Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Rotvajlerek do bytu
Autor Zpráva
Pavlušša
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2006 15:47
- Nahlásit

Ahoooj,
chtěla bych se Vás zeptat jestli je možné pořídit si Rotvajlerka do bytu (3+1) v případě že by měl maximální dostatek pohybu...?Díky moc za jakékoli příspěvky..

jessiertw
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2006 15:51
- Nahlásit

Pavlušša

Myslím, že to problém není. Já mám tedy rotviky venku, ale určitě by byli spokojení i doma. Pokud to nebude vadit tvým sousedům

ati
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2006 16:41
- Nahlásit

Pavlušša
problém to není ,já měla v 3+1 dva rotvíky + čtyři štěníky

Kolie
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2006 17:23
- Nahlásit

Já rotvajlera nemám, ale sousedka má křížence rotvajlera ( v bytě 3+1 ).Hodně s ním běhá a chodí ven a je to vpohodě. Ale jednu dobu s ním neběhala a byl s toho chudák celý špatný. Taky si ho musíš umět vychovat, protože když byl ten její polorotvajler ještě " drzý puberťák ", rád honil malé děti a maminky si stěžovaly. Teď už je to vpohodě.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2006 17:28
- Nahlásit

Pavlušša
Ja vyrostla v panelaku s terierem, ktery byl velmi aktivni. A i tak se mel mnohem lip, nez mnoho psu na zahrade. Vychazky a dostatek nejakeho pracovniho vyuziti je nutnosti. A pokud si poridite rtw, pak i nejaky ten zakladni vycvik je naprostou nutnosti.
Za sebe rikam, ze mit jakehokoliv psa v byte problem neni, jen si musi majitele na psa udelat cas a venovat se mu.

Hanka20
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 10:32
- Nahlásit

Já mám v bytě dva dobrmany a je to naprosto v pohodě. A souhlasím s Fifi, že se mu majitel musí dostatečně věnovat.

Břetislava
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 11:13
- Nahlásit

Pavlušša
Jj, souhlasím s Fifi. Téměr každý pes může být v bytě, ale musí se mu člověk fakt věnovat. Zabere to spoustu času a odříkání, ale pokud je to tvůj koníček, jako většiny lidí tady, tak nevidím problém. Vedle ve vchodě má paní v bytě dokonce huskyho a je to o.k.

Miky
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:16
- Nahlásit

Ahoj, já mám fenku rtw taky v bytě a je moooc spokojená. Denně chodíme na dlouhé procházky, je velkej mazel, spí s námi i v posteli... Je to prostě rodinný pes. A samozřejmě na cvičák chodíme taky. A pokud máš děti, tak ty přímo miluje! . POkud se jí budeš věnovat, určitě budete všichni šťastní...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání