Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak vyvolat zvracení?
Autor Zpráva
Břetislava
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 15:12
- Nahlásit

Chci se zeptat, jestli nevíte, jak vyvolat zvracení? Pes mi venku vyhrabal ve sněhu rukavici a CELOU sežral. Vím, moje chyba, ale bojím se, aby mu to neublížilo, tak bych to z něj nějak potřebovala dostat ven. Díky.

dorfa
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 15:19
- Nahlásit

Břetislava
Hele když to šlo tam, tak to třeba půjde druhým koncem ven.Jinak zvracení se vyvolává 3% peroxidem vodíku, ale nejsem si jistá jestli se ještě nějak neředí.Zavolej na veterinu oni ti určitě poradí, kolik mu ho dát a v jaké koncentraci.Ale myslím si, že lepší bude když to půjde tím druhým koncem.

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 15:25
- Nahlásit

co třeba jako u lidí... prst do krku

Břetislava
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 15:30
- Nahlásit

No celkem se bojím,aby to vyšlo ven. Kámoška mi poradila smíchat vodu s hořčicí, nalít do do něj a pak by se měl vyzvracet. Ale nevím, jestli není třeba hořčice pro psy nebezpečná.

dejavu
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 15:43
- Nahlásit

požij peroxid, dávkování na kilo a ředění máš přesně tady
http://www.veterina-info.cz/script/articledetail.a sp?rid=52

stamir
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 15:43
- Nahlásit

Uff, ak zožral CELU rukavicu a v žaludku nemal nič, s čím by sa to premiešalo, tak radšej von s tým. Ja som psa (45kg) prepláchol takto: 1,5 litr PET flaša vody, asi 10dkg kuchynskej soli a nalial som to doňho (čo bola naozaj zábavka). Dostal som doňho asi polovicu flaše, a do 5 min išlo všetko von.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 17:33
- Nahlásit

stamir
Nám veterinář radil totéž. Když jsem se ho ptala na peroxid, tak mi řekl, ať si to nejdřív zkusím sama. Na 1,5l flašku vody dát 10- 20dkg soli. Pes se vyzvrací, ale má potom žízeň. Tak to chce víc vody na napití, může ještě jednou zvracet a pak už by to mělo být dobré. Jen pozor, většinou i víc čůrá.

Barča
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 18:21
- Nahlásit

Zaručeně se Ti pes pozvrací,když do něho nacpeš obyčejnou hořčici.Nejednomu to zachránilo život

Hafina
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 13:07
- Nahlásit

Já praktikuju tu slanou vodu stříkačkou přímo do krku. Během půl minutky to šlo ven...

Břetislava
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 13:50
- Nahlásit

Barča
Nacpala jsem do něho hořčici - pes se oblízl a šel spát. Nic z něj nevyšlo. Je to zkrátka prase, co všechno spase

stamir
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 14:36
- Nahlásit

Břetislava
to poznám. Moji pitomci zožrali v lese podozrivé vajco - miestni hovorili, že vraj sú položené návnady (ja myslím, že to bola vakcinácia líšiek, ale kto vie ?) . Veľký tú slanú vodu (a ostatné) vyhodil do 5 minút. Ten malý je pažravý bígel. Dostal svoju dávku slanej vody a potom robil toto: Keď to na neho prišlo, vytreštil oči, silno zavrel hubu, chvílu počkal a zasa to preglgol. Ňam, chuťovka. Tak som ho musel ešte poštekliť prstom. Ňamky ňam. Teraz sa smejem, ale vtedy mi nebolo všetko jedno ...

Kamca
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 15:21
- Nahlásit

Břetislava
Bude to OK, neboj... Pejskama dokáže projít ledasco (viz. téma Co všechno sežral Váš pes?) a pokud to není jedovaté či nějaké ostré, nemělo by se mu nic stát.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání