Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Puberťačka se vším všudy
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:20
- Nahlásit

Jestli se puberta projevuje zvýšením hyperaktivity, tak u mojí feňulky začala. Takové to bývalo hodné štěňátko! Teď už sice doma nebývají loužičky a bobky, zato každý den plná kuchyň rozcupovaného molitanu (pelíšek se pomalu ale jistě zmenšuje), voda rozlitá po linu, rozmočené a rozšlapané granulky všude kolem (včera jsem si myslela, že je to nakakaný...). Přijdu domů, radostí skáče na hlavu, obojek připnout, to je práce pro vraha. Hodinu lítáme po parku, ostřížím zrakem musím kontrolovat situaci, protože jakmile se v dálce objeví pes, stává se absolutně neposlušnou a nereaguje na nic, neváhá za oním psem letět klidně přes půl parku. Přijdem domů a řádění neustává, lítá po bytě jak splašená, když se někam hnu, kouše mě do noh a do kalhot, valchuje plyšového medvěda a seštěkává ho. Naštěstí večer padne a spí až do rána..Aspoň něco...

Břetislava
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:30
- Nahlásit

vydrž, bude hůř

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:33
- Nahlásit

Nee....

Gája
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:47
- Nahlásit

Syska
To je přesně jako u nás i s tím parkem, zdrháním, granulema a vodou a za minulý týden vypreparovala čtyři plyšáky a další dva přišli jen o oči a čumáky. Asi fakt bude ještě hůř.

suesie
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:36
- Nahlásit

A kdy tak u pejsků puberta končí? My to máme doma naprosto stejný

Evik
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:42
- Nahlásit

já mám pocit, že můj 2letý choďák je pubertální pořád a pubertální projevy má i náš cca7letý pes z útulku, takže já se zcela vzdávám naděje, že to mé psy někdy přejde No a je jasné proč - protože jsou to "chlapi" a ti jak víme ze zkušenosti mívají často zamrzlou pubertu. U těch feneček je aspoň reálná šance, že je to časem přejde

suesie
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:50
- Nahlásit

Evik
no to jsi mě teda moc nepotěšila. A to prý jsou buldočci klidné plemeno, by mě zajímalo kdo to kdy řekl

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:53
- Nahlásit

Tak to je teda nějakej nesmysl, protože mamina od Tessie je taky hyperaktivní....

Orry
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 13:57
- Nahlásit

tak u nas plati to ze vse co je cerne je naprosto nezvladatelne a hyperaktivni...piskomil, kocour, potkan,kůn, Orry...vsichni cerni a prdlousove...mnoo Rockysek bude bily..tak uvidime

suesie
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 14:03 - Změnil/a: suesie
- Nahlásit

Orry
No náš, je černo plavě žíháný

Orry
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 14:13
- Nahlásit

suesie

evina
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 14:32
- Nahlásit

To jsem ráda,že nemám "postiženého" psa jen samaU nás je to na chlup stejné,jen pelíšek odrovnal už jako malý.Nejhorší je,že si začal myslet,že každého psa který na něj zavrčí musí poučit o slušném chování.Takže místo krásných klidných procházek a kocháním se přírodou,lítám jak magor a usměrňuju(nebo se alespoň snažím)psa.A neříkejte mi nikdo,že ho to nepřejde....bych byla zralá do Bohnic za chvíli.Mám totiž i hyperaktivního synka,to aby toho nebylo málo...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání