| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 13:53
- Nahlásit
Vy všichni, s kým vaši pesani spí v posteli! Kde nejraději leží? Moje malá poslední dobou u hlavy, zalehne mi krk a je takto nespokojenější. Když je jí horko, přesune se do noh (skrčených) a co ještě spolehlivě funguje, když ležím na boku s pokrčenými koleny a odkryju peřinu, tak se mi stulí pěkně do té "kolíbky"...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 13:58
- Nahlásit
Syska
No ta naše, má svůj vlastní pokoj, tak s námi nespí, ale na dovolené s námi spala v posteli a taky ležela v "kolíbce" a hlavu mi položila na bříško. Krásně hřála, byla nádherná.
|
MORIE
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:09 - Změnil/a: MORIE
- Nahlásit
Naša obludka taky s námi nespí, ale když koukáme z postele na televizi, tak přijde a zaryje se pod peřinu buď do tý kolíbky, jak popisuješ, nebo (a to radši ) si lehne dřív, než ulehneme my - přes oba polštáře. Najednou se dokáže neuvěřitelně natáhnout jak had skoro přes celou šířku postele
Nebo utlačuje přítele takovým způsobem, že mu leží na polštáři a on se soucitně tak dlouho posouvá, až skončí na zemi
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:15
- Nahlásit
MORIE
Chytrej pesan.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:19
- Nahlásit
Nohama ke zdi, tyto postupně nenápadně napíná do té doby, než je člověk nepozorovaně vytlačen a padá z lůžka...
|
orisek
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:31
- Nahlásit
takže se mnou spí dvě štěňata u hlavy /mají 3 měsíce/...jejich mamina se většinou zbalí a jde spát na pohovku do obýváku. Nechce se mačkat.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:31
- Nahlásit
Markét
To znám, to dělá kamarádči RR taky a že je to kus psa...to já mám naštěstí prcka, takže tam to nehrozí..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:33
- Nahlásit
orisek
Zajímavý, jak ti mrňousové rádi leží u hlavy že? Moje malá to dělá odmalička a je to její nejoblíbenější poloha. Se mnou už je to horší..
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:38
- Nahlásit
moje pětiměsíční dobrmanka spí většinou pod dekou, namáčklá na mě a když už jí je teplo, tak se trochu vysune z pod deky a hlavu si položí na polštář. Někdy jí ráno najdu i u nohou,ale to málokdy. Mám teda letiště,ale vždycky skoro padám z postele. A někdy se k nám přifaří druhej dobrman,ale ten si lehá na druhou část postele, tak je to dobrý.
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:41
- Nahlásit
Jinak takhle spinkala, když se jí chtělo spát ještě v pelíšku, teď už okupuje jen tu postel. To jí bylo 6 týdnů
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:48
- Nahlásit
Takhle Tessinka spinkávala, když byla mimi...
http://www.mujpes.cz/galerie/26974.jpg
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:50
- Nahlásit
Hanka20
Ale ta fotečka je slaďounká....
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:56
- Nahlásit
Syska
Sylvi tak u nás je to naprosto stejný. A t tý kolíbce spí pod peřinou.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:58
- Nahlásit
suesie
Taky pod peřinou....ale většinou je jí za chvíli horko, tak se přesune k tý hlavě...
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 14:59
- Nahlásit
Syska
No tak ta tvoje fotka ovšem nemá chybu
Mě taky dost často usínala Deynynky na klíně a občas si mi lehla i na břicho nebo na prsa. A takhle dost často taky spávala
|