Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Nervní psi a důchodci
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 14:52
- Nahlásit

Vím, že na tohle tema je tady už spousta diskuzí, ale dneska jsem se neuvěřitelně vytočila. S kamarádem jsme byli domluvení, že se pojedem kouknout na cuorsing a už cestou k němu jsem potkala ženskou a ta na mě už z dálky volala, ať si chytím tu sovu "veverku", že ten její pes je zlej. Tak sem si dala Veverku k noze, na urovni psa jsem ji pustila, klidek, pohoda, psice si toho druhyho hafa ani nevsimla... Ale cestou zpatky jsme tu (s odpuštěním) bábu, potkali zase. Stejnej scénář :"Chyťte si ho, ta moje je zlá", tak psice zase dostala k noze, navíc šla mezi mnou a tím kamarádem, druhýho psa si nevšímala, ale když jsme je míjeli, tak pes té babky vystartoval. Psice ta uskočila bokem a natlačila se na toho mýho kamaráda a babka to komentovala slovy: "Máte si ho chytit", tak sem ji odpověděla, že by to vyšlo nastejno, at bych psici mela na vodítku nebo jen tak u nohy...

No je tohle normální? Chápu, že někdo může mít psa nerváka, ale snad pokud o tom ví, tak se má podle toho chovat a ne chtít po ostatních, aby si kvuli tomu sedli na zadek...

Dáška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 15:04
- Nahlásit

K.ate sím tě, důchodce vůbec neřeš, to nemá cenu...my zas ve Zlíně musíme obcházet nějakého ktréťana s cano corso či co to je, už z dálky řve: obějděte mě, já ho neudržím...ale náhubek ten pejsek ještě asi neviděl...blééé
jo, máš maila

Dáška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 15:11
- Nahlásit

teda samo cane corso a ne cano )

Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 15:20
- Nahlásit

Dáška
To se nedá neřešit, i když mi to tim kamošem bylo řečeno taky, ať to neřešim, že to nemá smysl, ale mě to fakt nadzvedlo... Sem měla chut nakopnout babu a pak psa...

Na maila sem odpovedela

Dáška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 15:25
- Nahlásit

Eimy: jo, díky na coursing se určo doprav, pučíme zas veverce uzel

Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 15:26
- Nahlásit

Dáška
No dneska sme byli jen na čumendu tady u nás a Veverka se mohla uštěkat a ukňučet A měla smulu, mrcha neběhá, mně se dneska běhat nechtělo, tak sem se ani nedomlouvala, jestil bych ji mohla pustit Třeba si uvědomí, jaká je to vzácnost Veverce radši vezmu vlastní uzel, ať vám ten váš nezničí už uplně

Dáška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 15:29
- Nahlásit

Eimy

Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 15:38
- Nahlásit

Dáška
Se směješ, ale tos ještě neviděla (u ní) Ona viděla střapec a mohla se uškrtit A štěkala a pak kňučela a tak furt dokola, i když to zrovna někdo natahoval Vypadala jak uplnej maniak a ja pred kamaradem asi jako tyran, kterej ji tu super zabavu nechce dopřát

fromeli
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 15:49
- Nahlásit

Já u potkávám na sídlišti 2 důchodkyně, jedna má psa a druhá teď dvě fenky, pokaždý na mě halekaj, že to jsou fenky, tak sem jim dneska opět vysvětlovala, že tý mojí je to fuk, že se snáší s každým psem. Nemohly to báby pochopit, prej, že dvě feny se nikdy nesnesou, tak sem jim sdělila, že to je jedině jejich blbou výchovou a neplatí to vždy a všude.

Jinak to stejný dělají, ikdyž z dálky vidí psího kluka

evina
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 22:34
- Nahlásit

Eimy,fromeli:tady báby taky prudějAsi nejvíc jsem byla v šoku,když se můj pes ve zhruba 4.měsících rozeběhl k jinému a baba na mě ječela,co to mám za blbého psa,že jejího napadl!A to se jen rozeběhl a chtěl si hrát.Nedala si to vysvětlit..Ale to nejsou jen důchodci,kdo nepoznají různé formy chování psů.Fakt nechápu,jak někdo může vlastnit psa a nepoznat kdy pes hrozí a kdy si chce jen hrát.Nedávno to totiž bylo i naopak.Druhý pes po mém vyjel a pán mi na to řekl,že si chce jen hrát

Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 23:33
- Nahlásit

evina
Ja bych na ntu babu za normalnich okolnosti asi ani nereagovala, jen proste posledni dobou mam obdobi, kdy me vsechno stve, tak mi to tak ulevilo, ze sem na nu houkla zpatky.... a byt tam sama, asi bych ji to vysvetlila jeste dukladneji

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání