, ale...co můžu vědět že jo. Ony ty kecy teda stačily. Navíc už bylo dost šero a kolem už tolik lidí nebylo a ten park je docela obrovskej...doufám, že si to tady někde třeba nečte a nepočká si na mě...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:06
- Nahlásit
Sysko uchyly bohužel potkáš i v autobuse..........a v parku kde e šero nic moc, tak eventuelně klíče do ruky.......a rychlé nohy pryč.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:08
- Nahlásit
nebo psa trhače )
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:11
- Nahlásit
žanda
No tak ta moje by se před ním vyvalila na záda a nechala se drbat, miluje prostě každýho člověka a nedovedu si představit, kdybych se s někým třeba prala nebo něco, tak by to asi ještě brala jako hru...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:12
- Nahlásit
kdyz my mame treba takove domaci prani a ja se peru s pritelem tak sandynka vzdy akorat skace na me a kouse me... takze pes obranar
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:13
- Nahlásit
tak já měla setkání letos v lesáči v Hostivaři - takové už pološero , mezi 4.-5. odpoledne , zkoušela jsem s pesany aport a najednou takovej tak mezi 25-30 bych tipla , vypadal docela dobře , jak jsem pak viděla zadek měl také docela dobrej , Myslela jsem, že kouká jak to psům jde , tak jsem se věnovala pesanům a najednou jsem slyšela podivnou nabídku, tak jsem se otočila a on kalhoty dole a o cosi se snažil ručkou , kolem sníh a byla docela zima , asi byl členem klubu otužilců. Tak jsem jen pronesla : "no tohle ukazovat , to bych se styděla " uklidila jsem aporty , během uklízení jsem hlasitě stále uklidňovala psy - hodnej, nesmíš .....jako kdyby ho jinka chtěli sežrat a šla jsem pryč . Doufám, že nastydnul na "močák"
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:15
- Nahlásit
mac1
Panebože...nechutný. Já vůbec nevím, co bych v takový situaci dělala, jestli bych taky něco takovýho ledabyle pronesla nebo jestli bych zdrhla. Oni totiž prej nachází uspokojení v tom, jak se ten člověk lekne a zdrhne...
|
nika00
Člen |
- Nahlásit
chahchchcaaaa...taky dobryyyyy
|
žanda
Člen |
- Nahlásit
Sysko taky nemám zlýho psa, sice pupek každýmu neukáže,ale lidi nežere ) Jen patří do skupiny méně oblíbených plemen, tak že to naštěstí moc lidí nemá chuť zkusit, zda je fakt hodnej.
Jednou napadli kluci kamarádku se mnou venčící a musela jsem dát psovi povel štěkej, jinak seděl a koukal, trouba. můj zlatej.....když jsem začala děsně řvát, teprve pak si snad řekl-něco se děje a začal vypadat že by snad i bránil....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:17
- Nahlásit
mac- to co jsem popisovala nahoře bylo taky u přehrady v Hostíku na jedné z těch louk...nebyl to můj ponožkový přeborník v zimě? )
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:18
- Nahlásit
No nic, pro dnešek končím. Tak snad ho nikde nepotkám....
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:19
- Nahlásit
žanda
no možná jo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:24
- Nahlásit
Syska
Fuj...ale zase buď ráda, že jen mluvil.....a neboj, on si najde jinou, které to vadit nebude.......
mac1
Já jednou jako holka těsně po škole ( pracovala jsem tou dobou na patolce a tam takových vtipů různě proběhlo spoustu) šla na Karláku přes park. Vyběhl z křoví takový malý mužíček a že mi něco ukáže. Rozhrnul si plášť a začal se naparovat a ohmatávat. Tak jsem se na něj podívala a řekla: Jéje, vy ho máte ale malýho, nevadí vám to? Chlap skoprněl, zahalil svojí chloubu a utekl. Když jsem to vyprávěla v práci, tak jsem zjistila, že nea tom místě byla před pár dny znásilněná a polouškrcená holka. Ufff, to se mi udělalo zle.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:28
- Nahlásit
no tak treba mu tak rekla" teda paneeee...to je ale macek "
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:30
- Nahlásit
brut
Tak to já takovou odvahu nemám. vždycky beru nohy na ramena. U nás je jeden park, kde jsou samí úchylové, asi tak tři, co si tam ....ehm...honí péra a připadají si úchvatně. Jednou se mi dokonce "podařilo" narazit na úchyla, co zrovna dosáhl orgasmu, ale to jsem byla tak 13 letá a myslela jsem, že čůrá, že? ..jen se přitom tak divně tvářil. bléé. No ještě teď je mi špatně.
|
Rexxy88
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:32
- Nahlásit
No já už jsem na "vocasníky" úplně zvyklá. U nás v parku jich jsou mraky, už mě nijak neberou . Skoro pokaždý v létě na nějakýho narazím ,nevím jestli mám takový štěstí nebo je přitahuju já ) Jednou jsem šla s čoklesema na zadní cestu,není moc udržovaná a jsou tam pole a tam byl jeden úplně nahatý pán a normálně tam cvičil Nejdřív mu moje pozornost dělala zřejmě dobře, jene já jsem měla shodou šťastných náhod zrovna foťák a zlomyslně jsem se rozhodla, že ho vyblejsku.Než jsem stačila zaostřit,byl někde za horama
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:32
- Nahlásit
Verca
Já se taky bojím, ale v tu chvíli mně prostě připadal malej a tak jsem mu to řekla. Asi se urazil....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:33
- Nahlásit
Smarja...to k nam na zakladku chodil uchylak, na vratnici ze sebe udelal tatinka a pak si ho sel mrskat do saten...
jinak ja taky vetsinou(stalo se mi to asi 2x) na nejakou nabidku zda se nechci aspon koukat odpovedela ze fakt ne a sla sem dal...jinak ja pry vypadam nepristupne a namyslene, tak me se moc neptaj
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:34
- Nahlásit
Rexxy88
|