Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Vozíky za kola PRO PSA
Autor Zpráva
Barča
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 10:35
- Nahlásit

Naši mají asi 3km od našeho domku zahradu a já tam často jezdím,ale jeden usek asi 2 km není jiná cesta než po silnici tak tam chodím s pejsou pěšky,ale někde jsem četla,že jsou i vozíky pro pejsky.Myslím,že by to bylo pro ní lepsí,protože s těch aut je docela nesvá a než to přejdeme pěšky,je to věčnost.Na kole by to bylo za 2 minutky.Máte nějaké zkušenosti?Případně nějaký kontakt kde bych vozít sehnala?Děkuji

Barča
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 10:47
- Nahlásit

Tak mi prosím něco napište,každý názor vítán

wami
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 10:51
- Nahlásit

Barča
Ja to videla akorat na fotkach z ciziny...
U nas bych to asi normalne vyrobila z dvoukolaku, jen bych tam pridelala kloubovou hlavici, aby to odpovidalo bezpecnostnim pozadavkum...
Kruci, nekde jsem mela i stranky, kde to nekdo v CR vyrabel, ale nevim, jestli to najdu...

Jandula
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 10:56
- Nahlásit

Barča
tohle prodávají v chorvatsku

http://www.pet-centar.hr/content/view/93/36/

wami
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 10:57
- Nahlásit

Nebo se da pridelat na nejaky normalni dvou kolak kennelka...

A neco takoveho jezdi i u nas po vesnici, vozej se v tom deti, predelat to na psa by asi nebylo nejak tezke...

wami
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 11:09
- Nahlásit

Tady je ten detsky, asi by se dal nejak predelat, ale ta cena...

No a tenhle je za mnohem mensi cenu a rekla bych, ze se da pouzit pro psa i bez uprav!

JUPIIII!
Tak tohle jsem hledala, tady je presne vozik za kolo pro psa!

Zdenka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 11:20
- Nahlásit

Je to hezký, ale ty ceny taky. To malou radši vezmu do batůžku na záda, ale s velkym pesanem je to horší, to by bylo fakt praktický.

wami
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 11:24
- Nahlásit

Zdenka
Ted se na mujpesovi resi takova ta pruzina ke kolu, jako drzak na psa, neumim to popsat... Tady je na to video...
springer

Taky by to bylo resenim...

Ale ja osobne jsem vyznavac musheriny, takze pokud mozno jezdime jen po vedlejskach a lesnich cestach a nechavam se psem klasicky tahat... Kdyz uz musime do mesta, ucim psa behat i klasicky vedle kola, voditko v ruce, ale to jen v ejnutnejsich pripadech, moc uz to nepodnikam - ale psi to umi...

Barča
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 12:55
- Nahlásit

Moc děkuji .Ještě to prověřím.

Tina
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 13:19
- Nahlásit

http://shop.schnauzer.cz/view_product.php?product= KRL_31462

stamir
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:41
- Nahlásit

Barča
skús si najprv zapriahnuť hociaký dvojkolák. S vozíkom za bicyklom je to dosť makačka. Ak tam máš kopečky, aj tak možno pôjdeš pešo.

moll
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:54
- Nahlásit

na intercanisu v brně ukazovali vozík pro psy, který se zapojuje jako sajdkára vedle kole. je to trubková konstrukce - jako ohrádka s odsouvacím dnem. pes cape vedle kola v ohrádce a když už nemůže, tak se pod něho dá dno a on se veze jako balík. bylo to hezké, ale drahé - kolem 10.000,-.

Ebony
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:12
- Nahlásit

tohle mají ve Francii
cena 89 euro

Barča
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:26
- Nahlásit

wami
Ebony
Díky za obrázky a informace.Dvoukolák stojí 1300,-Kč.Ale musela bych vymyslet bezpečné uchycení na kolo a vypolstrovat a taky se mi ty stěny zdají malé,aby mi nevyskakovala.Ještě to musím vymyslet

wami
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 11:00
- Nahlásit

Barča
zkus proste primontovat na ten dvoukolak kennelku...

Barča
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 18:45
- Nahlásit

wami
Mám jen jednu vysokou školu...co je to kennelka????

Barča
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 18:58
- Nahlásit

wami
Už se mi rozsvítilo....to bude tím stresem ze zkoušek....cpu si tam ekonomiku a druhou stranou mi vypadávají důležité pojmy jako třeba kennelka

wami
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 19:28
- Nahlásit

Barča
Ja nemam (jeste) zadnou, ale snad se konecne dohrabu i k tomu MaGoRovi...

Klárča
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 19:44
- Nahlásit

wami
Tak takový,ale větší jsem viděla pro jedno děcko

Barča
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 08:44
- Nahlásit

Tak jsem objevila na netu dvoukolák s ojí na kolo.Stojí "jen"2600,-Kč ,ale musela bych tam koupit nějakou přepravku,protože to má nízké stěny a není skládací.A ještě skládácí s vysokýma stěnama,nemusela bych dělat žádné úpravy ale stojí 3500,-Kč.Já vím,že jsou to blbiny,ale pro mě momentálně velké dilema

monika
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 08:51
- Nahlásit

Barča
pro mě by to byly vyhozené prachy.Dorku bych tam nenarvala.Brala bych ale asi ten s tou nižší stěnou a spíš bych se to pak snažila upravit podle svého.Jinak štěnda jsou na světě.

Barča
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 08:55 - Změnil/a: Barča
- Nahlásit

[monika
Tak napiš,jaké jsou a už jsis vybrala?A ten tvuj vet je na straně silnice kde má stolařství pan Velička?Nebo na druhé straně?At se mi to dobře hledá.Napiš !!!!!

monika
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 08:59
- Nahlásit

Barča
jsou nádherné, fotky mám na stránkách.Narodili se včera.Konvička má ordinaci na pravé straně když jedeš od Frýdlantu. Jak je Norma.Projedeš kolem Normy (naproti je Ferrum), pak jsou učnovské dílny a pak už je Venuše a budova bývalého JZD.Předtěma budovama je živý plot, to najdeš neboj.Já myslela, že už si tam byla.

Barča
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:06
- Nahlásit

monika
Tak já se jdu mrknout na ty tvoje štěnda.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání