Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Alergie...
Autor Zpráva
Teresska
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:14
- Nahlásit

Ahoj lidičky,
celá rodina mimo mě má alergii na pejsky...ale i přes to by jsme si toho jednoho Rotvajlerka pořídit chtěli...(co se výchovy týče,by nebyl problém protože toho máme hodně vyčteného a prodiskutováno...) ale chci se Vás zeptat zda tady mě někdo zkušenosti s alergií na pejsky a přitom pejska má...znám několik lidí kteří první dva týdny kýchali a smrkali ale pak problémy ustaly.....poraďte mi prosím moooc

orisek
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:24
- Nahlásit

Teresska
takže já jsem byla od malička alergik..psi, kočky..kočky teda katastrofa...nemohla jsem pomalu dýchat. Doktor mi říkal, že to nikdy nezmizí. Teď momentálně spí se mnou tři psi v posteli a NIC. Prostě alespoň na psi to naprosto zmizelo. S kočkama mám ještě problém.

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:29
- Nahlásit

Já jsem taky alergik a pejska mám. Sïce je to to nelínající plemeno, ale vadí mi prach a "špína" a stejně mám furt nos zabořený do jejiho kožichu a v pohodě. Je to taky hodně o psychice, si myslím...

orisek
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:35
- Nahlásit

já jsem byla panelákové dítě, které nepřišlo do styku se senem, zvířaty....a tak asi když člověk na to není zvyklý, tak si myslím, že v tom je problém. Když je vše naleštěné a pak přijdete na dědinu, kde je seno, slepice, pes a kočka...tak pak máte problém. Dnes to naštěstí vedu jinak.

Anula
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:49
- Nahlásit

Myslím, že to až tak velký problém nebude. Žila jsem taky celý život v paneláku,měla alergii, nevím však na co.....stačili dva měsíce očisty a čínské bylinky a problém byl pryč, hlavně jsem přestala jíst mléčné výrobky, které jsou snad největším alergenem a tzv. "zahleňovačem"organismu. Alergie není o ničem jiném než o imunitě a čistotě organismu, takže každý to má pevně ve svých rukou. Teď bydlím v rodinném domku s velkým psem a třemi potkany a jsem nejspokojenější a nejzdravější, co jsem kdy byla. Uvedu ještě pro uspokojení případ mé mamky, která je alergik na psí a kočičí chlupy. Od tý doby, co se stýká s naším pejskem, tak žádný problém nenastal a to podotýkám, že při každé naší návštěvě se pěkně vyválí na gauči a všude v kobercích samozřejmě raky její chloupky nesmí chybět....
Bratránek mého přítele žil celý život zase v Praze, byl alergik snad na všechno, co pouštělo chlupi, bral na to prášky. Teď žije v jedný prdelce, má svůj statek, dva psi, tři kočky, prasata, kozy, kravičku, drůběž a problémy s alergií zmizeli....
Takže hodně zdraví a štěstí a to určitě celá tvoje rodina mít bude, protože pejsek je sám o sobě terapie nejvěší!

Anula
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:51
- Nahlásit

Omlouvám se za chyby ze psaní v rychlosti, raky - mělo být taky...a nejvěší - samozřejmě největší.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 15:55
- Nahlásit

U nás jseu alergići děti. Holka má alergii na psa a kluk na kočku i na psa. Naši psi jim nevadí u cizích se ještě alergie projevuje. Ze začátku víc smrkali, ale dostali kapky do nosu pro alergiky a zlepšilo se to. Teď už žádný kapky nepotřebují, spí se psy v posteli, válejí se s nima po zemi a je to v pohodě. Mně alergolog říkal, že si člověk protilátky vytvoří sám a postupně.

pajinka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 15:56
- Nahlásit

My jsme alergici s pritelem oba a mame dva psy - dlouhosrsty. Pritel mel pozacatku problemy, ale casem se to srovnalo a psi s nama normos spi v posteli a jsme o.k. a happy.

janina
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 08:51
- Nahlásit

Taktéž jsem alergik/astmatik. Alergie hlavně na kočky. Přesto jsem riskal nejprve jednoho zlaťáka. Zpočátku jsem mívala plný nos, ale dýchaní nebylo tak špatný jako u kočky. Časem se to taky nějak zklidnilo, vypadá, že tělo si zvyklo a už taky spím v posteli se zlaťákem a přibyl k tomu i berňák

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání