| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 07:59
- Nahlásit
Ketrin
myslis jako ze ®onie by byla zachranarsky pes? ne, byl jsem tam bez psa. u dobrovolniku, ale docela casto jsme jezdili na takovy akce jako byly povodne, hledani ztracenych deti a tak ... jenze to jsem pracoval na bernaku a tam slo zavolat v pondeli v noci, ze odjizdim nekam a ze v utery a ve stredu neprijdu. nemusel jsem si na to brat dovolenou, vedeli co delam a tolerovali to ... ted u kapitalistu bych si na kazdy vyjezd musel vzit dovolenou a jeste bych ji tak v polovine pripadu treba ani nedostal ....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 08:05
- Nahlásit
Na jižní Moravě na ...
Jestli jste včera koukali na zprávy a viděli tu přeplněnou Vranovskou přehradu a jestli jste ji někdy viděli v normálu, jak vysoká ta hráz je, tak...prostě včera mi z toho běhal mráz po zádech. A už došlo k tomu, o čem jsem tu předtím psala. Svitava v naší rodné vísce bere u zaplavených chat všechno, včetně zvířat a včera jsem mluvila s máti a ta říkala, že dokonce viděli utopenýho psa plavat i s boudou, ke které byl uvázanej...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 08:16
- Nahlásit
Jirikovo
No jo, tak to je škoda, viď.
Syska
Hrozný.
Jestli jste byli v posl.letech v pražské ZOO a viděli, jak to tam pěkně zrekonstruovali po té povodni... a teď jim to hrozí znova.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 08:20
- Nahlásit
Na svého psa a na morče bych nikdy nezapomněla. Jednou (když jsem ještě bydlela na baráku) tak jsme mysleli, že nám v kotelně hoří (mamka jen přehajcovala kotel) a byly jsme jen baby doma a tak jsme utíkali v mrazu ven, já běžela ještě do horního patra pro morčata (i od sestry), na krok jsem neviděla, ale bez nich bych prostě neodešla. Jsou to také živý tvorové.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 08:23
- Nahlásit
Syska
To je děsivé. U nás je zatím klid, ale je pravda, že v zahrádkářské kolonii mají lidé taky svoje pejsky, kteří jim hlídají chatky a zahradní domky, je to kousek od řeky a kdyby se vylila, tak nevím zda by si vzpoměli, že tam mají psy a běželi je zachránit, u některých mám pocit, že jim tam přinesou jednou za týden žrádlo a vymění vodu a víc se o ně nestarají, psy jsou buď zavření v kotci, nebo tam pobíhají na oploceném pozemku, ze kterého není v případě ohrožení úniku.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 08:26
- Nahlásit
Gája
Právě, že v těch zahrádkářských koloniích, co už jsou zaplavený, lidi mají ty psy taky na hlídání a jezdí je tam jen krmit. Když si představím tu bezmoc toho pesana, jak se na něj valí voda a on uvázanej u boudy, tak...radši nemyslet. Taky co bude děs, až ta voda opadne, oteplí se a všude plno zdechlin z těch utopenejch zvířat...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 08:41
- Nahlásit
Verca
Jenže ty jsi ještě mlaďoučká a nezkažená penězma atd., pro tebe má větší hodnotu živý tvor, než pro někoho norkový kožich.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:02
- Nahlásit
Po posledních záplavách jsem byla na chajdě a šli jsme k řece, už nikde velká voda nebyla-a jak jsme stáli na břehu-upozorňuji,že to nebyl kraj řeky- utrhla se s námi půda...pes byl asi 9-ti měsíční- já zahučela do vody tak po prsa, pes propadl na dno......málem se nám tehdy utopil,nezachytit ho včas. Také mě nenapadlo, že tak daleko od břehu se může zem urvat,když už je voda pryč.....proto teď na hafíky pozor.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:11
- Nahlásit
Gája
Jelikož jsem vyrůstala v celkem chudé rodině, tak penězma opravdu zkažená nejsem a i když mám ted peněz více, tak jsem skromná i nadále a asi se ani nezměním, tudíž pro mě je a bude pořád živý tvor to nejdůležitější.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:20
- Nahlásit
Verca
Mám zkušenost, že lidi vyrůstající ve skromnější poměrech jsou opravdu mnohem lepší, není to jen omletá fráze, takže ti věřím.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:22 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Gája
Děkuji. (lepší by byl červenající se smajlík)
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:29
- Nahlásit
Verca
To vůbec nemáš zač, já sama se mezi takovými lidmi líp cítím. Mezi pracháči a snoby mám tendenci se vždy opupínkovat...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:34
- Nahlásit
Gája
jj, takovou mám šéfovou a občas mi je na blití.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:38
- Nahlásit
Verca
Tak to ti nezávidím, i když na druhou stranu to blinkání je rychlejší a máš potom klid (aspoň doufám), kdežto mě pak ty pupínky vydrží několik dní a nevypadá to esteticky dobře....
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:51
- Nahlásit
Gája
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 10:11
- Nahlásit
Verca
Díky za smajlíka, ale zas tak vtipný to nebylo, spíš reálný..a realita jak víme, bývá občas krutá...
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:25
- Nahlásit
no taky bych byla schopná v případě nějaké pohromy nejdřív zachránit dítě a všechno co tu mám živé a peníze možná potom,jestli bych si na ně vůbec vzpoměla.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:36
- Nahlásit
arsiela
To určitě, ono co si budeme namlouvat, peníze jsou setsakramentsky důležité, ale chce to nějaký ten žebříček, takže člověk, zvíře, majetek.. I když těžko soudit, pokud člověk podobnou situaci nezažil, neví jak by se v té krizi zachoval...
|