Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tři zakrslí králíčci a Rotvajler
Autor Zpráva
Pavlušša
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:03
- Nahlásit

Ahoj lidičky,máme doma tři zakrslé králíčky a chtěli by jsme si pořídit Rotvajlera.Máte někdo zkušenosti se zbližováním jiného zvířátka (nejlíp králíčka) s Rotvajlerem....?Děkuju moc za rady o odpovědi....

Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:10
- Nahlásit

...ten nadpis mi zní jako pohádka pro dospělé... v hlavě se mi vybavují jen ty krvavé scény a létající kousky králičích tělíček, spokojený olizující se rotvík...

Meta
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:17
- Nahlásit

Není to moc veliký chovatelský skok - od králíčků k rotvíkovi?

Anu
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:18
- Nahlásit

Rituška -rotík má na zahradě 30morčat a slepice.Super.Než potkala mého basenjiho tak nevěděla na co má zuby.Teď už je morčat jen 15 a slepice žádná.jak si to vychováš takový to máš. Jde to,ale musí být rotík od mala.

Anu
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:19
- Nahlásit

zapoměla jsem a hlavně nás nesmíš potkat,ale to snad né....

moll
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:20
- Nahlásit

Meta
to nemá být "od králíků k rotvíkovi", ale "od králíků ke králíkům+RTW"

pokud RTW bude malé štěně, tak snad nehrozí sežrání králíků, ale umordování při hře - naši pesové se jednou dostali ke kotěti, které jsme měli jako bezdomovce v garáži, a udlachnili ho - ani škrábaneček na něm nebyl, jen prostě nevydrželo hru.

Meta
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:29
- Nahlásit

moll

No, ti králíčci vymizí, pokud nemají podzemní nory či pevnou voliéru. Zůstane rotvík.

Teresska
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:59
- Nahlásit

Taky si chci pořídit Rotvajlera....(mám i známé kteří chovají Rotvajlery) ve všech knížkách které o nich mám (je jich asi pět) píší že když se Rotvajler zná s jiným zvířetem od malinka a jako malý na něj nemá negativní vzpomínky pak je vše O.K.V knížkách o králíčkách bude jistě rozepsáno jak máš psa a králíčka zblížit (mám kamošku která to udělala podle ,,návodu")......chce to jenom důslednost ve výcviku a výchově.Akorát nechápu některý ty lidi tady....jako:létající kousky králičích tělíčka a olizující se rotvík...úplně nechutný a jak může miít někdo takovej ke zvířatům cit..?!Copak to nejde napsat líp..?!

moll
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:10
- Nahlásit

Teresska
pročti si příspěvky garfielda a poznáš, že takovéto imaginace jsou myšleny v nadsázce, určitě to nejsou opravdové stavy její duše

žanda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:48
- Nahlásit

tedy my králíčka máme a byl u nás ještě s morčákem dřív,než pesan............haf strká hlavu do přepravky s králíkem, oblizuje ho ,nanejvýš do něj rypákem trochu strčí,ale nikdy neměl tendenci ho sežrat. Na volno puštěnýho králíčka máme jen pod dozorem,jelikož pes je kam šlápne,tráva neroste,tak aby tu naší holku králičí nezašlápl,ale jinak pohoda.

žanda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:36
- Nahlásit

pěkné nosnice zbyl akorát masakr na polívku...................

jelikož jsme rodina zvířaty obkopená co jsme rodina) měli jsme i papuocha- velikostí takový holub. Hodný, neštípací a ani moc hlasitý. Oba psy si vychoval už od mala,ještě,když jako štěňata otravovala-klovnul je a byl navždy klid. Do dnes našeho psa nezajímají ani ptáci venku.............no zase ho jo sakra zajímá něco jinýho))

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání