| Autor |
Zpráva |
pajinka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 18:13
- Nahlásit
Chtěla jsem se zeptat na Vaše zkušenosti s internetovými obchody... Chystám se poprvé objednat u Happy Animals, máte s nima nějakou zkušenost?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 18:31
- Nahlásit
Pajinko, zalezi, co chces poslat. Ono je to slozity. Ja, ac treba server mujpes nemusim, tak s jejich eshopem mam zatim vybornou zkusenost co se granuli tyce. Obzvlaste myslim, ze u tech tech granuli to nebude o kvalite eshopu, ale i dosti o nahode. Jakou expiraci doda dovozce apod.....
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 19:21
- Nahlásit
A taky o výběru. Proto mi vyhovuje allpet.cz. Mám na vše 5% slevu a je tam hodně široký výběr pamlsků. A ceny aportů jsou bezkonkurenční
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 19:24
- Nahlásit
Kupuju deku do auta a tady jsem ji nasla nejlevnejc. Jinak mam dobrou zkusenost s buddym a prozviratkama, horsi s allpetem...
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 19:24
- Nahlásit
A za Brit activity platím v allpet 492 a v mujpes stojí 589, což se obrovský rozdíl.
Jinak vždycky vybírám podle ceny, takže to koupím tady a ono zas jinde
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 19:26
- Nahlásit
pajinka
Proč špatnou?
Já jen, abych věděla, co se mi může stát
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2006 09:48
- Nahlásit
Joker
no třeba budeš čekat týden na objednávku, pak Ti ještě vynadaj, co bys chtěl/a, když je to zadarmo, nepřijedou ve stanovenou hodinu.............
Já jsem na allpet taky alergická, navíc zase to vypadá, že nějak zvedli ceny, aspoň to říkala kolegyně, která u nich nakupovala ještě do minulého týdne, teď brala u BUDDYHO a byla překvapená, že měla závoz hned v druhý den a nemusela na něj čekat do 22
Já osobně hlasuju pro Buddyho, ikdyž jsem teď prubla propejsky.com, bohužel zase sem čekala téměř týden na závoz, musela jsem tam volat a urgovat, protože na emajl nereagovali moc pružně, ale když jsem trochu zahartusila, tak jim musím přiznat, že přijeli na čas, ikdyž předtím tvrdili, že to nemůžou odhadnout
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2006 10:07
- Nahlásit
pajinka
Já nakupuju u mujpes granulky, kvuli rozvozu po Brně zdarma a nemůžu si stěžovat... Jeden den objednám, druhej ráno zavolají, kdy se mi hodí, aby přijeli a vždycky přijedou včas...
Jinej obchod jsem zatím neměla důvod zkoušet...
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2006 19:59
- Nahlásit
Ma zkusenost s allpetem je spatna, uz jsem to tu kdysi psala.
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2006 20:50
- Nahlásit
S Allpetem mám taky špatnou zkušenost. Objednala jsem oblek pro psa, napsali, že přijedou mezi 18 - 20 hodinou a nepřijel nikdo. Ozvali se po 14ti dnech, že už tu mikinu nemaji skladem, tak jestli tu objednávku radši nezrušit. Nakonec jsem psovi přešila svúj svetr a byl klid.
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2006 20:59
- Nahlásit
Mne taky nekolikrat pozde, jednou vubec neprijeli a jeste me ta zenska po telefonu sprdla apod. Ale ceny maj dobry.
|