Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jaké hračky kupujete?
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Hanka20
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:34
- Nahlásit

Nevím jestli se to tu už neprobíralo,ale mám dotaz.
Mám pětiměsíční dobrmanku a už mě nenapadá jakou hračku jí koupit. Měla už plno gumových hraček, míčky atd. Nejdýl jí snad vydržel plyšový pes,který je trochu okousaný,ale stále drží pohromadě. V sobotu jsem jí koupila peška, toho prostředního s jedním uchem a nevydržel ani týden. Je z něj jen polovina. Původně jsem ho chtěla nosit ven,aby si hrála a přetahovala se. Jenže jsem jí ho nechala i když nejsem doma a takhle to dopadlo. Můžete mi někdo poradit jaký hračky kupujete?

nika00
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:37
- Nahlásit

muj pes ma rad na pretahovani takovej ten uzel...jakoby lano....na kterem je udelany uzel... jinak taky gumovy hracky...u nas pro zmenu nevydrzi zadni plysaci protoze je hned vypitva

pajinka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:39
- Nahlásit

U nas vydrzely vinylovy hracky. Ac jsou mekkoucky,tak vydrzely.

suesie
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:42
- Nahlásit

Hanka20
Zkus koupit konga, ten opravdu vydrží dost. Vím, že si ho chválí i lidi co mají psa vyloženě ničitele hraček. Prodávaj ho na www.baron.cz

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:47
- Nahlásit

Kongy můžu jen doporučit,jsou super a vydrželi i mým psům, u kterých se průměrná trvanlivost hraček počítá na hodiny Pak jsou taky dobré kosti od Rogz a Zogoflex www.tagisky.cz

zuzka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:51
- Nahlásit

u nás jednoznačně vedou plyšáci, mám dostatečnou zásobu z dětství
nejlepší je stonožka, odstraňuje jednu nohu po druhé, teď je tak v půlce

jinak mám zkušenost, že pes si nejvíc vyhraje s jednoduchou, levnou a nejlépe naprosto nevhodnou "hračkou"
takže u nás jedou petky (hlavně víčka), klacíky, papírové krabice od čehokoliv, bůhvíodud dotáhlý oslizlý tenisák, odstřižek staré deky, staré zauzlované triko ... to vše dostane přednost před drahými výchovnými, zuby čistícími hračkami, které se nečinně válí v koutě a hraje si s nimi jen panička (když se snažím lákat )

Hanka20
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 10:58
- Nahlásit

Díky, ty kongy zkusím a ty kosti vypadají taky dobře.
Jinak uzel už taky zlikvidovala.Je to taková ničitelka

Hanka20
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:00
- Nahlásit

zuzka
Tak trička a podobné hračky domácí výroby bohužel neprošli, vydrželi tak max.1 den, protože se o ně přetahovala s naším druhým psem a já jen llítala a sbírala kousky látky, no to ostatně dělám i teď, když likvidujetoho peška

Hanka20
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:04
- Nahlásit

Zapoměla jsem tam dát smailíka

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:05
- Nahlásit

Hanka20
koukni na tohle

URL

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:07 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit

Asi záleží i na velikosti psa, že jo. Dovedu si představit, že jorkovi vydrží plyšák, ale třeba našim labradorkám ani náhodou. Když už starší Anne přestala veškerý hračky kousat, přivezli jsme si domů Daisu a ta fakt skoro všechno rozkouše. Ten velkej uzel, míčky, latexový hračky, plyšáky.... co chci aby vydrželo / na aport / nenechávám jim doma na hraní. Jinak milujeme hračky od Trixie / i když ne každá vydrží /. Ale třeba tuhle můžu vřele doporučit :

Dělá se i jako míček.

jindriska
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:10
- Nahlásit

nám se nejvíc osvědčily dřevěné aporty. Ty nějaký čas vydrží než z nich je ohlodané polénko. Jinak vše naprosto spolehlivě rozkouše a sežere. Gumové hračky ráda ukusuje a žere, bavlňěné uzle vydrží max. hoďku, než z nich je klubko provázků, tenisáky rozkousne a odlepuje povrchovou látku. Pet láhve sežvýká též, ovšem ten zvuk má moc ráda. A nejradši vykusuje díry v utěrkách, ručníkách, hadrech a časopis dokáže roztrhat na tisíc a jeden kousek.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 11:36
- Nahlásit

Tak u nás vedou klacky ( ale musí mít v průměru tak 10cm i víc, jak je menší, tak je během chvíle drť). Jinak vše ostatní je postupně likvidováno - postupně myslím během pár minut. Jinak se nám ještě osvědčil starý fotbalový míč (i ten je prokouslý, ale ještě drží), asi Brutovi nechutná. A jak píše Jindřiška, tak pet flašky vydávají príma zvuk, tak ty taky můžeme. Jinak používám hodně kosti vepřové nebo hovězí ty vydrží o chvíli dýl. Peška máme taky, ale jen na přetahování, pak hned uklidit - trhanec už jsme taky měli.

Hanka20
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 12:41
- Nahlásit

Tak klacky taky miluje, dneska si jeden donesla domů, ale musela ho nechat venku na chodbě, protože by z toho byl hroznej binec.
Mám v plánu koupit jí na ven konga a domu asi zkuisím něco od Trixie, nebo tu kost.Jinak s tenisáky mám stejnou zkušenost

Evik
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 12:50
- Nahlásit

já jsem od Konga pořídila pejsovi - ničiteli hraček ten pryžový létací talíř. Pes je z něj nadšený, snese to dokonce i přetahování (to se ale nedoporučuje, páč na to talíř stavěný není) Pokud si pes s talířem hraje pod dozorem pána, je ta hračka takřka nezničitelná.
Taky máme jednu mičudu od Karlie. Prodává se "přepásaná" křížem takovými pásy, na jejichž švech jsou protilehle umístěny "uzly" na držení či kousání....To přepásání nám vydrželo asi 14 dní, pak ho pes serval, ale mičudu už máme přes půl roku a stále drží. Pes už ji prokousl, ale ona je hodně pevná, takže se vždycky znova "nafoukne" a dá se s ní pořád kopat. Ten míč mého hafa baví ještě víc než ten talíř.
Pokud se týče plyšáků, tak ty můj pejsa taky miluje....tedy na takové to "zabíjení" a cupování, takže s plyšáky si může hrát jedině pod dozorem.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 12:55
- Nahlásit

Evik
Jojo, zabíjení plyšáku a pitvání...Potom ten bordel z nich, to je hrůza. Ty jsme zrušili ve chvíli, kdy vypitval druhého a roztahal to všude.

Hanka20
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 13:02
- Nahlásit

Tak s tímhle plyšákem spinkala a hraje si sním a ten ještě drží.
Původně to byl baťůžek, který jsem měla jako malá, akorát jsme mu ustřihla ty ucha. Plyšá už teda nemá výplň v packách a sem tam je nějaká díra.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 13:20
- Nahlásit

Hanka20
Ta je kouzelnááááá. To my už spacího plšáka nemáme. Střeva byly i na záchodě, do dneška přemýšlím, jak se mu to povedlo.

Hanka20
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 13:38
- Nahlásit

Kouzelná byla jen v těch prvních týdnech, na fotce je jý 7 týdnů.
Teď je to zlobivej hajzlík,převlečený za andílka
Ba né, je to můj milášek

Evik
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 13:42
- Nahlásit

to je krásná fotečka.....můj pejsa takto spí místo s plyšákem s nějakou mojí botou, kterou si za tím účelem vyndá z botárny..... nekouše, netrhá, prostě s tou botou jenom spí, max. jí lehde ožužlá

Hanka20
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 13:45
- Nahlásit

Evik
Mojí pantofli si taky občas odnesla do pelíšku, ale dokud z ní něco zbylo. Pantofle už nemám.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 15:45
- Nahlásit

Evik
To už taky máme za sebou. Nejprve spinkal, potom malinko žužlal a nakonec z boty zbyly tkaničky ( ty mu asi nechutnaly).

Ivu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 18:55
- Nahlásit

Máme rotvíka,takže tak velikostně zhruba stejně. Hračky má velice oblíbené. Vzhledem k tomu,že vegetuje venku, kupujeme gumové a pískací. Co si nejvíce oblíbil byl klasický fotbalový míč,lehce podfouknutý-aby ho mohl vzít do čumáku a lítat s ním po zahradě a pacičkama hrát fotbal - to prý je pro tuto rasu typické. Z gumových hraček hlavně hračky velké-největší oblibu sklidil pískací kohout-taková ta mrcha s dlouhejma nohama.Je už celý zpuchřelý,ale oblíbený. Máme ještě činky,velkou kost, očkubané kuře,noviny...ale ten kohout zkrátka vede.Jo a už jsem viděla v podobném provedení kachnu.Pozor na malé hračky na spolknutí.Vložila bych i foto,ale neumím to.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 19:03
- Nahlásit

Moje nová pudlice trpaslička pěkně oloupala tenisáky /ani jsem nevěděla, že nějaké máme/, jeden jsem jí provrtala a provlékla přes něj šňůru, zbožňovala ho asi hodinu, než chudák umřel. Objevila plyšáka, na zahradě má hlavu a na doma už jenom ucho z hlavy a střeva se zbytkem těla skončily v kýblu, protože z nich byly cucky.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 19:04
- Nahlásit

A taky má ráda aportovací činku od ovčandy-ta činka má 650 g (pes sotva 5 kg), tak musím dávat pozor, abych ji tím netřískla po hlavě, když to hážu-takže jenom mírně nebo ji nejdřív odlákám.

Handy
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 19:06 - Změnil/a: Handy
- Nahlásit

wensday
vidíš, právě tuhle jsme na doporučení koupili a za půl hodiny z ní moc nezbylo...Handy je taky dost ničitel, takže asi zkusíme ty kongy

pigie
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 20:12 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

U nas vedu lopticky -vzhladom na to, ze lopticky, ktore mu neprepadnu do zaludka asi nevyrabaju, musia byt vsetky lopticky opatrene snurkou. Druha v poradi je futbalka, podobne ako Evik ma aj tu od Karie s trakmi a lanom na koncoch, zboznu je ju (prikladam foto), potom je to bavlneny uzol, ten vedie suverenne na hranie doma. Dalej pesek. Co nekupujeme, ale vonku vyborne posluzi je plastova flasa a palicky vseho druhu Lopticky nici rychlostou - tenisak, dve prehodenia v papuli, ten velky psi tenisak - pol minuta, normalne snurkove lopticky hodina

Vydrz maju : bavlneny uzol, pesek a fut. lopty

aren
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 20:17
- Nahlásit

Nám se v poměru cena/výdrž nejlépe osvědčily klacíčky, co si kluci našli venku .

Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 21:26
- Nahlásit

jasne, ze nejaky hracky ma, ale nejradeji ma ty co si sam najde, nebo ukradne

ale jinak vzhledem k tomu, ze je to prcek, tak mu vydrzi vsechny hracky dlouho, s nekterymi chodime spat, jine ma v obyvaku na sedacce, s jinymi chodime ven, jine ma v aute a nektere si uklizi pod kuchynskou linku a pak na me jeci, abych mu je kostetem vyndala

Evik
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2006 08:31
- Nahlásit

pigie

ten obrázek je super-dík žes ho sem dala, přesně tenhle balon máme, akorát už bez těch uzlíků

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání