Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / kolik váží váš pes?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
fromeli
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 13:12
- Nahlásit

nika00

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 13:15
- Nahlásit

jesis jen 2 kila??co mas za pejska?

Zdenka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 13:27
- Nahlásit

krysařičku takový větší dvoukilový kuře ,je skvělá byly jsme ted na bonitaci a nemá jedinou vadu jsem na ní pyšná, ale s tou váhou se divim, že neztloustla,ale je to tryskomyš tak se není čemu divit

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 13:34
- Nahlásit

jeee ja sem taky chtela krysaříka...ty sou husty :-D odkud ses?

Endy
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:21
- Nahlásit

Zdenka
Moje netopýrka má přesně 1,15 Kg.Ale doufám,že ještě nějaké deko přibere,je jí 8 měsíců.

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:26
- Nahlásit

endy ty mas taky krysarika???ty jsou uzasni ja bych ho taky chtela..vybrala bych si uplne toho nejmensiho

Zdenka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:32
- Nahlásit

Já jsem z Chomutova a hustý jsou na tý bonitaci to je paráda, když se jich sejde víc moc se těším na výstavy, Endy to musí bejt pidi tryskomyš nejsi tady od někud poblíž?Ta musí bejt malinká nebyla ses podívat v tý Jesenici?Třeba se uvidíme někde na výstavě jsme přihlášený v květnu do těch Litoměřic.

Endy
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:33
- Nahlásit

nika00
Úžasní jsou.Ale musí se dobře vybírat,bohužel bývají v chovu problémy.Zdenka může povídat.Třeba si ho jednou pořídíš.Začíná se chovat ve více barevných rázech.Mně se ale nejvíc líbí černá s pálením.Prostě minidobrman.

Endy
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:35
- Nahlásit

Zdenka
Tak se uvidíme v květnu.Jedeme se jenom podívat a zvykat si,tak si vás tam najdeme.A vloni jsme se byli podívat v Milovicích na setkání krysaříků,ale ještě bez psa.

Zdenka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:42
- Nahlásit

ještě pro niku00 když bysis ho náhodou chtěla koupit, tak bych ti nejmenšího rozhodně nedoporučovala tu samou chybu jsme udělaly my a měly jsme 3 měsíce hrozný problémy, než nám umřela , takže radši se nejdřív poraď nebo ti můžu doporučit chovatelku, která mě se vším radí a nedám na ní dopustit, ted připouštěla fenečku, takže bude mít štěňátka a měla bys jistotu, že jsou od kvalitní fenky i psa většina štěňátek od ní jsou šampioni, můžeš se podívat i na stránky krysaříků, je to chov. stanice dar minulosti p. Burešová , za tu dám ruku do ohně, že od ní bys špatný štěndo nekoupila a poradí opravdu ve všem

Zdenka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:45
- Nahlásit

To bude fajn, když se mi tam ozveš mám fenku Gustýnku Tarim , podle ní mě poznáš, zachvilku musím pro malýho do školy tak budu muset končit

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:48
- Nahlásit

šeltie 10,5 (nadstandardní), kolie 22 (spodní hranice standardu). Holt na psa "tak akorát" furt čekáme.

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:52
- Nahlásit

tak to je super...ja temhle hafikum zatim moc jeste nerozumim...prec jenom mam retrivra...a co ma ta tvoje fenecka za problemy?
ja vzdycky chtela uplne pidi krysarika...je to fakt jak malickatej dobrmanek

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:53
- Nahlásit

zdenka
a vy pejska vystavujete?? ja na ty vystavy nikdy moc nebyla..nechtela jsem z pejska delat nakou opicku v zoo....

Orry
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:55
- Nahlásit

nika00

tak pidi dobrmanka jo?? taky se mi libi...

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:01
- Nahlásit

no jo no orry....kdyz dobrmana mi nedovolili
ale nevim..tohle je otazka hodne dopredu...nejsem si jista...ale asi by tomel byt maly pejsan...premyslela jsem bud o krysarikovi nebo jrt..ale toho mas ted uz ty...takze treba si poridim prt ale kdovi...

Orry
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:06
- Nahlásit

nika00
no vzdyt je to jedno co mam ja

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:13
- Nahlásit

se nebudu opicit ne?!

Zdenka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:20
- Nahlásit

Tahle fenečka už je v poho, ale naše první byla moc nemocná už jsem o tom psala,já s výstavama začínám a neměla bych pocit, že tam je jak opička náhodou se jí třeba na tý bonitaci líbilo jeden pejsek se jí líbil obzvlášť a nevidím na tom nic špatnýho když mám krásnýho pejska, tak aby se ukázal a jí to taky nějak nevadí a já se moc těším až jich tam bude víc pohromadě, je to nádhera, jsou krásní opravdu pidi dobrmani a my jsme taky původně přemýšlely o dobrmance, ale do bytu jsme usoudily, že bude lepší krysařík, ale dneska si myslím, že je to jedno, tý energie, co v sobě mají, tak to je nastejno, akorát krysaříci jsou skladnější

Orry
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:25
- Nahlásit

nika00

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:30
- Nahlásit

co je orry...semoc nesmej

zdenka
ale jo ja proti vystavam taky nic nemam..kdysi sem o tom taky premyslela...ale je takovy divny, jak tam ti psi musi stat, oni nadzvedavaji hlavu..nekterym plemenum a drzi ocas...to je takove neprirozene....
ja si treba myslim ze sandynce by se tam taky libilo..by byla vyjevena z tolika psu....ale naky osahavani to ji nudi

Orry
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:37
- Nahlásit

nika00

no mela jsi sebrat tu Rockyska sestru

joli
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:58
- Nahlásit

monika

no manžel váží přes sto a pes určitě přes padesát a naše váha váží jen do 120kg ..........takže smůla

Zdenka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:01
- Nahlásit

Jí jediný co se nelíbilo bylo, když jí prohlížely zuby ale to měření a vážení to byla otázka pěti minut a pak se spíš dívaly na to jak chodí běží a jak stojí a to se jí líbilo, protože běhala okolo všech těch psů a dělala důležitou, akorát ona je hodně dominantní, takže si psa se kterym si bude hrát vybírá a po ostatních šňafe a dělá že je dobrmanka a už se nám stalo, že před náma utíkal i takovej ten aljašskej pes ,vůbec nemá strach, ale ono se o nich říká, že mají napoleonskej syndrom a u ní bych řekla, je to přesný

Pupy
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:02
- Nahlásit

kOlik váží ta moje hubenora raději ani nechtějte vědět. Ještě byste mě podezírali že ji nedávám najíst. Jo jinak měla..... a apson přibralůa 4kg....takže má....
Nebudtě zvědaví

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:05
- Nahlásit

mmm :-/
zdenka
ta moje si necha libit vsechno...i strkani ruky do huby...akorat bysme asi neuspeli....ma vybledlej cumak a tlusty bisko

Aknah
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:27
- Nahlásit

tak nas pejsacek ma 2,8, ale kazdym dnem roste a pribira (havanak)

Zdenka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:38
- Nahlásit

to neříkej, že byste neuspěly , ta moje má zas čumáček tmavej a mohl by být světlejší a biško má ta moje taky , ale dost dobře si ho nedokážu představit u tvojí když má něco přes kilo, vsadím se, že je nádherná a je lepší když maj bíška, než jak když jsem jí přivezla, to jsem jí mohla spočítat všechny kosti, to ted nehrozí, ale ani se nedivm, když přijdeme k mámě, tak ta jí cpe salámama a minule jsem měla dost v nestřežený chvíli, když jsem na ně nekoukala, tak jí dávala bramborovej knedlík smasíčkem a se zelim, já se z tý mámi jednou zblázním, ale pupičce to zjevně vůbec nevadí, ví že když tam jdeme půjde s plnym bíškem domu a to se týká i mího syna prostě když jdeme tam odsud valíme se všichni jako husy

Zdenka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:39
- Nahlásit

Tak mě už pomalu končí pracovní doba, půjdeme se venčit a pak k mámě

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 16:40
- Nahlásit

zdenka
to bylo na me??

my nemame pres kilo...ale rovnou 40kg mam retrivra

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání